Hrvatski Fokus
Kolumne

Le Figaro: Je li normalno da sada u bolnicama imamo više cijepljenih nego necijepljenih?

Moj se bratić dvaput cijepio Pfizerom i dobio koronu…

 

Prije koji sat mi se javio bratić s kojim sam namjeravao danas ručati da je, izgleda, popušio koronu. Iako je cijepljen 2 x i to fancy Pfizerom. Jučer su ga popodne, veli, počeli boljeti mišići – leđa, ramena…, navečer je izmjerio temperaturu – 37,5°. Jutros se je (nedjelja je, njegov liječnik ne radi) testirao testerom iz ljekarne i rezultat je bio – pozitivan. Tako da ništa od zajedničkog ručka.

Inače, sinoć naletjeh i na prekjučer objavljen tekst u najstarijim francuskim dnevnim novinama Le Figaro još malo pa 200-i rođendan). Jasno mi je da većina ne zna francuski, a dobar dio će biti lijen igrati se s google translate-om, pa eto prijevoda naslova: ‘Covid-19: je li normalno da sada u bolnicama imamo više cijepljenih nego necijepljenih?’ (povod je statistički podatak dobiven od francuskog Ministarstva zdravstva).

Nema na čemu.

Robert Valdec, https://www.facebook.com/robert.valdec.5

Povezane objave

Plenković je svim događajima vezanim uz Agrokor/Fortenovu osobno upravljao od prvog dana do danas

hrvatski-fokus

Pojašnjenja Milanu Rakovcu

HF

BLEIBURŠKE ŽRTVE – Kazna smrću izvršena nad 400.000 do 500.000 ljudi

hrvatski-fokus

Stota obljetnica Orjune – zločinačke protuhrvatske organizacije (1922. – 2022.)

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više