Hrvatski Fokus
Gledišta

Novi predsjednik

Njive u bescjenje

 

“Novi” (kako ga naziva Jasna Vojnić na svom portalu HNV-a) predsjednik “jedine relevantne parlamentarne hrvatske političke stranke” (kako je sam o njoj govorio kao “stari” predsjednik), a koji je nedavno u Donjem Tavankutu pomoću “štapa i kanapa” (čitaj: manipulacijama) ponovno izabran na funkciju predsjednika te stranke, u posljednje vrijeme se potpuno pogubio! Svjestan da mu stranka više nije parlamentarna, da nikada nije ni bila relevantna, jer o ničemu nije odlučivala, a da je kao “politička” i “hrvatska” više nego problematična, jer nikada nije zastupala interese ovdašnjih Hrvata, već samo osobne, prije svega njegove i njegovih poltrona, te da je danas potpuno marginalizirana, “novi” predsjednik lost his mind (hrv. Izgubio razum). Odavno, kako mu je stranka propadala, pokazivao je znake pogubljenosti, ali čitajući bezbrojna bezvezna priopćenja na njegovom twitter nalogu u poslijednje vrijeme, to je više nego jasno.

“Novom” predsjedniku se priviđaju masoni debelih obraza koji su na terenu s diplomatima Republike Hrvatske “na Ti”, a djeluju sinkronizirano i s vlastima u Srbiji, dok je sve obavijeno velima tajni!!! Pametnima dovoljno da “novog” predsjednika strpaju u odgovarajuću ustanovu! A pravi identitetski košmar u glavi ovog “novog” predsjednika očituje se  u već za njega bolnoj brizi da oni koji su Hrvate iz Hrtkovaca prognali sa njihove zemlje dobiju pravičnu nadoknadu pri otkupu te zemlje za izgradnju brze ceste Ruma-Šabac!!! Identitetski košmaran (i Bunjevac i Hrvat, kao dvojna ličnost) “novi” predsjednik ovo ponavlja već nekoliko puta na svom twitteru prodajući tako cijelom svijetu prijevaru da na taj način štiti Hrvate u Hrtkovcima, kojih, uzgred rečeno, tamo više nema!!! Nije li valjda “novi” predsjednik potpuno zaboravio devedesete, kada su životi Hrvata u Hrtkovcima bili u bescijenje?!

Dok ih je bilo on je štitio Hrvate tako da ih tamo više nema, a ovaj identitetski košmar “novi” predsjednik prenio je i na svoju stranku i na svoje poltrone, pa svi ovdašnji “hrvatski” mediji pišu i govore o pravičnoj naknadi sadašnjim vlasnicima hrvatske zemlje u Hrtkovcima! Ako to nije bolesno, onda ne znam više što jest.

Bolje bi bilo da je “novi” predsjednik šutio o tome, kao što je sve vrijeme šutio o progonu Hrvata iz Srijema! No, na kraju, tim ljudima treba isplatiti tržišnu cijenu zmljišta, ali to sigurno nije za naslovnu stranicu “Hrvatske riječi”, “hrvatskog” dnevnika na RTV 2 i sl.! Jasna je manipulacija u već poznatom šibicarskom stilu starog i novog predsjednika identitetski odavno izgubljene stranke!

Miroslav Cakić

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Potrebna policijska istraga hrvatskih huligana

HF

Dužijanca stiže i u Beograd

hrvatski-fokus

Kraljevina Hrvatska, Slavonija i Dalmacija – odlukom Sabora – od 29. listopada 1918. je samostalna država

hrvatski-fokus

Lažna postignuća

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više