Hrvatski Fokus
Kolumne

Ministar Marić ‘dila’ povjerljive informacije sa svojim prijateljem

Kakvim su se sredstvima služili u provedbi svoga zločinačkoga nauma: ucjenama, prijetnjama, pljačkom i kriminalom

 

DIO KAZNENE PRIJAVE PROTIV ZDRAVKA MARIĆA,  TONČIJA KORUNIĆA I DRUGIH U VEZI OTIMANJA AGROKORA I SUDJELOVANJA U KRIMINALNOJ GRUPI BORG

Nitko drugi no upravo osramoćena Martina Dalić, suočena s istragom USKOK-a, uperila je prst i u Zdravka Marića da je upravo on pozvao Tončija Korunića da bude član grupe BORG. A Zdravko Marić je sa službenog e-maila Ministarstva financija RH, članovima protuzakonite, interesne skupine, koja će kasnije pljačkati Agrokor, slao e-mailove svom prijatelju Tončiju Koruniću, iako Korunić nema nikakve ovlasti, vezano uz financije RH kada govori o statusu državnih obveznica!!

Ovo je, ovo je jako teško komentirati, pokušajte sami dati komentar na ovo: kada se ministar financija RH dopisuje sa svojim prijateljem, privatnom osobom, sa svoga službenog e-maila, što znači da međusobno dilaju povjerljive informacije, kombiniraju i muljaju (a što je povjerljivi posao uprave Ministarstva financija). To vidite i na primjeru kada ga Korunić pita je li saznao za tajne podatke, jer to je bitno za cijenu državnih obveznica – ustvari i samoga T. Korunića.

Na temelju ovih podataka i dokumenata sada svatko tko ovo pročita bolje će razumjeti pohlepnost za novcem, kako vidimo i pod svaku cijenu, i kakvim su se sredstvima služili u provedbi svoga zločinačkoga nauma: ucjenama, prijetnjama, pljačkom i kriminalom. Za ove manipulacije imamo dokaz u elektroničkoj poruci od 31. 3. 2017. godine, i to nakon što su na kriminalni način izvršili izvlaštenja privatne imovine Agrokora d.d. u Republici Hrvatskoj (expropriation of private assets).

Poštovani, danas posjedujemo dokaze kako je do kriminalnog izvlaštenja privatne imovine Agrokora došlo nakon strateške geopolitičke odluke ruskih interesnih skupina. Evo mail-a u kojem prijatelj Zdravka Marića, Tonči Korunić, još 13. 3. 2017. godine prepoznaje geopolitički interes kao mogućnost:

Ivica Todorić, https://www.facebook.com/ivicatodoric.hr

Povezane objave

Ovakav EU je samo krinka za Četvrti Reich

HF

Dalija i nesretna nakupina, Most, obavili su svoje

hrvatski-fokus

HOROR U REPUBLICI HRVATSKOJ – Sumrak vladavine prava

hrvatski-fokus

Europa mora primiti stotine milijuna izbjeglica!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više