Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Kraš choco & cafe na Trgu bana Josipa Jelačića

Najslađe mjesto u srcu Zagreba nudi poznate Kraševe slastice

 

Kraš choco & cafe, ekskluzivni concept store, otvorio je svoja vrata na Trgu bana Josipa Jelačića. Povratak Kraša u srce metropole predstavlja ujedno i jedno od važnijih događanja u njegovoj slavljeničkoj 110. godini postojanja. Nadahnut sličnim konceptima u najvećim svjetskim metropolama, Kraš je u prostoru koji objedinjuje prodavaonicu i caffe bar za posjetitelje pripremio biranu ponudu najpoznatijih proizvoda, premium asortiman i inovativna iznenađenja. Moderan stil uređenja, urbana vibra i opušten ugođaj garancija su uživanja uz raskošan izbor klasičnih i ekskluzivnih mirisa i okusa.

I kad se ugodno smjestite u profinjeno uređenoj unutrašnjosti ili pak sjednete na terasu s pogledom na središnji zagrebački Jelačićev trg, naći ćete se pred pravim izazovom i pitanjem čime zasladiti svoj dan. Uz nadaleko poznate Kraševe slastice, prave slatkoljupce oduševit će kolači i torte inspirirane čuvenim Kraševim proizvodima. A tu su i ručno rađene praline izrađene po Kraševim tradicionalnim recepturama i vrući likeri prepuni aroma.

Kraš choco & cafe, carstvo vrhunskih okusa, priprema za Vas i posebna zanimljivost

Dajte si mašti na volju. Dođite u Kraš choco & cafe i kreirajte atraktivnu personaliziranu čokoladu. To ćete moći napraviti pomoću Choco Creatora, koji svima omogućava da na tren postanu tvorci vlastite čokolade. Ovo novootvoreno mjesto prava je adresa za one koji će se poželjeti satima družiti. Ali je i nezaobilazna lokacija ako trebate izabrati najslađi poklon za drage osobe. Ova trgovina slatkiša je prava galerija iznimnih proizvoda koji se mogu pronaći samo u Kraš choco & cafeu.

Kraš choco&café u adventsko vrijeme ogrće se veselim božićnim ruhom. Posjetitelji će uz fritule s preljevom od Bajadere ili pak vruće likere, uživajući u raznolikom blagdanskom asortimanu moći doživjeti pravu božićnu magiju i toplinu prazničnog raspoloženja.

Stoljetna Kraševa tradicija i usmjerenost novim trendovima te maštovita ponuda okusa s notom luksuza razlozi su zašto će se Kraš choco&café naći na listi novih omiljenih it mjesta. Navratite na kratku pauzu ili ležerno druženje, ili samo svratite u prolazu i uvjerite se kako će vam ovo mjesto pružiti slatko iskustvo kojem ćete se poželjeti vraćati. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Kraša na adresi kras.hr.

Anđelka Felja

Povezane objave

Kina se umiljava Amerikancima

HF

Za strojare ima budućnosti u Hrvatskoj

HF

Problem otpada u Zagrebu

HF

Vjetar u lice gospodarstvu u eurozoni

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više