Hrvatski Fokus
Gledišta

Pozdrav hrvatskoj heroini Lili Benčik

Čestitamo Vam što spašavate hrvatsku Istru!

 

Ma, naravno. Takvi jugofili svojim klasičnim UDB-inim provokacijama dižu pritisak u žilama svih nas pravih Hrvata. Po njegovom ponašanju moglo bi se reći da je Ivan Valek “saradnik” UDB-e! “Gdje ima dima, ima i vatre!” Zato sam prije tri tjedna uklonio ove jugofile, Ivicu Jurjevića i Ivana Valeka, maknuo s popisa adresa e-pošte jer više nema smisla slušati njihovo “jugo-povraćanje” i užasne uvrjede naše jasne hrvatske inteligencije, te uvrjede svih tih žrtava od hrvatskog naroda od 1918. – 1941., ali i onih žrtava monstruoznih velikosrpskih četnika i subverzivnih komunističkih partizana koji su izvršili raciju u NDH (SIVA KNJIGA iz 1942., iz NDH + i drugih evidencijskih dokumenata), a posebno moćne žrtve na Križnom putu i Bleiburgu, te svim žrtvama OZNE i UDBE od 1945. godine do danas! A nama je nepotrebno da nam neki igrači UDB-e ukradu koncentraciju, energiju, živce i vrijeme, pa nas ometaju u činjenju ispravnih radnji za našu ‘hrvatsku stvar’!

A vi ste, draga gospođo Lili Benčik, naša prava hrvatska heroina i vitez! Bog te blagoslovio! Napisali ste još jedan glavni tekst (koji je u privitku ove e-poruke) s pozitivnim, konkretnim praktičnim rezultatom: https://hrvatskepraviceblog.com/2021/05/12/ids-njegujuci-istrijanstvo-ponistava-hrvatski-identitet-istre-stoga-ne-istrijanstvo-na-popisu-stanovnistva/. Čestitamo! Spašavate hrvatsku Istru. Zaslužujete najveća odlikovanja Republike Hrvatske s likom i vrpcom “Kralja Tomislava”! Takvi drugovi na “prvoj liniji obrane” trebaju nam – najbolji intelektualci, s moralnim kodeksom časti, i oni čija srca kucaju 100 posto hrvatskim ritmom.

Stoga NEKA SE MI, pravi Hrvati iz Hrvatske i hrvatska dijaspora diljem svijeta, ujedinimo što je prije moguće, USTANIMO i ponudimo pravi i snažan OTPOR HRVATSKOG NARODA 2021. godine – u obrani Hrvatske i kršćanstva! Borit ćemo se intelektualno -inteligentno i sa snažnim Božjim duhom, a naše osnovno oružje je – ISTINA! Nudimo inteligentan i snažan OTPOR, odnosno oslobađamo Hrvatsku i hrvatski narod od naših zakletih unutarnjih neprijatelja/ uljeza /okupatora; iz “duboke države” infiltrirane i instalirane na vodeće položaje masona, bivših jugoslavenskih komunista, jugofila, velikosrpskih manijaka, UDB-e, pripadnika KOS-a! UJEDINIMO SE u jedinstvenu hrvatsku jezgru, USTANIMO i ponudimo pravi OTPOR! Tako nam Bog pomogao!

“Gdje je fokus, tu je i energija!”

UVIJEK SPREMNI ZA KUĆU!

Bog i Hrvati!

Uz pozdrav iz herojskog Dubrovnika,

Božidar – Božo Šimunović, suborac bojnik otporaš na braniku Hrvatske i kršćanstva
Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Žigmanov i kroz nogomet podržava Pupovčevu velikosrpsku politiku

hrvatski-fokus

Hrvatska je pala u Zagrebu na Dan državnosti

hrvatski-fokus

Gorak humor “Hrvatske riječi”

HF

Etnobiznismeni, čaršijski lopovi, oficiri JNA…

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više