Hrvatski Fokus
Znanost

BBC aktivno cenzurira ugledne liječnike, akademike i one koji se slažu sa službenim narativom o COVID-19

TNI koristi zagovaračko novinarstvo i časopise za promicanje njihovih ciljeva

 

Inicijativa pouzdanih vijesti (TNI): Je li organizacija pod vodstvom Britanske radiotelevizije (BBC) koja aktivno cenzurira ugledne liječnike, akademike i one s neslaganjem koji su u suprotnosti sa službenim narativom o COVID-19. Sve suprotno ovom narativu smatra se dezinformacijama ili dezinformacijama i bit će izbrisano, potisnuto ili de-platformirano. Dezinformacije i dezinformacije smatraju se svime što nije u skladu sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom i/ili “istinom” koju je odobrilo regionalno tijelo za javno zdravstvo. U slučaju SAD-a – tu “istinu” utvrđuju Anthony Fauci, CDC i FDA. TNI koristi zagovaračko novinarstvo i časopise za promicanje njihovih ciljeva. Inicijativa pouzdanih vijesti ipak je više od toga; Ako se vratite Hitlerovim osnovnim načelima, članovi TNI-a koriste ova temeljna načela kako bi kontrolirali javnost. Poznati TNI partneri uključuju: Associated Press, AFP; BBC, CBC/Radio-Canada, Europska radiotelevizijska unija (EBU), Facebook (čiji osnivači financiraju članke koji se pišu za The Atlantic), Financial Times, First Draft, Google, The Hindu, Microsoft, New York Times, Reuters, Reuters Institute for the Study of Journal, Twitter, You Tube, The Wall Street Journal, The Washington Post.

Svjetski ekonomski forum: Svjetski gospodarski forum (WEF) jedan je od ključnih think-tankova i mjesta susreta za upravljanje globalnim kapitalizmom i vjerojatno je dovoljno koherentan da se kvalificira kao vodeća globalna organizacija “duboke države”. Pod vodstvom profesora Klausa Schwaba odigrao je sve važniju ulogu u koordinaciji globalizirane hegemonije velikih bazena transnacionalnog kapitala i povezanih velikih korporacija nad zapadnim demokracijama tijekom posljednja tri desetljeća. Mnogi njegovi članovi aktivni su u korištenju COVID-19 za provođenje “Velikog resetiranja” (kao što je opisano u spisima Klausa Schwaba) za oduzimanje i provedbu digitalnog praćenja i kontrole ljudi kao koraka prema onome što mnogi vjeruju da će uspostaviti tehno-feudalizam, kao i WEF-ov cilj četvrte industrijske revolucije koja uključuje tehnologije koje se kolektivno nazivaju “transhumanizmom”. Genetska mRNA cjepiva identificirana su od strane zapadnih vlada, kao i WEF-a, kao prvi korak prema neizbježnom programu “transhumanizma”.

Sustavi socijalnih kredita: Kineski sustav socijalnih kredita kombinacija je vladinog i poslovnog nadzora koji građanima daje “ocjenu” koja može ograničiti sposobnost pojedinaca ili korporacija da funkcioniraju u suvremenom svijetu ograničavanjem kupnji, stjecanjem imovine ili uzimanjem kredita na temelju prošlih ponašanja. Naravno, način na koji se koristi internet izravno utječe na ocjenu društvenog kredita. To je podrijetlo sustava socijalnih kredita koji se, čini se, razvija u Sjedinjenim Državama. Mjerni podaci o okolišu, društvu i upravljanju (ESG) svojevrsni su sustav socijalnih kredita osmišljen kako bi prisilio poduzeća – a time i pojedince i cijelo društvo – da transformiraju svoje prakse, ponašanja i razmišljanja. Mnogi vladini čelnici u SAD-u koje su obučili WEF-ovi programi mladih vođa ili influencera guraju ovaj sustav bodovanja i aktivno promiču ideju u SAD-u. Već sada financijske institucije kao što su PayPal i GoFundMe, kao i neki više mainstream bankarski sustavi, aktivno odlučuju tko može koristiti njihove usluge na temelju sustava bodovanja socijalnih kredita (Haskins, 2022.).

Robert W. Malone

Povezane objave

Opasnosti od Gardasila 9

HF

Kurikul je stara priča

HF

Misao o arhitekturi Velimira Neidhardta

HF

Tunel sv. Gotthard i Angela Merkel

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više