Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Bakir luta svijetom i prijeti Hrvatima i Srbima

Pravedno i opravdano “rasparčavanje” beha zajednice zasigurno mora doći

 

Bosanski i hercegovački nacionalno vjerski zbirni entitet mučenički je talac bošnjačkog dvojca u beha Predsjedništvu, vojnika muslimanske armije Željka Komšića i obavještajca muslimansko-bošnjačkih i iransko-turskih obavještajnih službi Šefika Džaferovića. I umjesto da odgovaraju pred Međunarodnim sudom u Den Haagu i objasne svoje ratne zločinačke putove, oni se i danas bave terorističkim poslovima progona, izgladnjivanja, etničkih čišćenja, obespravljivanja svojih ratnih protivnika, hodajući svijetom šireći laži o vjerskom beha ratu skrivajući svoju ratnu prošlost i zatrpavajući odgovornost.

Dva kršćanska naroda u beha zajednici kojima poslodavci tog dvojca u daytonskom kontinuitetu prebrojavaju krvna zrnca najveće su žrtve suvremene kršćanofobije, vjerske ideologije koja svijet uvodi u globalni vjerski rat, na temelju iskustva iz vjerskog beha sukoba. I kao što je ta “prokleta avlija” kao turski spomenik genocida i konfesiocida, crkvocida i kulturocida, bila mjesto početka Prvog svjetskog rata velikosrpskim pucnjem u austrougarskog prijestolonasljednik i na Europu, to isto danas čine pucnjem na Europu i europske vrijednosti bošnjački radikalni dvojac nastojeći započeti Treći svjetski rat s vjerskim motivima kako bi bio što radikalniji i što više razarajući do granica, koje krašćanofobisti postavljaju, mi ili oni. Komšić za svoj politički radikalizam, Džaferović za vjerski islamski fundamentalizam traže pristalice i uspijevaju ih naći, diljem svijeta kamo hodaju po zadatku dinastije Izetbegović i bivšeg poglavara IZ BiH Mustafe Cerića. Hodaju kako to narod u Bosni kaže “k’o dvije lude” i kao takvi lažno upoznavaju svoje sugovornike prenoseći im ono što im je šef Bakir naredio, dodajući na putu do sugovornika sve ono što izmisle, u čemu su uistinu i kreativni. Iz tih laži i klevetanja nebošnjaka vidljivo je, zapravo, tko ruši i tko kakvu Bosnu i Hercegovinu želi. Komšić u društvu obavještajca Džaferovića, kao prvi član pozelenilog beha Predsjedništva hvali se kako je razgovarao s visokim predstavnikom i rekao mu “ovo što Dodik radi u BiH, ma koliko to izgledalo ludo, na momente i tragikomično, zapravo nije, jer je riječ o jednom dobro osmišljenom planu”.

Za bošnjačke radikaliste tipa Željka Komšića, i sve druge prodane Komšiće, svačiji planovi drugačije beha zajednice iz okvira muslimanske džamahirije je ludo i tragikomično, što je dokaz bošnjačkog okupatorskog osjećaja potpunog osvajanja beha zajednice, u kojoj je pitanje dana proglašenja muslimanske Bosne i Hercegovine.

Željno očekujući taj dan, kojeg čak nisu doživjele ni genocidno konfesiocidne Osmanlije u petstogodišnjem danku u krvi, vojnik armije, koja se lažno predstavljala bosanskohercegovačkom a u stvarnosti bila stopostotno vjerska muslimanska, u agresiji na nebošnjake poglavito na Ashdownove žrtve Hrvate, kaže za podijeljenu i neodrživu beha zajednicu “Države se ne mogu tek tako rasparčavati”.

No, po bošnjačko-muslimanskom viđenju Bosne i Hercegovine, dijelom okupirane i osvojene države, Komšić i partijsko nacionalni mu drug Džaferović, misle i na tome radikalno rade, da se države kao što je beha zajednica mogu samo unitarizirati, centralizirati, islamizirati i isilovizirati, na način kako to oni čine sa hrvatskom, srpskom i katoličko-pravoslavnom beha zajednicom.

Svaki unitarizam i centralizam je zločin i znak okupacije, dok je “rasparčavanje” državno slojevite zajednice znak slobode, ravnopravnosti i jednakosti u takvim zajednicama. Zbog tih civilizacijsko demokratskih dostignutih i ljudskim žrtvama plaćenih dostignuća, koje su vjerskim islamskim radikalima velika neprihvatljiva nepoznanica bošnjački vojničko obavještajni dvojac i jest protiv. Opravdano “rasparčavanje” beha zajednice za njih bi značilo vojni poraz u vjerskom beha ratu, zbog kojeg se boje da bi mogli odgovarati ratnim su-zločincima vehabijama i mudžahedinima, te u konačnici i svim islamskim zemljama financijašima izgradnje stotine i stotine džamija u beha zajednici i  na okupiranoj hrvatsko srpskoj zemlji. Pravedno i opravdano “rasparčavanje” beha zajednice zasigurno mora doći  i zbog razloga što se svjetska zajednica umara od bošnjačke laži, i zbog straha od povijesne odgovornosti za sudjelovanje u stvaranju čiste muslimanske države na europskom pragu i licemjernog beha patriotizma vidljivog u ostavljanju BiH u amanet turskom okupatoru, jedini je način, i sredstvo očuvanja tronacionalne, trovjerske, trocivilizacijske, trokulturne i trosvjetovne beha zajednice.

Ako su Komšići, Džaferovići, Izetbegovići i svi drugi muslimanski ratni zločinci iz udruženog muslimansko-zločinačkog pothvata protiv “rasparčavanja” jugoslavije u malom, i da to “u demokratskoj tradiciji europskog kontinenta u 21. stoljeću nije normalno” kako onda da su Muslimani bili protiv rasparčavanja Jugoslavije. Vjerojatno samo zato što su u “rasparčavanju” Jugoslavije vidjeli priliku osvajanja Bosne i Hercegovine i njeno pretvaranje u čistu muslimansku republiku, Džamahiriju. A baš zbog tog opasnog, gotovo fašističkog cilja, Bosna i Hercegovina se mora “rasparčati” na tri nacionalna entiteta kako ne bi cijela postala velika Džamahirija i centar radikalnog islamskog terorizma, koji bi se širio iz stotine i stotine novih izgrađenih džamija, muslimanskih vojarni kako ih je nazvao Erdoğan. Samo na tri dijela “rasparčana” trorepublička bosanska i hercegovačka zajednica Bošnjaka, Hrvata i Srba ima budućnost, i to mirnu i sigurnu, zasigurno i trajnu budućnost, za razliku od unitarizirane, centralizirane i islamizirane Komšićeve, Džaferovićeve i Izetbegovićeve daytonske tvorevine, kojoj čak ni daytonisti nisu  planirali rok trajanja ni do danas. Vodili su se spoznajom da na brdovitom Balkanu, i još “brdovitijim” narodima brdovite prošlosti bilo kakve zajednice niti su imale niti mogu imati budućnost.

Pa zasigurno stoga ne može opstati i daytonska republičko-federalna tvorevina, koja je mješavina do sad najgoreg bosanskog i hercegovačkog lonca, koji gotovo tri desetljeća kipi i prži sve oko sebe čekajući da se digne poklopac kako bi se smjesa razlila svaka na svoju stranu. Zbog toga svijet i jest isplanirao ovu krizu kako bi podigao poklopac i pustio da se sve raziđe na svoju stranu, Bošnjaci mati Turskoj, Srbi majčici Srbiji, Hrvati eurohrvatskoj materi.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Politički entitet Republika srpska nije Božja tvorevina

HF

Održan simpozij Stopama pobijenih

hrvatski-fokus

Komšićki dvojac ljudskih patuljaka

hrvatski-fokus

Bošnjačka politika uljepšavanja turskih zločina

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više