Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Zašto Hrvatska šuti na srpske laži o Jasenovcu u Ujedinjenim narodima?

Postoji li suglasnost između Beograda i Zagreba o Jasenovcu?

 

Bez obzira na različita tumačenja uzroka, te vrsti rata u bivšoj državi Jugoslaviji, činjenice su neumoljive. A činjenice govore da je srpska akademska vlast SANU taj rat odavno pripremala, na Jasenovcu! Na lažima o Jasenovcu. Vjerojatno, najveći fenomen u povijesti svjetske politike. Genocid, zbog izmišljenog genocida. Žrtva stvarnog genocida – ortak „mozga“ genocida. Srpska izložba lažnog genocida o Jasenovcu – na UN-u! Hrvatska-šuti! Zašto? Zašto se okrivljeni na UN-u ne brani? Zašto predsjednik Hrvatske u UN-u ne brani Hrvatsku od srpskih laži o Jasenovcu u UN-u? Je li srpska izložba o Jasenovcu, samo srpska, ili hrvatsko-srpska izložba? Je li predsjednik Hrvatske, saveznik SANU-a? Samo saveznik, ili nešto više? U toj dilemi, koristeći diplomatski rječnik, postavimo pitanje: Postoji li razlika, odnosno suglasnost između Beograda i Zagreba o Jasenovcu? Radi toga, recimo da je to ovako: Netko priča kako se jedna žena u svojoj kući bavi prostitucijom, kako dovodi „jeftine žene“ u tu kuću. Što je samo kleveta, koja se na sudu može pobiti. Međutim, na tu kuću je netko nasilno stavio lampice koje po noći stalno flešaju…bordel, bordel!! Što je tu važnije, priča ili lampice? Jasno da su tu lampice važnije. Pa možemo reći kako Zagreb stalno fleša: „Jasenovac logor smrti“, „Jasenovac logor smrti“.

Prema tomu, tu postoje i znanstvene! pretpostavke za uklanjanje predsjednika Hrvatske koji u UN-u ne reagira na srpsku izložbu o Jasenovcu u UN-u. Stoga ja, kao hrvatski branitelj predlažem da se hrvatski branitelji ujedine pod geslom: Tko nije protiv srpske izložbe o Jasenovcu u UN-u, taj je za srpski genocid! Da se to dogodi, koji bi se Hrvat usudio „surađivati sa srpskim tužiteljem“, koji bi se Hrvat usudio tražiti povrat imena Trga maršala Tite u Zagrebu? Jer to nije samo veleizdaja, nego i kolaboracija. To je srpska genocidnost!

Još me nešto muči. Muči me kapitulacija Hrvatske policije pred ORJUNA-om (Organizacija jugoslavenskih naciobnalista). Naime, 29. svibnja je održana sjednica Dinama, Hajduka i Hrvatske policije zbog onog napada Torcide na Hrvatsku policiju prije desetak dana na autocesti A1. Nakon te sjednice, za javnost, samo jedan iz Hajduka vrijeđa Dinamo. Te reakcije na to iz Dinama i obratno, iz Hajduka. Međutim, iz Hrvatske policije ne spominju hladno oružje s kojim je Torcida došla u Zagreb, koje je ta ista policija spominjala u svom prvom obraćanju za javnost. Pa se bojim da je,

i Hrvatska policija kapitulirala pred ORJUNA-om, kao i Zadomaši Marka Perkovića Thompsona. Kao i još mnogi domoljubi. Što se po mom mišljenju uklapa u traženje pomilovanja Josipu Perkoviću, traženju povratka imena Trg Maršala Tite u Zagrebu i sa srpskom izložbom „Jasenovca“ u UN-u, odnosno, hrvatskoj podršci te izložbe. Dakle, po mom mišljenju, ovaj napad Torcide na Hrvatsku policiju na autocesti između Zagreba i Splita je u dubokoj vezi s hrvatsko-srpskom izložbom „Jasenovca“ na UN-u, s traženjem pomilovanja Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču, te s traženjem povratka imena zločincu Titi u Zagrebu.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

I poslije Kusića Kusić!

HF

Papa Franjo: Ima novaca za migrante

HF

Oluja – treći srpski mit

HF

Slijepi obožavatelj Ivice Račana

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više