Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Bidenov režim gura Svjetsku zdravstvenu skupštinu na pružanje ovlasti WHO-a nad SAD-om

Bidenova administracija povlači 12 od 13 amandmana na sporazum WHO-a koji će dati američki suverenitet WHO-u i Kini

 

Bidenova administracija potiče Svjetsku zdravstvenu skupštinu da odobri njezine amandmane na sporazum sa WHO-om koji bi WHO-u dali ovlasti nad SAD-om tijekom bilo kojeg WHO-a proglašenog pandemijom. TGP je posljednjih nekoliko tjedana izvijestio o amandmanima koje je Bidenova administracija planirala iznijeti pred WHO koji bi dodijelio vlast WHO-u nad SAD-om i u biti gospodaru WHO-a, Kini. Ove akcije dale bi američku moć stranim entitetima i globalistima koji ih vode.

Brazilac Jair Bolsonaro priopćio je kako ne će potpisati sporazum za svoju zemlju. Senator Rick Scott je upozorio na izmjene sporazuma. Nadbiskup Vigano također je oglasio zvono rekavši kako je ovo veleizdaja za zemlju koju treba potpisati. Na ove pobunjene postupke prvi nam je skrenula pozornost bivša američka predstavnica iz Minnesote Michele Bachmann. Tjedan dana kasnije Tucker Carlson upozorio je svoju publiku na izmjene ugovora koje je Biden predložio. Ranije danas objavljeno je da Bidenova administracija povlači 12 od 13 amandmana na sporazum WHO-a koji će dati američki suverenitet WHO-u i Kini. Međutim, to baš i nije slučaj. Gateway Pundit utvrdio je da amandmani koji dolaze iz Bidenove administracije koji bi predali američki suverenitet WHO-u nisu zadržani i još uvijek su na snazi. Također smo čuli od pouzdanog izvora da su manje zemlje članice koje su se protivile tim amandmanima.

Bidenova banda se zapravo zalaže da se ta pobunjenička djela dogode. Na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini, dužnosnik Bidena ohrabrio je zemlje članice da odobre amandmane koje je predložio Bidenov režim. Srećom, do danas su manje zemlje članice one koje se protive Bidenovim izdajničkim amandmanima.

Obratite se svojim političarima i zatražite da Bidenova administracija povuče svoje izdajničke amandmane koji bi dali američki suverenitet WHO-u i njegovom rukovoditelju, Kini. Ovo nije gotovo sve dok su globalisti i korumpirani političari glavni. Ovo će uvijek biti na stolu.

Uništenje SAD-a i Novog Svjetskog Poretka su ciljevi putom Madpatriotnewsa.

Mark Turner, https://patriottruthnews.com/biden-regime-pushes-world-health-assembly-to-providing-who-power-over-the-us/

Povezane objave

Las Vegas – Skup republikanskih Židova

hrvatski-fokus

Quim Torra protiv španjolskoga kralja

HF

Sredozemni savez protiv Bruxellesa

HF

Pedeset najutjecajnijih Židova 2020.

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više