Hrvatski Fokus
Kolumne

Naš Hajduk su orjunaši

Protiv Livaje u ovakvom Hajduku zato kako je to i Dežulović pojasnio

 

Jest BOŽIĆ ali odlučio sam ovo objavit baš jer su to ONI objavili na BOŽIĆ. OBJAVIO sam POSEBNO radi nekih koji nam se ČUDE zašto se BORIMO protiv ovakvih i ne dajemo podršku OVAKVOM Hajduku kojeg baš ovakvi vode i upravljaju s njime.

OBJAVIO sam i radi svih onih koji me pitaju zašto smo PROTIV LIVAJE u ovakvom Hajduku jer upravo je Dežulović to pojasnio.

ONIMA koji NEKE stvari NE RAZUME ili NE ŽELE RAZUMIT ova kolumna bi i zadnjem slijepcu i zadnjoj budali trebala pojasnit koja je AGENDA Udruge NAŠ HAJDUK i tko zaista stoj iza njih, koja politika i koji svjetonazor. A SVE VAM GOVORI SLIKA GRBA HAJDUKA IZ KOJEG JE MAKNUTO HRVATSKO OBILJEŽJE A STAVLJEN NJIHOV LIVAJA U SENFASTOM DRESU U REPUBLICI HAJDUK! I nisu oni ovo stavili slučajno na Božić jer slučajnosti nema ali ako ONI mogu stavit MI ćemo i odgovorit ! A pitaju se zašto ih zovemo ORJUNAŠIMA? Ova kolumna njihovog duhovnog vođe kristalno jasno pokazuje i potvrđuje kako ih OPRAVDANO zovemo ORJUNAŠIMA jer to i JESU!

Vedran Bukovac, https://web.facebook.com/groups/365871867582396/?_rdc=1&_rdr

Povezane objave

Ljevica progoni neistomišljenike

HF

Lutanja po bespućima hrvatske političke zbilje (2)

HF

Specijalni rat protiv Hrvatske

hrvatski-fokus

Marakeški sporazum ima nečasne ciljeve

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više