Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Opseg kineske tajne kontrole nad američkom vladom je razotkriven

Prijetnja iz Kine je vrlo stvarna

 

Ako sumnjate u komunističku Kinu, činjenice su na vašoj strani. Novo izvještavanje otkrilo je koliko duboko ide kineska subverzija SAD-a i to nije lijepo. Zapravo, otkriva da je naša zemlja u velikoj opasnosti, jer kineski komunisti rade na preuzimanju naših trustova mozgova, korporacija, političkih stranaka i saveznih i državnih vladinih agencija.

Novo izvješće otkriva da je Kina radila na širenju velike količine propagande protiv predsjednika Trumpa kako bi ga učinila izgubljenim na izborima 2020. Kina također radi iza kulisa kako bi ojačala demokrate koji su skloniji prijateljskijoj komunističkoj državi.

Ako se sjećate, pod predsjednikom Trumpom, imali smo državnog tajnika Mikea Pompea, koji je također shvatio da je Kina velika prijetnja našoj naciji. Kao netko tko je ranije vodio CIA-u, Pompeo zna o čemu govori. Rekao je da su najmanje 23 guvernera diljem naše zemlje “kompromitirana” kineskim špijunima, ucjenama i iznudama. Ovo nije samo glasina. Možete se kladiti u svoj donji dolar da je Pompeo imao dokaze koji bi to potkrijepili. Također je tada upozorio da Kina radi na tome da svoje pipke dodatno uvuče u državne i lokalne vlasti i da njihova operacija utjecaja dođe na još višu razinu.

Također se možete sjetiti da je kineska tvornica špijuna – poznata i kao njezino veleposlanstvo – žurno zatvorena u Houstonu, baš u vrijeme kada je Biden izabran. Zatvorena je jer je izravno pokušala zamahnuti izborima protiv Trumpa.

Znate li za Ujedinjenu frontu?

Jedna od skupina koju Kina koristi kako bi pokušala utjecati na američku politiku zove se Ujedinjena fronta. Na predsjedničkim izborima 2020. ujedinjena fronta pomogla je novcem i stručnošću kako bi se osiguralo da se napori za ponovno prebrojavanje i optužbe za prijevaru što prije pokopaju u raznim državama. Grozno je razmišljati o tome, ali Kina i Ujedinjena fronta također su se ubrizgale u naš obrazovni sustav. To su učinili koristeći “Konfucijeve” programe za širenje pozitivne vizije Kine i umanjivanje negativnih dijelova komunizma. Trenutno se u Americi izvodi oko 500 konfucijevih školskih programa i 75 na našim sveučilištima, stoga nemojte pogriješiti pretpostavljajući da nemaju utjecaja. Postaje sve gore.

Kina je financirala preko 10.000 napora da lobira u Kongresu; za to koriste i tvrtke poput Mercury Public Affairs. Postoji više od 600 pojedinaca, tvrtki, trustova mozgova, aktivističkih skupina kao što su BLM, Antifa i još mnogo toga koje izravno ili neizravno vodi Kina. Nije pretjerano reći da Kina pokušava zbaciti našu naciju iznutra.

Rješenje je jednostavno; prestanite glasati za ili vjerovati bilo kojem političaru ili skupinama koji su blagi prema Kini.

https://www.mainstpress.com/the-extent-of-chinas-secret-control-of-our-government-was-just-exposed/

Povezane objave

Američko “proljeće” seli u Europu

HF

Weimarski trokut

HF

NJEMAČKA NIJEMCIMA – Zapanjujuće čuđenje izbornog uspjeha

hrvatski-fokus

Medicinski kanabis zbog traume rata

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više