Hrvatski Fokus
Znanost

Betlehemska deklaracija protiv cijepljenja

Istaknuti biskupi, svećenici i laici potpisuju ‘Betlehemsku deklaraciju’ koja se protivi ‘moralno nedopuštenim’ cjepivima protiv COVID-a

 

Skupina katoličkih prelata, znanstvenika, aktivista i novinara pokrenula je peticiju kojom se apelira na crkvenu hijerarhiju, vjernike laike i „sve ljude dobre volje“ da se „žestoko suprotstave“ eksperimentalnim injekcijama „pobačajima okaljanim“ protiv COVID-19,” zajedno s nametnutom obvezom cijepljenja, nazivajući injekcije “moralno nedopuštenim.”
„Betlehemsku deklaraciju“ („The Bethlehem Declaration“), koju je pokrenuo đakon Nick Donnelly iz Engleske, podržali su biskupi Marian Eleganti, Rene Henry Gracida, Athanasius Schneider i nadbiskup Carlo Maria Viganò, zajedno s deset svećenika i drugih znanstvenika kao što su dr. Peter Kwasniewski iz SAD-a, dr. Berthold Wald iz Njemačke i dr. Caroline Farey iz Ujedinjenog Kraljevstva.
Sveukupno, 52 osobe navedene su kao “prvopotpisnici” peticije, koja tvrdi da, prema moralnom nauku Crkve, u uobičajenim okolnostima nisu ispunjeni uvjeti za primanje injekcija (cjepiva) dobivenih pobačajem.
Ti uvjeti uključuju nužnost cjepiva okaljanog pobačajem kako bi se izbjegla „ozbiljna opasnost“ i kada „’etički besprijekorna alternativna zdravstvena intervencija kod Covid-19′ nije dostupna.“
Prema dokumentu od četiri stranice, moralno opravdanje za korištenje ovih COVID-19 injekcija na temelju gena ne uspijeva kada ti čimbenici nisu prisutni, što je slučaj za mnoge ljude, uključujući zdrave mlade ljude i one koji su se oporavili od bolesti i tako uživaju prirodni imunitet.
Deklaracija također primjećuje da su injekcije dostupne u zapadnom svijetu „stvarno medicinski tretmani temeljeni na genima,“ stoga „dovode u pitanje“ primjenjivost učenja Crkve o standardnim cjepivima koja su „kvalitativno različita.“
Tretirajući posebno „gensku terapiju,“ uputa Katoličke Crkve naglašava da zbog „značajnih rizika“ ovih bioloških lijekova, znanost mora „unaprijed utvrditi“ da pacijent nije „izložen rizicima za svoje zdravlje ili tjelesni integritet koji su pretjerano ili nerazmjerni težini patologije bolesti za koju se traži lijek.”
U dokumentu se dalje predlaže da je s nedostatkom prethodnog testiranja na životinjama, standardnih sigurnosnih odbora i transparentnih podataka „nemoguće tvrditi da su prednosti ovih injekcija proporcionalne štetnim nuspojavama što je inače moralno zahtijevati prije takve eksperimentalne genske terapije koje onda mogu biti moralno prihvatljive.”
Ističući štetne nuspojave, poruka nastavlja citirati vladina izvješća o smrtnim slučajevima zbog cjepiva koji su trenutno “48 puta veći u 2021. nego 2020.” i rastu, što bi zapravo moglo iznositi “stotine tisuća samo za SAD.”
Povezujući nekoliko studija, ova peticija potvrđuje superiornost prirodnog imuniteta nad kratkotrajnim imunitetom izazvanim cjepivom, „visoke razine ‘probojnih slučajeva’“ virusa i činjenicu da cjepiva čak ni ne sprječavaju infekciju i prijenos, „narušava široko poodmakle poticaje da se zdravi cijepe iz ‘ljubavi prema bližnjemu’ kako bi ‘zaštitili druge’.”
Đakon Donnelly je za LifeSiteNews rekao da je javni proglas (manifest) dobio ime zbog objavljivanja uoči skorog dolaska Božića kada se Crkva prisjeća “djetešca Isusa, koji očituje svetost života svih beba, stvorenih na sliku i priliku Božju.”
“Betlehem je također povezan s pokoljem Svetih nevinih od strane kralja Heroda,” rekao je. “Ova peticija nam daje priliku da prosvjedujemo u ime ovih ušutkanih žrtava farmaceutske industrije” koje su iskorištene i korištene za razvoj i testiranje cjepiva protiv COVID-19.
Zagovornica djece Elizabeth Yore, koja je također potpisala Betlehemsku deklaraciju, za LifeSiteNews je rekla da je to “izuzetan dokument” koji služi kao “definitivan odgovor na globalističko tiransko zdravstveno ludilo.” Ohrabrujući sve da Deklaraciju pročitaju, rekla je kako ova peticija “mora snažno odjeknuti usred bučnog klopota covida.“
“Tako volim ozbiljnost ovog milosti ispunjenog i božanski nadahnutog dokumenta,” rekla je Yore.
Izvorni naslov „Betlehemske deklaracije“ glasi: The Bethlehem Declaration: Challenging the moral liceity of the abortion-tainted experimental injections for COVID-19 and calling for universal opposition to ‘vaccine mandates’
‘For by His incarnation the Son of God has united Himself in some fashion with every man’ (GS 22).
Betlehemska deklaracija: osporavanje moralne razboritosti pobačajem okaljanih eksperimentalnih injekcija protiv COVID-19 i pozivanje na univerzalno protivljenje ‘obavezi cjepiva’
‘Jer se Sin Božji svojim utjelovljenjem na neki način sjedinio sa svakim čovjekom’ (GS 22).
Izvor:
1. Patrick Delaney: „Prominent bishops, priests, laity sign ‘Bethlehem Declaration’ that opposes ‘morally illicit’ COVID shots,“ LifeSiteNews, 16. prosinca 2021.

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Koze hranjene GM sojom daju abnormalno mlijeko, a jarad ima smanjenu težinu

HF

HNOS u Hrvatskoj nije imao nikakav smisao

hrvatski-fokus

Uništenje poljoprivrede i poljoprivrednika  

hrvatski-fokus

Predsjednica Europske komisije zatražila ukidanje Nürnberškog kodeksa!

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više