Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Zeleno-Lijevi islamisti ruše njemačko društvo

Nikakva germanizacija muslimana nije moguća, moguća je samo islamizacija Germana

 

Od pojave ekstremne vjersko-političke muslimanske partije Zeleni, i još više od momenta njihove participacije u vlasti njemačkog Bundestaga, Njemačka sve ubrzanije, ne da ide naprijed nego se velikim političkim koracima vraća u crno razdoblje svoje, no još više svjetske prošlosti koju je kreirala i bila glavni njezin graditelj u Drugom svjetskom ratu. Začuđujuće brzo ovladavanje lažno germaniziranih svjetskih muslimana u njemačke institucije politike, vlasti, ekonomije i sveopćeg njezinog društva, bila je potvrda, koju ni jedna njemačka vlada nije htjela i ne će da prizna, kako toliki broj islamista umarširanih u zemlju u vrijeme Merkeliničine diktature, nikako nije bio ekonomske naravi. Sva, ili gotovo sva ta muslimanska vojska koja je ulazila, i ulazi, cijelo vrijeme poslije Drugog svjetskog rata u Njemačku, je zapravo planirana i dobro obučena armija u zemljama iz kojih se šalju, što je potvrdila i ona milijunska rijeka islamista iz 2015. godine, komunikacijski i financijski savršeno i najmodernije opremljena upravo za ono što danas čine po njemačkim gradovima, i u Bundestagu.

Financijski snažna kao i sama Njemačka, pa čak možda i jača, toj vjersko-političkoj, globalnoj, muslimanskoj partiji i nije bilo teško se uvući u sve političke i gospodarske pore njemačkog društva, pretvarajući ga u europski centar svog rušilačko destruktivnog djelovanja, sa snažnim i vidljivim elementima terorizma. Uz terorizam kojeg šire i njime ugone strah Europljanima, isključivo zbog toga što su kršćani, Zeleno Lijevi islamisti ruše njemačko društvo na svim poljima, s ciljem unošenja apsolutnog kaosa, stanja u kakvom se oni jedino dobro snalaze. Njemački politički prostori postaju, zapravo postali su već davno, tijesni za toliku rušilačku snagu dobro obučeni i opremljenih islamskih vojnika. U svim segmentima njemačkog društva izvode se i realiziraju planirani skandali, kakvi su u njemačkoj prošlosti bili sablazni, pa čak i u vrijeme Drugog svjetskog rata. Naprosto Njemačku tresu skandali za skandalima, i svaki novi je i u korijenu i u izvedbi brutalniji od prethodnog.

„Germanizirani“ islamisti nastoje  kulturu te zemlje spustiti u ravan planera i kreatora tih skandala, na razinu kulture zemalja iz koji su poslani. Ono što ti destruktivci čine na ulicama i trgovima njemačkih gradova seksualnog uznemiravanja i silovanja njemačkih djevojčica, sestara, žena, supruga i majki, prenijeli su i u njemačke političke stranke. I ne slučajno u one stranke čiji su članovi, i koje su iste političko moralnih nazora „germaniziranih“ muslimana. Više, stoga, nisu ni politički sastanci sigurni za njemačke žene, koje su članice stranaka kao što je vladajući SPD u kojoj je i najveći broj članova, lažno germaniziranih muslimana, i kojoj većinu u Bundestagu daju Zeleni i Lijevi.

Očito gradske ulice i trgovi postali su tim “asimiliranim” i „germaniziranim“ muslimanima u njemačko društvo pretijesni za ispunjavanje njihovih seksualnih nagona, i eto razloga zašto drogiraju žene za seksualno silovanje  na proslavama svojih stranaka. Na svim poljima političkog života Zeleno-Lijevi germanizirani muslimanski političari preuzimaju vlast u svoje prljave ruke, pa eto i u seksualnom dijelu. No kao i na svim drugim poljima tako i na seksualnom služe se zločinima prisile, droge i ucjena. Tim zločinačkim sredstvima služili su se i na proslavi njemačkog SPD-a prije ljetnog odmora, na kojoj su najmanje devet žena drogirali supstancijom poznatom kao “droga za silovanje”. Ono što taj skandal čini još brutalnijim i za njemačko društvo opasnijim je činjenica da je na toj proslavi bio i kancelar Olaf Scholz, što daje za naslutiti da je bio i sudionik tog skandala. Još nešto što taj skandal čini strašnim za budućnost i sigurnost njemačkog društva, ali u cjelini i Europe, je činjenica da se on pojavljuje u svom crnilu u vrijeme kada u Bundestag kroz SPD partiju ulazi mladi „germanizirani“ Bošnjak musliman, i svjetlosnom brzinom se penje u vrh te partije. Brutalnosti migrantskih islamista s gradskih trgova i ulica postaje pravilo ponašanja germaniziranih muslimana u njemačkom Bundestagu. Druženja i zabave zastupnika njemačkog Bundestaga iz redova  vladajuće koalicije SPD-Zeleni i Lijevi poprima unutarnji izgled noćnih klubova i barova razvratnog nemorala, u kojima se ponižavaju i siluju žene, svodeći ih na razinu bijelog roblja i položaja žena u talibanskom Afganistanu. Teško je naći neku razliku između njemačke vladajuće partije i afganistanskih talibana po pitanju odnosa prema ženama. Zasigurno nikakva germanizacija muslimana nije moguća, moguća je samo islamizacija Germana. Što se i potvrđuje politikom koju kreiraju „germanizirani“ muslimani Bošnjaci u njemačkom Bundestagu.

I kada se pogleda što se događalo na proslavi SPD-a a kada je više od deset žena drogirano “drogom za silovanje”, može se zaključiti da je politika njemačkih vladajući u kojoj participiraju i lažno germanizirani bošnjački Ahmetovići, kada za vrijeme njegova sudjelovanja u Bundestagu i započinju seksualno drogeraške afere, daleko opasnija i brutalnija od talibanske. Talibani javno maltretiraju, ponižavaju i siluju žene, njemački vladajući skriveno, poput svih silnika. Nije li i njemački kancelar sudjelovao u tom seksualnom zločinu, budući da je nazočio tom skandalu. Hoće li se i njegova politika ocjenjivati tek kad ode s vlasti, kao što se tek danas kritički ocjenjuje i vrijeme merkelizma, ideologije koja je planer i kreator današnje svjetske krize koja je ravna onoj na početku njemačkog početka Drugog svjetskog rata.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Stoljeće Kine?

hrvatski-fokus

Nasilje je europskim političkim elitama u krvi

HF

Švicarska i EU – uljudno – prema sukobu

HF

Turska napada Kurde u Siriji

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više