Hrvatski Fokus
Kolumne

Hrvati su Plenkovića već otpisali

U ovakvom društvenom stanju, Hrvatska ne može funkcionirati, a kamoli opstati

 

Građani RH su bez imalo zadrške otpisali Plenkovića. Postaje aorist. Prošla su vremena. Ni njegova prisutnost posljednjih dana, uvijek na svim televizijskim kanalima, nije pridonijela njegovom kredibilitetu, već naprotiv, Plenković je počeo sve više tonuti i petljati se u svoje laži. Građani mu konačno poručuju: DOSTA!

Plenković je naučen da se osvrne na predsjednika RH Zorana Milanovića, ali sada se treba osvrnuti na Tomislava Tomaševića, zatim na Božu Petrova i Ivan Penavu, a kako stvari stoje, uskoro će osvrnuti se na Peđu Grbina. Od šest natjecatelja, najveći broj ispitanika ima NEGATIVNO MIŠLJENJE o Plenkoviću.

Ne trebam podsjećati da je Plenković cijelo vrijeme pričao o ljudima koji, prema anketama, cijene više od njegovog izgleda. Ne znam koliko mu je neugodno? Recite mi: “Nije li čudno da su rezultati ankete brzo nestali nakon što je objavljena u medijima?” Povučeno! Oni su otišli! Ali ima nas. Ima nas koji sve vidimo i čujemo. Koji slijede i vjeruju u pravdu! Ne možemo izbrisati potvrdu građana koji kažu da im je dosta! Jedan od komentara koji sam dobio u prošlom postu: “Plenki je pao, iako misli da stoji” i nakon svake nacionalne izdaje bih se nadovezao, vrijeme je za obračun.

U ovakvom društvenom stanju, Hrvatska ne može funkcionirati, a kamoli opstati. Hrvatskom se upravlja teorijama utote, lažima. Podržavajući Plenkovića već su i u HDZ-u svjesni da kontinuirano razaraju Republiku Hrvatsku. U trenutku kada istina izađe na vidjelo, kada se istina napokon razotkrije, građani postanu svjesni stvarnosti, HDZ će se razletjeti. Istina je kao voda, uvijek nađe svoj put.

U posljednjem istraživanju Eurobarometra ovo su novi, tragični podaci za Hrvatsku:

– Samo 20 % građana vjeruje Vladi Republike Hrvatske.

– Samo 20 % građana vjeruje Saboru Republike Hrvatske.

– Prosjek Europske unije po pitanju povjerenje vladama iznosi 37 %, a prosjek povjerenje u Sabor 35 %.

Jednako neprihvatljiva, pomalo šokantna činjenica jest povjerenje u PRAVOSUĐE. Slobodno bi mogli i nazvati nepovjerenje, s obzirom na svega:

– 20 % povjerenja, za razliku od prosjeka unutar Europske unije koji iznosi 50 %.

Republika Hrvatska je na samom dnu ili pri dnu ljestvice Europske unije prema svim podacima usporedbe. Takvo stanje je NEODRŽIVO ono razara naše građane.

Ivica Todorić

Povezane objave

Muke po mirovini

HF

Plenkovićeva grčevita bitka za ostanak na vlasti

hrvatski-fokus

Druga srpska agresija na Hrvatsku

hrvatski-fokus

Djecu treba naučiti učiti

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više