Hrvatski Fokus
Gledišta

Genocidna tiranija želi uništiti Hrvate 

Kao i 1918. i 1945. i danas 2021. godine, isto sotonsko monstruozno zlo – želi nas genocidno uništiti!  

 

Naravno da se moramo buntovno boriti protiv diktatorski nametnute krune-PLANdemije-tiranije! Našim je životima de facto ugrožena genocidna tiranija koju su naredili “globalni faraoni” – Kabala (CRNA PLEMENITOST – iz njihovog operativnog centra u Londonu, ILLUMINATI 13, KOMITET 300 – “globalni stožer”, Opus dei 1 – prvorazredni vazali; Rockefelleri & Rothschildsi), a operativno ih provodi njihova sotonska zemaljska vojska; masoni i komunisti! Ono što cijelo čovječanstvo, ne samo hrvatski narod, želi uništiti u naše vrijeme je Sotonin globalni SUPER-KOMUNIZAM! A onda 1848. (kada je izvršena kabalističko-masonska urota; “mađarsku komunističku revoluciju” u Budimpešti nametnuli su zli sotonisti Windsor iz Londona, a, hvala Bogu, spriječila hrvatska junačka vojska na čelu s generalom Josipom Jelačićem.

Zato Windsori iznimno mrze hrvatski narod i preko Karađorđevića i drugih velikosrpskih manijaka i komunističkih jugofila žele potpuno osvetnički ubiti Hrvate, a 1918., i 1945., a danas 2021. godine, isto sotonsko monstruozno zlo – kabala i masonerija – žele nas genocidno uništiti! Zato su, taktički, na neovisnom portalu otporas.com objavljeni prosvjetiteljski tekstove o tome zašto je i u koje svrhe nastao Ustaški pokret u 20. stoljeću. Da ljudi počnu “povezivati ​​niti” prošlosti i sadašnjosti, te početi shvaćati o kakvom je sotonskom zlu riječ kontinuirano više od 170 godina (i više)! A onda je najvažnije da ‘raja’ konačno shvati da ćemo se obraniti i riješiti ovih masonsko-komunističkih “čeljusti” samo ako, uz Božju pomoć, stvorimo suvremeni hrvatski pokret i doista pružimo snažan suvremeni otpor hrvatskoga naroda svim tim sotonskim neprijateljima, okupatorima i uljezi u Hrvatskoj; od “duboke države” do infiltriranih i instaliranih masona, bivših jugoslavenskih komunista, UDBA-e, pripadnika KOS-a…! (otporas.com)

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

S istinom na čistac – Trovanje bl. Stepinca, ulica partizanskim koljačima…

hrvatski-fokus

Velemajstor manipulacija i(li) čovjek bez skrupula

HF

Jugopartizanske ubojice Hrvata

HF

Tko o čemu – HNS o pluralnosti!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više