Hrvatski Fokus
Kolumne

Uznemireni konjoljupci na RTL-u

Policija bi trebala ispitati je li u javnim izjavama javnih osoba kako Ivermectin šteti (Njonjo, Vatica, Djedica i drugi) ili se od ovog učinkovitog antivirusnog pripravka radi sprdnja (konjoljupci s RTL-a), ima kaznenog djela!?

 

“Zagrebačka policija navela je da pregledom objave na stranici na Facebooku imunologa Srećka Sladoljeva, bivšeg voditelja Odjela razvoja i istraživanja Imunološkog zavoda, u kojoj je načelno objasnio kako za liječenje covida-19 koristiti lijek ivermektin za veterinarsku upotrebu, nije utvrdila elemente kaznenog djela za koje se progoni po službenoj dužnosti”.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3888308694532707&id=100000608438100

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3614537948576451&id=100000608438100

Ovu uznemirujuću vijest jučer su prenijeli gotovo svi MEDIdemijski portali u Hrvatskoj. Jer…, budući policija smatra (ovaj put čak BEZ obavijesnog razgovora!!?) da u “načelnom objašnjenju” djelovanja Ivermectina dr. Sladoljeva NEMA elemenata kaznenog djela, tada bi istom policija trebala ispitati je li u javnim izjavama javnih osoba kako Ivermectin šteti (Njonjo, Vatica, Djedica i drugi) ili se od ovog učinkovitog antivirusnog pripravka radi sprdnja (konjoljupci s RTL-a) – IMA kaznenog djela!? Afrika je dobar primjer učinkovitosti Ivermectina. Tamo nema cjepiva, ali ima Ivermectina! Afričke zemlje koje ga preventivno koriste (plavo) NEMAJU NIKAKVIH problema s kovidom, dok one koje ga NE koriste (žuto) – imaju ozbiljnih! Zbog kritika nekih “fanova” da se u objavama koristim “proustašoidnim pozdravom” “Za zdravlje nacije – SPREMNI!“, pozdrav mijenjam prikladnijim: “Smrt fašizmu, kovid narodu!” Ne garantiram da će objava “zbog govora mržnje” baš dočekati jutro (iako je ovo poruka brige i ljubavi. Ali takav je ovaj svijet.

Srećko Sladoljev

Povezane objave

Steže se obruč oko Andreja Plenkovića

hrvatski-fokus

Laž je da u Hrvatskoj nije provedena lustracija

HF

Puljani nisu Glas Istre i IDS

HF

Naš narod je jednostavno glup, politički nepismen, kukavički i lijen

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više