Hrvatski Fokus

Budućnost Bosne i Hercegovine bi mogla biti stradalnička od nekog novog Putina kao što je danas Ukrajina

 

U proces desekularizacije multireligijske beha zajednice islama, katoličanstva i pravoslavlja, opet se sve  agresivnije uključuju, nakon sudjelovanja u vjerskom beha ratu za teritorij, vjerski lideri muslimana. A kada u tom medijskom ratu sudjeluju vjerske vođe muslimanskog naroda, a sudjeluju kao glavni jurišnici, onda desekularizacija beha društva znači njegova islamizacija u najcrnjem i za nemuslimane najopasnijem obliku. Mislilo se da poslije radikalnog Cerića ne će biti ništa isto kao u njegovo crno vrijeme. No potvrđuje se poslije Cerića opet Cerić. Nastavlja se ne samo na matrici vjerskog kontinuiteta, nego daleko više na putu kontinuiteta radikalizacije bošnjačkog društva, i iskrivljavanja istine beha vjerskog sukoba.

Nastoji se povećati mržnja prema nebošnjacima, vjerski rat prikazati onakvim kakvim su ga definirali i definiraju desetljećima beha i svjetskoj javnosti Muslimani a zatim Bošnjaci. Po bošnjačkom  prikazu zbivanja u vjerskom beha sukobu za teritorij Muslimani su bili jedine žrtve toga rata. Bili su najveći stradalnici, bez ratnih grijeha zločina, genocida, udruženog i planiranog zločina etničkog čišćenja, silovanja i progona. Svi drugi su bili agresori i zločinci, samo Muslimani u zajedništvu sa mudžahedinima i vehabijama ne.

Muslimani u ratu Bošnjaci u daytonskom primirju jedini branitelji Bosne i Hercegovine, a svi nemuslimani i nebošnjaci njeni rušitelji. Ne zaustavljaju se samo u lažima na Hrvate i Srbe nego tu svoju agresiju šire i na velik dio Svjetske zajednice. Napose na susjede, no ne i na islamske zemlje kao sudionice u počinjenim zločinima. Jedan od teži tih zločina, u dimenzijama genocida, je u činjenici da su džihadisti taj beha sukob pretvorili u najbrutalniji vjerski rat u Europi i svijetu. Zapravo na sve one koji nisu bili, i koji nisu u njihovom osvajačkom pohodu stvaranja čistog muslimanskog entiteta na toj europskoj periferiji, Alijinog “Alijanistana”.

K tom cilju, koji je opasan i crn, razoran i isključiv na svakom dijelu Kugle zemaljske a napose u tako slojevitoj zajednici kakva je prisilnom islamizacijom stvorena bosansko hercegovačka, Muslimani su krenuli ratom, Bošnjaci nastavili velikim lažima u poraću. I sve to traje i danas i kraj mu se ne nazire, pa čak i kada bi uspjeli, a uspjeh je moguć samo zločinom, genocidom, etničkim čišćenjima i progonima čime su se Muslimani u ratu i koristili, da cilj ostvare on ne bi bio duga vijeka.

 Zasigurno bi i u tom svom entitetu nastavili i dalje, koristeći laž kao sredstvo za njegovo održavanje i širenje. Da će laž biti i dalje bošnjačko oružje okupacije i porobljavanja nebošnjaka, napose već danas do ropstva obespravljenog hrvatskog naroda potvrđuje činjenica da u njenom stvaranju i širenju su sudjelovali, i sudjeluju muslimanski vjerski lideri, bez obzira na njihove personalne promjene.

Napose agresivno djeluju od vremena dolaska Bidena u Bijeli kuću, otkada se Bošnjaci ponašaju kao beha policajci kako se Amerikanci ponašaju u svijetu kao svjetski policajci. Amerikanci izvoze svoj vid demokracije u svijet na način kako su demokratizirali Indijance, Bošnjaci svoju demokraciju, po uzoru na američku nameću u Bosni i Hercegovini, brišući svaki nebošnjački nacionalni i muslimanski vjerski identitet. Hrvatski narod su, gotovo, uz američku pomoć stjerali u ili u ograđene rezervate ili ih prisilno građanizirali što je drugi naziv za islamizaciju.

Politika sotoniziranja, ponižavanja, osuđivanja, klevetanja, a sve u cilju porobljavanja i desuvereniziranja hrvatskog naroda ostaje u kontinuitetu ista. Da se ta bošnjačka laž o vjerskom beha ratu, laž da su svi krivi samo Bošnjaci u pravu, da su svi zločinci samo Bošnjaci žrtve, a to znači da je Bosna i Hercegovina isključivo i jedino muslimanski entitet, ne prekine, da stvarna istina ne izađe na vidjelo, tvrdi Cerić poslije Cerića, aktualni poglavar IZ BiH ef. Kavazović. Koji je sve više političar a manje vjerski čelnik, sve više drži političke govore a sve manje vjerski nauk, sve više širi laž a sve manje i gotovo nikako istinu, sve više izmišlja zločince na hrvatskoj strani i sve više krije svoje na muslimanskoj. Poput bošnjačkih političkih vođa i ef. Kavazović, kako u stvarne no još više u izmišljene dane muslimanskog “nevinog” stradanja u vjerskom beha sukobu, posjećuje postojeća i nepostojeća, stvarna i izmišljena  mjesta stradanja svoga muslimanskog naroda. I obično kao i njihovi političari i aktualni poglavar IZ BiH najradije odlazi u mjesta muslimanskog stradanja koja su okružena još uvijek skrivenim masovnim grobnicama hrvatskih žrtava islamskog vjerskog fanatizma, koji je promijenio ne samo Bosnu i Hercegovinu nego mijenja i Europu i svijet u cjelini.

Došao Kavazović u Ahmiće mjesto muslimanskog stradanja od strane interesnih svjetskih skupina koje su u to vrijeme predvodile vođe britansko iranskih obavještajnih službi, kojima je bio zadatak planiranja i počinjanja muslimanskog hrvatskog sukoba. Cilj im je bio muslimansko ovladavanje Lašvanskom dolinom i oslobađanje puta muslimanskog izlaska na more.

Kasnije se pokazalo, a danas se i dalje potvrđuje, da je taj muslimanski cilj bio ostvaren Alija bi, po nagovoru tih svjetskih planera zločina u Ahmićima prihvatio diobu BiH, u kojoj bi bio čisti muslimanski entitet “Alijanistan”. Od tog cilja ne odustaju i danas, i onoga momenta kada im bude zajamčen izlazak na more, preko kojeg bi se kasnije slobodno naoružavali, Bošnjaci će prihvatiti beha zajednicu triju čisti nacionalni i vjerski entiteta. Budući da Lašvanska kotlina nije osvojena i pored strašni muslimanskih zločina počinjenih nad njenim hrvatskim braniteljima, Bošnjaci stradanje Ahmića uzdižu čak i iznad srpskog genocida u Srebrenici, i to svoje selo posjećuju više iz pobjedničkog osjećaja, prkosa i prijetnje Hrvatima, a manje iz pijetetskog suosjećanja prema žrtvama.

Jer da osjećaju pijetet prema žrtvama i istinsko domoljublje prema cjelovitoj beha zajednici, a koja je moguća jedino u priznanju žrtava na svim sukobljenim stranama vjerskog beha rata, onda bi, ako ne politički vođa Bošnjaka, vjerski lider muslimana Kavazović posjetio i hrvatske Ahmiće koje su na granici sa muslimanskim, Križančevo selo, Buhine Kuće, Vitez i spomenik osmero ubijene hrvatske djece.

I sva druga hrvatska stratišta koja se dodiruju sa Ahmićima, kao i to da preživjelim roditeljima, braći, sestrama, suprugama genocidno ubijenih Hrvata u selu Maljine otkrio masovnu grobnicu trideset i šest masakriranih hrvatskih žrtava muslimanskog džihada. Tu pored tolikih hrvatskih pustih i spaljenih hrvatskih sela, sa stotinama ubijenih, masakriranih, odsječenih glava šesnaestogodišnjaka koje su Kavazovićevi džihadisti pekli na šporetu, sela u koja se preživjeli Hrvati muslimanskog genocida ne smiju vratiti, Cerić poslije Cerića isilovskim jezikom kaže “žrtve koje podnesene u Ahmićima jest rukopis zločinaca koji se u BiH može naći na mnogo mjesta i on je uvijek isti”.

Sva ta politika Bošnjaka je na tragu one Alijine kada je spremao 250 tisuća muslimana žrtvovati za muslimansku BiH i kada je poslije rata svijetom lagao o milijun ubijenih Muslimana, nikada ne može sakriti genocidne muslimanske zločine nad Hrvatima, i nikad ne može biti temelj neke zajedničke Bosne i Hercegovine. Pa čak ni uz pomoć svjetskog policajca Amerike koja se, iz njoj poznatih razloga stvrstala na bošnjačku stranu sa kojom grade čisti muslimanski entitet, koji treba biti destabilizirajući faktor Europe i zaštitnik Amerike od islamskog terorizma.

U tolikoj bošnjačkoj laži koja plavi sve civilizirane vrijednosti suvremenog slobodnog svijeta nestaje i svake Bosne i Hercegovine, koja kao zajednica naroda iz referendumskog pitanja nikad i nije bila cilj ni Muslimana ni Bošnjaka. Buduća Bosna i Hercegovina cilj je Amerike i Bošnjaka, u kojoj ne će biti mjesta ni za Hrvate ni za Srbe. Budućnost  Bosne i Hercegovine bi mogla biti stradalnička od nekog novog Putina kao što je danas Ukrajina.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Laudatov film u New Yorku

HF

Bošnjaci i dalje taje ubojstvo Joze Leutara

HF

Brahma IXI IXI

HF

Dan sjećanja na poginule hrvatske branitelje u Bosanskom Grahovu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više