Hrvatski Fokus
Znanost

Živimo u društvu kojim upravljaju tirani, a služe im kukavice

Političari, uklonite HAARP iz Hrvatske. S njim će nestati chemtrailsi, tuče, poplave, požari, potresi, ekstremne vrućine…!

 

Milanoviću, uklonite HAARP iz Hrvatske. S njim će nestati chemtrailsi, tuče, poplave, požari, potresi, ekstremne vrućine…! Živimo u društvu kojim upravljaju tirani, a služe im kukavice. Milanović, Plenković, Jandroković, Bozanić, najodgovorniji su za potres u Zagrebu i Petrinji, za potapanje Gunje i Zagreba, za sve velike požare u Hrvatskoj i ekstremne vrućine zbog uništenog ozonskog omotača nad našim nebom. Jer znaju za HAARP kod Tušilovića, a prave se i dalje blesavi. Milanoviću, predsjedniče, kako voliš reći svih Hrvata, još jednom tražim, molim: ukloni jeb*ni HAARP iz Hrvatske, a ostavi se ‘prepucavanja’ sa Pupovcem, Banožićem, Grlićem, Plenkovićem…

HAARP sustav (američki je civilni i vojni istraživački program pri kojem se rabe visoko frekventni radio valovi za istraživanje gornjih dijelova zemljine atmosfere. Druga svrha je istraživanje širenja radio valova, komunikacije i navigacije), uz blagoslov svih predsjednika, premijera, Kaptola, ministara i zastupnika od 2000-e kada je instaliran u Hrvatskoj, ima višestruki učinak: uništava plodove u cvatu, ubija oprašivače, izaziva požare, potrese, poplave, ekstremne vrućine, uništava naš imunološki sustav, uništava PH zemlje. Zagreb, Petrinja, gdje će biti slijedeći potres?

Što je HAARP?

HAARP je toplinsko, klimatološko, geofizičko, psihološko i genetsko oružje za masovno uništenje koje radi s jakim elektromagnetskim signalima od par milijuna vati. Projekt radi na principu istraživanja Nikole Tesle o prijenosu energije ionosferom. Naime, emitiranjem signala u više slojeve atmosfere dolazi do zagrijavanja ionosfere. Zagrijana ionosfera postaje divovski ekstraniskonaponski (ELF) radio odašiljač, a sustav HAARP-a prekidač atmosferskog elektriciteta kojeg se poput dugmeta može isključiti ili uključiti. Što to ustvari znači? Elektromagnetski valovi odbijanjem i povratkom na Zemlju iz pregrijane atmosfere imaju penetracijski učinak koji može izazvati različite klimatske pojave: plimne valove, uragane, oluje, orkane, potrese i požare.

Chemtrail, HAARP-ov partner u igri smrti

Svi smo vidjeli chemtrailsove targove koje ispuštaju avioni. To su zapravo aluminijske čestice koje stvaraju fine vodljive slojeve kako bi se elektromagnetski signali HAARP-a mogli bolje prenositi i usmjeravati na pojedina područja. Prosto rečeno, mogu se naručiti požari, potresi, poplave…

Osim što HAARP vrlo učinkovito djeluje u suradnji sa operacijom Chemtrail, on je i vrlo moćan okidač raznih živih virusa pohranjenih u „ljudskom korovu“ bilo vakcinacijama ili zaprašivanjima. On ima i vrlo moćno psihotronsko djelovanje koje se zasniva na interferenciji sa signalima ljudskog mozga. Američki znanstvenik hrvatskog podrijetla Andrija Puharich (1918.-1995.) otkrio je da ako ljude izložimo frekvenciji od (10,8 Hz) izazvati ćemo nasilno ponašanje, dok niža frekvencija (6,6 Hz) provocira depresiju. To praktički znači da se putem elektromagnetskih valova iz sustava HAARP-a utječe na središnji živčani sustav te dirigira raspoloženje. Narode stvaraju depresivnim i letargičnim, agresivnim i buntovnim…

HAARP Sustav i njegov utjecaj na klimu

On je tu da mijenja klimu i utječe na elementarne nepogode. I ako mnogi ne žele govoriti što točno HAARP predstavlja, istina postaje sve jasnija i groznija. HAARP sustav putem elektro i magnetskih valova djeluje na klimu! Na temperaturu zraka, vlažnost tla, jačinu vjetra i slično!
Posljedice se vide na temperaturi zraka, što uzrokuje suše i požare! Suše utječu na usjeve i polja. Naravno da iza toga stoji Monsanto, vlasnik HAARP postrojenja smještenog kod Tušilovića, koji magnetskom kontrolom odbija kišu i isušuje zemljište. Na taj način propadaju plodovi, a Monsanto uvozi leva-leva GMO smeće zbog kojeg je Hrvatska na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. Zanimljivo da je  najnepopularniji ministar zdravlja Milan Kujundžić upravo na to ukazao nakon čega je krenuo medijski linč na njega. Zamijenio ga je “najpopularniji” ministar Vili Beroš koji nas drži u lancima nakon proglašenja nepostojeće pandemije coronavirus. Gotovo dvije godine trebalo je hrvatskom narodu da shvati zločine heroja Vilija.

Ovaj HAARP sustav od 2000-e kada je instaliran u Hrvatskoj, uz blagoslov svih predsjednika, premijera, Kaptola, ministara i zastupnika, ima višestruki stravičan učinak: uništava plodove u cvatu, ubija oprašivače, izaziva požare, POTRESE, poplave, uništava naš imunološki sustav. Uništava i PH zemlje. 

Američki predsjednik Johnson je rekao: ”Onaj tko kontrolira vrijeme, kontrolira svijet”. Klimatski inženjeri, krojači vremena, mogu kontrolirati gdje će odvrnuti, a gdje zavrnuti slavinu. A klimatski inženjering odvija se i dalje zahvaljujući znanstvenoj zajednici, koja je toliko posvećena svom laganju i negiranju klimatskog inženjeringa da bi sada priznavanje da postoji bilo priznavanje kako je dio ovog kriminalnog prikrivanja. Ali ta će laž biti raskrinkana, zajedno sa svima onima, koji su sudjelovali u ovom kriminalnom zataškavanju.

Požari, poplave, potresi, tuče, pomori pčela, uništavanje plodova u cvatu i usjeva, dio je zacrtanog scenarija, programa duboke države koja upravlja Hrvatskom. Za Božić su nam domaće sluge sotonista poklonili potres u Petrinji, a kao desert više mrtvih. I sve se događa u isto vrijreme, svake godine u proljeće!?

Da se u Hrvatskoj događa apsurtizam dokaz je bio i događaj u zagrebačkom naselju Trnje gdje su mještani doslovno provalili u prostorije Hrvatskih voda i podignuli branu te tako spriječili katastrofu u središtu grada. Naime, nakon što se nitko nije javljao na sve brojeve telefona ustave Kuniščak u vlasništvu Hrvatskih voda, koje su date u koncesiju nepoznatim i sumnjivim osobama, mještanin Tihomir Blago, riskirajući život, digao je branu i spasio pola grada. Ta voda je otišla i u roku od 10 minuta sve je bilo gotovo. Nakon toga završio je u policiji. I biti će osuđen kao i mnogi branitelji koji su branili Hrvatsku. 

Operativni Haarp-ov centar u Hrvatskoj!

Postavlja se pitanje zašto to rade. Iz jednostavnog razloga: uništi pa obnovi iz sredstava poreznih obveznika, uz veliku proviziju političarima! A obnovu financiraju novim porezima, zaduživanjima uz lihvarske kamate ili rasprodajom resursa. HSZ i SDP sve to rade u dogovoru! Što se nalazi u chemtrailsima?

HAARP + CHEMTRAILSI – partneri u igri smrti nad hrvatskim narodom

Što su poznati rekli o HAARP-u? George Hudson (55), američki inžinjer NASA: HAARP sustav je najmoćnije oružje, najvećih moćnika svijeta. Da li je ovaj sustav opasan. Nemojte sumanjati u to! On je već tu i djeluje.

Rodney Pitton (82), britanski umirovljeni Vojni general: HAARP sustav je zaista vrhunski projekt Amerikanaca. Rekli su vam da je to radi eksperimentiranja i nadgledanja klime na Aljasci, a danas, gle čuda, cijeli svijet posjeduje te antene. Sve je jasno što se događa.

Mitt Douglas (1965-2008), američki fiziičar, ubijen ispred kuće u Dalasu: HAARP me zabrinjava uvijek. Jasno je njegovo djelovanje na klimu i mijenjanje magnetskog polja na površini zemlje! Znate što to znači! Svi možemo biti ubijeni kad oni god to požele.

Nikola Janec (68), slovenski novinar i istraživač: Cijela ta stvar je jako tajnovita i užasna! Jedno se govori, a drugo se radi. HAARP nas sve ubija, a nitko nije sposoban da poduzme ništa! Još nas uvjeravaju da je to nastalo radi nas. Patetike li Bože! Isto kao kad političari tupe svoje govore.

Momo Matošević (56), hrvatski fizičar i doktor psihijatar: Sramota je u kakvom svijetu živimo. HAARP ubija čovjeka, tako što mu utječe na psihu i pravi ga bezvoljnim i agresvinim! Stvaraju destruktivnog čovjeka. Nije ni čudo što je svijet pun luđaka!

Nikola Potosku (54), rumunjski predsjednik zaštite okoliša: Taj HAARP nam stoji i radi svim pred nosom, a nitko ne obraća pozornost na to! Tiho ali podmuklo nestajemo!

I poruka na kraju: ‘Što prije razotkrijemo klimatski inženjering, više toga će nam ostati za spašavanje od onog, što je ostalo od našeg planeta! 

Milanoviću, predsjedniče, kako voliš reći svih Hrvata, još jednom tražim, molim: ukloni jeb*ni HAARP iz Hrvatske, a ostavi se ‘prepucavanja’ sa Pupovcem, Banožićem, Grlićem, Plenkovićem…

http://istinomprotivlazi.info/kolumne/ivica-luka-vrkic/2599-izdvojeno-milanovicu-uklonite-haarp-iz-hrvatske-s-njim-ce-nestati-chemtrailsi-tuce-poplave-pozari-potresi

Povezane objave

Benešićev književnojezični rječnik jedinstveno je vrelo identitetskih obilježja hrvatskoga jezika i književnosti

hrvatski-fokus

Noć muzeja

HF

Motiv tkanja

HF

Utemeljitelj prvoga i jedinog privatnog Javnog kemičko-analitičkog zavoda

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više