Hrvatski Fokus
Kolumne

HOROR U REPUBLICI HRVATSKOJ – Sumrak vladavine prava

Radna zadruga kumova

 

U Hrvatskoj treba hitno uspostaviti pravnu državu. Ustavni sud, Vrhovni sud, Državno odvjetništvo trebaju postupati u skladu sa Zakonom Republike Hrvatske iu nacionalnom interesu Republike Hrvatske.

Posebno,

– Ini vratiti vlasništvo Republike Hrvatske u skladu s pravomoćnom presudom INA-MOL.

– U skladu sa zakonima RH poništiti UGOVOR vjerovnika Agrokora i otvoriti predstečaj.

– Za oba ova i mnoge druge slučajeve pripremite odštetne zahtjeve.

Na temelju hrvatskog kapitala pokrenule su svoja gospodarstva okolne zemlje. Hrvatski kapital treba vratiti, jer to je jedini stvarni interes građana Hrvatske i jedini izlaz iz siromaštva u koje idemo.

Zločinačka manipulacijaPoštovani građani Republike Hrvatske, imate priliku vidjeti šalu, zločinačku manipulaciju, namještaljku koju je konstruirao nitko drugi nego predsjednik Ustavnog suda RH Miroslav Šeparović na način da: Ustavni sud Republike Hrvatske donio je odluku o suglasnosti Zakona o Lex-Agrokoru s Ustavom i objavio je: 8. 5. 2018. I da dan kasnije, 9. 5. 2018.,portal INDEX objavljuje “AFERU HOTMAIL” koja donosi potpuno nove činjenice vezane uz aferu Agrokor, a koja oštro optužuje aktere za kaznena djela u aferi Agrokor:ZAKLJUČAK: Plenković je imao informacije o radnjama i koracima Indexa. Iskoristio je Ustavni sud da donese odluku o ustavnosti Lex-Agrokora dan prije nego što je objavio “AFERE HOTMAIL”, jer se to nakon novih dokaza o kaznenim djelima nije moglo provesti. Ovo je nekoć bila riječ o SUMRAKU PRAVNE DRŽAVE!Nakon ovoga mogu reći najgore o predsjedniku Ustavnog suda Miroslavu Šeparoviću. Uz činjenicu da je državna tvrtka Plinacro odvjetničkom društvu čiji je osnivač Miroslav Šeparović uplatila 6,35 milijuna kuna, nevjerojatno je. Da ne spominjem brojne Hrvate koji su javno iznosili ozbiljne argumente protiv Miroslava Šeparovića, iznijet ću i da je predsjednik Republike Hrvatske gosp. Zoran Milanović o Ustavnom sudu rekao: “SADA JE RADNA ZADRUGA KUMA”

Prije nekoliko dana u medijima su se ponovno pojavili komentari o aferi Agrokor: Glavne državne odvjetnice RH Zlate Hrvoj-Šipek, a potom i predsjednika Ustavnog suda RH Miroslava Šeparovića. Ne znam je li netko primijetio da isključivo reagiram na najave ljudi vezanih za aferu Agrokor, nikad ne pokrećem niti komentiram teme, pogotovo ne one vezane za sudske postupke. Sada, ovom prilikom, obavještavam svoje suputnike da ću objaviti svoj komentar na izjavu predsjednika Ustavnog suda Republike Hrvatske Miroslava Šeparovića.  

Ivica Todorić 

Povezane objave

Zaustavite rat u Ukrajini!

hrvatski-fokus

Kako reformirati UN?

hrvatski-fokus

Učinak stakleničkih plinova ne postoji

hrvatski-fokus

Pouke iz Hirošime i Orlanda

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više