Hrvatski Fokus
Kolumne

Junaci su svi oni koji nisu cijepljeni

Ne bojte se koronaprofitera!

 

Htio sam nekoliko misli uputiti vama, dragi ljudi koji se dvije godine odupirete najgorim psihičkim i mnogi fizičkim ucjenama da primite u sebe eksperimentalno cjepivo. Htio sam se zahvaliti na simboličan način svakome od vas jednim drugačijim statusom. Trpjeli ste mnogi. U obitelji, na poslu, javnom prijevozu, trpjeli ste šikaniranja i najniže uvrede. Skakalo vam se po glavi zato jer ste razmišljali svojom glavom. Vrijeđalo vas se ne zato jer ste vi nekome nešto nametali, nego zato jer niste htjeli dopustiti da vama netko nešto nameće. Iz dana u dan na ulici i preko medija pogrdno vas se sprdalo, ismijavalo, proglašavalo krivim za nešto što nije nikako bila vaša krivnja. Niste se uplašili, niste se zaplašili. Gazda ovih i onih, medija, gospodara sjena, političara, interesnih skupina, koronaprofitera. Stali ste uspravno podignute glave za svoja uvjerenja. Mnogi niste pali niti na užasavajuću politizaciju crkvenih vlasti koje su pod palicom mecena vladajućih izabrali biti dio globalističke agende koja je ništila čovjeka i slobodu. Odgovornost za nebrojene nuspojave nitko od tih licemjera u jednoj lipi nije htio preuzeti na sebe. Bogu hvala na stotine vjernih i onih svećenika koji su jasno pružali otpor cijelo vrijeme znajući da tako ostaju vjerni Evanđelju. Jer, mudrije je svidjeti se Bogu nego li Plenkoviću, na što su mnogi pastiri zaboravili. Neka, oslobodit ćemo uskoro i njih jarma novca pa će ovisiti o vlastitoj čistoći i sili Duha Svetoga. Kako i mora biti.

Danas znamo da mnogi cijepljeni stradavaju. Znamo za nebrojene teškoće i nuspojave. Znamo da efektivnost cijepljenja pada za nekoliko mjeseci na nulu. Znamo da mRNA već sada donosi tamu, a izgleda da tama tek dolazi. Imamo više od 3.000 znanstvenih radova o nuspojavama. Svatko danas zna nekoga u svojoj blizini tko je stradao. Znamo da se NAMJERNO lagalo i da je prirodni imunitet najsnažniji, da su preboljeli širokog spektra zaštite. Znamo da buster uništava imunosustav. Znamo da maske ove kirurške i krpene ne štite od virusa. Znamo da je lockdown uveden da uništi ekonomsku stabilnost i dovede nas ovdje gdje smo sada.

Sve smo to mnogi od nas znali i puno prije. I na to smo ukazivali. Bili smo uz istinu. Hvala vam dragi moji necijepljeni heroji. Jednom će se o vama pisati knjige, snimati filmovi.

Budite ponosni.

Pripadate možda posebnim generacijama posljednjih Mohikanaca boraca za slobodu.

Čast mi je biti dio takvog pokreta.

Čast mi je stajati rame uz rame uz vas.

Pobijedit ćemo.

Pobijedit ćemo.

Deset milijardi kuna za bocke u – smeće!

Pobacali smo ili ćemo pobacati 10 milijardi kuna – dva pelješka mosta u smeće. Toliko je vrijednost cjepiva koje smo pobacali i koje smo naručili i koje nas država Pfizer pritišće da moramo platiti. Mislim, meni je drago da je to sve u smeću – ali mi je bed tolikog novca bačenog koji se mogao znatno pametnije iskoristiti.

Zamislite sada što se moglo u Hrvatskoj napraviti s 10 milijardi kuna? Shvaćate li razmjere ovog ludila? Za bocke za koje sami sada kažu da prve tri ne vrijede pa treba četvrta koju treba busterom nadograditi. Jadna nam mama naivna, neki su naivniji od francuskih sobarica (pišem ovo slikovito, francuske sobarice su vrijedne žene).

Nego nagradno pitanje: tko će se htjeti uopće cijepiti četvrtom bockom? Pa njima narod više ništa ne vjeruje.

Marin Miletić, https://www.facebook.com/MileticMarin

Povezane objave

Uznemireni konjoljupci na RTL-u

hrvatski-fokus

Moskovljansko nasljeđe i Putinovo izvrtanje povijesnih činjenica

hrvatski-fokus

Ortak Pavla Vujnovca bio je prvi vlasnik PPD d.o.o. Hrvatska – Balász Gergely Bisztray

hrvatski-fokus

Vrh vlasti totalno se odnarodio, totalno globalizirao

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više