Hrvatski Fokus

Agrokor nije kolabirao, već je opljačkan za oko 9 milijardi kuna i predan njegovom ortacima Rusima

 

Objavio sam tablicu koja govori o trenutnoj ekonomskoj poziciji građana, ali i Hrvatske države, uspoređujući to sa članicama EU-a. Međutim, dan kasnije u Podravci kod Dalićke pojavio se govornik Plenković na konferenciji “Hrvatska kakvu trebamo”, gdje je pokušao kazati kakva je pozitivna čuda napravio u zadnjih pet godina i što je od čuda pripremio za, po njegovom mišljenju, razvojno desetljeće koje je pred nama.

Plenković govori:

  1. o povjerenju u Vladu RH – a mirno se može kazati da nikad nije bilo gore
  2. o Eurozoni i Schengenskom prostoru koji su pred nama kao cilj, valjda i spas – pa i Grčka je članica Eurozone i Schengenskoga prostora, pa u kakvoj je katastrofi?
  3. o Agrokoru koji je kolabirao svima nama pred očima… – a ja mu po stoti puta poručujem da Agrokor nije kolabirao, već je opljačkan s oko 9 milijardi KN i predan njegovom ortacima RUSIMA. Niti jednu KN novca Agrokor nije od nikoga dobio, niti je trebao, osim dva nepotrebna kredita, koja je vratio i na njih skupe kamate platio. To ću rado s Plenkovićem prodiskutirati na javnoj televiziji kada god poželi.

Dakle, Agrokor nije neprijateljski preuzet zato što je bio u problemu, već zbog interesa njegovih ortake za izvlaštenje privatne imovine radi osobne koristi ili u političke svrhe.

Ustvari, govor Plenkovića pokazuje nemoć i svu bijedu i užas u koje je doveo HRVATSKU.

Ivica Todorić

Povezane objave

Milorade, pročitaj ponešto iz knjige Vilima Karlovića!

HF

Andrej Plenković novi je Grga Anđelinović

HF

Vesna Pusić je univerzalni plagijator!

HF

Zašto nam je tako!?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više