Hrvatski Fokus
Znanost

Prva obdukcija osobe preminule nakon cijepljenja protiv COVID-19

Znanstvenici su postmortalnom studijom otkrili da je tijelo preminulog pacijenta bio ‘preplavljeno’ visokim opterećenjem virusne RNK, poznato kao vršni proteini koronavirusa SARS-CoV-2

 

Znanstvenici su u Njemačkoj proveli prvu obdukciju osobe preminule nakon cijepljenja protiv bolesti COVID-19 – to je PRVA OBDUKCIJA koja je provedena u svijetu! Znanstveno izvješće o provedenoj obdukciji objavljeno je u časopisu „International Journal of Infectious Diseases“ u lipnju 2021. pod izvornim naslovom: „First case of postmortem study in a patient vaccinated against SARS-CoV-2“ („Prvi slučaj postmortalne studije pacijenta cijepljenog protiv SARS-CoV-2“).

Njemački znanstvenici proveli su postmortalnu studiju muške osobe u dobi od 86 godina: starac je preminuo mjesec dana nakon prve doze cjepiva protiv COVID-19. U izvješću se navodi da je starac u dobi od 86 godina bio štićenik doma za skrb starijih osoba, a u njegovoj povijesti bolesti navodi se da je imao sistemsku arterijsku hipertenziju, kroničnu venoznu insuficijenciju, demenciju i karcinom prostate.

Muškarac je 9. 1. 2021. primio prvu dozu mRNK cjepiva BNT 162b2 (‘Comirnaty’ od kompanije Pfizer/BioNTech) u dozi od 30 μg: cjepivo sadrži nanočestice lipida i nukleozid-modificiranu RNK. Samo 18 dana nakon cijepljenja prvom dozom navedeni starac primljen je u bolnicu zbog pogoršanja proljeva a „antigenski test i lančana reakcija polimeraze (PCR) na SARS-CoV-2 bili su negativni.“ Međutim, do 25 dana nakon cijepljenja prvom dozom Pfizerovim mRNK cjepivom pacijent je bio POZITIVAN na COVID-19, vjerojatno od susjednog bolničkog pacijenta inficiranog s COVID-19. Nesretni starac ubrzo je preminuo zbog zatajenja bubrega i disanja.

Znanstvenici su postmortalnom studijom otkrili da je tijelo preminulog pacijenta bio ‘preplavljeno’ visokim opterećenjem virusne RNK, poznato kao vršni proteini koronavirusa SARS-CoV-2 što je bilo izazvano cjepivom. Vršni proteini koronavirusa SARS-CoV-2 nađeni su u svim ispitanim organima: orofarinksu, oflaktornoj mukozi, traheji, plućima, srcu, bubrezima i cerebrumu (veliki mozak). 

Studija zaključuje slijedeće: „Ukratko, rezultati naše studije slučaja obdukcije pacijenta cijepljenog mRNK cjepivom (protiv COVID-19) potvrđuju naš stav da se već prvom dozom cijepljenja protiv SARS-CoV-2 može izazvati imunogenost, dok sterilni imunitet nije dovoljno razvijen.“

Drugim riječima, iako je cjepivo protiv COVID-19 potaknulo imunološki odgovor u tijelu, čini se da nije zaustavilo širenje virusa po cijelom tijelu kao niti vršnih proteina koji su uzrokovali otkazivanje njegovih organa.

Bombastični rezultati ove postmortalne studije potvrđuju i one najgore strahove da cjepivo protiv COVID-19 može čak ubrzati širenje virusa.

Američka liječnica dr. Jane M. Orient, specijalistica interne medicine i izvršna direktorica AAPS-a (Association of American Physicians and Surgeons / Udruženje Američkih liječnika i kirurga) objavila je 12.07.2021. članak pod naslovom: „Gdje su obdukcije osoba preminulih nakon cijepljenja?“ (naslov originala: „Those dying post-vaccine: Where are the autopsies?“) na temelju kojeg možemo zaključiti da je naprijed navedeno izvješće o provedenoj postmortalnoj studiji muške osobe preminule nakon cijepljenja protiv COVID-19 jedino takvo izvješće i to na globalnoj razini.

Dr. Orient kao iskusna liječnica smatra da bi u ovo vrijeme pandemije prava medicinska znanost trebala imati vodeću ulogu, uključujući i medicinske patologe budući bi se trebali pouzdati u smrtne listove / osmrtnice sa stvarnim uzrokom smrti – čak ako znademo da i to može biti vrlo nepouzdano.

„Tisuće zdravih ljudi umiru iznenada, a naše javnozdravstvene agencije uvjeravaju nas da ovi smrtni slučajevi nisu posljedica cijepljenja protiv COVID-19.“

U vrijeme pisanja i objave teksta dr. Orient, prema službenim podatcima VAERS-a (Vaccine Adverse Events Reporting System / Američki sustav za prijavu i praćenje nuspojava cjepiva) od posljedica cjepiva umrlo je gotovo 7.000 ljudi, a prema najnovijim podatcima objavljenim 6.08.2021. od posljedica cijepljenja protiv COVID-19 umrlo je 12.366 osoba u razdoblju od 14.12.2020. do 30.07.2021.

Dr. Orient navodi: „To je najbolji sustav koji imamo, iako on ne objavljuje 90 posto ili više svih stvarnih primljenih podataka i izvješća o nuspojavama cjepiva“ te dodaje:

„Ali do sada sam vidjela izvješće o jednoj jedinoj obdukciji“ – a to je izvješće naprijed navedene postmortalne studije koju su proveli znanstvenici Instituta za patologiju Sveučilišne bolnice OWL Sveučilišta u Bielefeldu, Njemačka, u suradnji sa znanstvenicima iz drugih njemačkih institucija.

Dr. Orient potom navodi najnoviji tragičan slučaj obitelji koja je izgubila majku i suprugu: Robin Spring Saunders, 45-godišnja žena i majka dvoje djece prvu dozu cjepiva primila je 21. 6. 2021. i 27. 6. je preminula zbog zatajenja srca i otečenog mozga kao posljedice nakon cijepljenja protiv COVID-19. Nesretnoj ženi cijepljenje je bilo uvjet za zaposlenje u „John Hopkins Hospital“: „Bit će suza i cvijeća, ali ne i obdukcije“ – napisala je dr. Orient.

S obzirom na svoje dugogodišnje medicinsko iskustvo, dr. Orient ukratko opisuje kako se nekada savjesnije radilo i važila su druga pravila – a u posljednja četiri desetljeća, nažalost, stopa izvršenih obdukcija smanjila se s 25 posto na manje od 5 posto.

Dr. Orient također upozorava i skreće pozornost na još jednu važnu činjenicu: „Desetci tisuća pacijenata umrli su zbog COVID-19 prije nego što su njemački stručnjaci proveli seriju od 12 obdukcija na temelju kojih su dokazali da je većina oboljelih od COVID-19 imala krvne ugruške i njihovi životi nisu nikako mogli biti spašeni prisilnim ‘guranjem’ zraka tj. kisika u njihova pluća putem ventilatora odn. respiratora“ (izvješće o tome objavio je CIDRAP 7. 5. 2020.). Naime, objavljena studija serije obdukcija prvih 12 pacijenata umrlih zbog COVID-19 u bolnici u Hamburgu, Njemačka, otkrila je da je 58 posto preminulih imalo nedijagnosticiranu duboku vensku trombozu što upućuje da virus vjerojatno uzrokuje abnormalno grušanje krvi.   

„Umre li osoba nakon cijepljenja protiv COVID-19 ja bih svakako željela znati jesu li u krvnim žilama i tkivima bili prisutni vršni proteini koronavirusa i je li postojala imunološka reakcija koja je uzrokovala oštećenje ovog tkiva“ – napisala je dr. Orient te dodala:

„Izgubi li majka (tj. trudnica) svoje dijete nakon cijepljenja protiv COVID-19, želim vidjeti rezultat pomne pretrage placente. Je li (nerođeno) dijete ostalo bez kisika i hranjivih tvari zbog oštećenja krvnih žila?“

»Za mene je šokantna činjenica što Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), Uprava za hranu i lijekove (FDA), Odjel za zdravstvo i humane usluge (HHS) i Zajedničko povjerenstvo koje akreditira bolnice ne zahtijevaju obdukciju ili testiranje uzoraka cjepiva. Nije moguće proizvod proglasiti sigurnim i učinkovitim bez omogućenja pribavljanja izravnih dokaza od potencijalnih žrtava.

Zahvaljujući Kongresu, proizvođači su zaštićeni od odgovornosti za proizvode. Ali gdje je odgovornost državnih agencija zaduženih da nas štite ili privatnih subjekata koji prisiljavaju zaposlenike i studente da se cijepe eksperimentalnim, potencijalno opasnim ili čak smrtonosnim proizvodom?« – napisala je na kraju teksta dr. Jane M. Orient te uputila važan savjet svima koji izgube dragog člana obitelji nakon cijepljenja protiv COVID-19: „Zatražite forenzičku obdukciju.“

Prof. dr. Peter Schirmacher, direktor Instituta za patologiju Sveučilišta u Heidelbergu, Njemačka, proveo je više od 40 obdukcija osoba koje su preminule unutar dva tjedna nakon cijepljenja protiv COVID-19 i odmah je sve pozvao na uzbunu zbog obdukcijskih nalaza:

„Rezultati provedenih postmortalnih studija, iako su kratki, oni su dramatični jer dokazuju da je njih 30 – 40 posto umrlo od samog cjepiva. Patolog, prof. dr. Schirmacher navodi „rijetke, teške nuspojave cijepljenja – poput tromboze cerebralnih vena ili autoimune bolesti.“

Iako su ozbiljnost, stručnost i ugled ravnatelja Instituta za patologiju Sveučilišta u Heidelbergu neupitni, viši njemački imunolog Thomas Mertens odbacuje ove nalaze jednako kao i imunolog Christian Bogdan, član Stalne komisije za cijepljenje (STIKO) a reagiraju i političari administracije njemačke premijerke Angele Merkel: „A kako i nebi kada se volja za cijepljenjem bitno smanjila, sada bi se mogla još više umanjiti, a upozorenje patologa moglo bi, naravno, uništiti višeznamenkasti dugoročan posao vrijedan milijardu dolara za različite farmaceutske kompanije. …. Međutim, ako u narednim tjednima postane očito da politika, znanost i mediji vode kampanju protiv Schirmachera, i da se njegovi rezultati u potpunosti zanemaruju, to će biti još jedna ‘crvena zastava’ u pogledu sigurnosti proizvoda.“

Izvor:

  1. Torsten Hansen, Ulf Titze et al.: „First case of postmortem study in a patient vaccinated against SARD-CoV-2“ International Journal of Infectious Diseases, June 2021; 107, 172.-175., www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8051011
  2. Jane M. Orient: „Those dying post-vaccine: Where are the autopsies?“ LifeSiteNews, 12. 7. 2021.;
  3. Mary Van Beusekom: „Autopsies of COVID-19 patients reveal clotting concerns,“ Center for Infectious Disease Research and Policy, CIDRAP, 7. 5. 2020.; www.cidrap.umn.edu/news-perspective/
  4. Free West Media: „German Chief Pathologist Sounds Alarm on Fatal Vaccine Injuries,“ 3. 8. 2021.

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Jokićev prijedlog reforme je neprovediv

HF

Tamna strana antibiotika

hrvatski-fokus

Što treba razmatrati prilikom recikliranja rashladne opreme?

hrvatski-fokus

Umjesto reforme, baca se prašina u oči

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više