Get Adobe Flash player

Djeca totalitarističkoga komunizma šire netoleranciju i služe se govorom mržnje

 
 
HČSP će protiv nedozrelog komunističkog žutokljunca Mate Kapovića podnijeti kaznenu prijavu zbog teških uvrjeda i kleveta. U današnjoj izjavi za www.tportal.hr, Kapović kaže; „Živi zid ne želi osuditi fašističke pozdrave, oni s fašistima, s HČSP-om koaliraju na lokalnim izborima“. Kako Kapovićev komunistički mentalni sklop ne može razlučiti državotvorstvo, domoljublje i pravaštvo od fašizma, pa HČSP, koji ove godine obilježava 120. obljetnicu od kada ga je utemeljio Otac domovine dr. Ante Starčević, naziva fašističkom strankom, o tomu smo ga voljni podučiti na sudu uz poveću materijalnu odštetu kako bi Kapović tu pouku što bolje zapamtio.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfTvp3Wtz3zHd5n15I0xW9-OBkt6DpzwHozfCge2S3WwgeJq8vEghttp://dalje.com/slike/slike_3/r1/g2009/m03/y197319577654280.jpg
Dakle, HČSP nije fašistička stranka i takve etikete nas duboko i teško vrijeđaju. Hrvatska je umorna od likova koji sve što ne razumiju nazivaju fašizmom, netolerancijom i sl., a upravo su oni ti koji šire netoleranciju i služe se govorom mržnje. U takve likove spada i Kapović, koji bi demokraciju po načelu, samo sam ja u pravu. Nu mene. S tako uskim vidokrugom takvi žele kapitalizirati uspjeh Sirize u Grčkoj, ali griješe, osim u predodžbi o sebi, pokazuju elementarno nepoznavanje političkih prilika u Hrvatskoj. Hrvatska je prošla teško razdoblje u komunizmu lišenom svih ljudskih vrjednota, koji je ljudima nudio samo strah, a blagostanje samo Partiji. Kapović svoju ideologiju temelji na tomu, na tim stečevinama komunizma i totalitarizma. Ništa nije naučio iz serijskih poraza SDP-a koji proizlaze iz toga što SDP uporno želi kotač povijesti vratiti unatrag. Takvi su kočnica ovoga društva, a ne progresivno i državotvorno pravaštvo.
 
Kapović zaboravlja još nešto ključno, a to je da Hrvatska nije samo odbacila komunizam, nego je odbacivši ga istovremeno utemeljila svoju državu i pokušavati nanovo nuditi takvo nešto hrvatskomu narodu, je uvrjeda do neba prema tomu istom narodu, kojemu Kapović tobože nudi spas. Sačuvaj nas Bože od takvih spasitelja, već smo ih se nagledali kroz povijest.
 

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a

Anketa

A. Plenković i T. Medved dodvoravaju se Srbima. Je li to izdaja?

Subota, 08/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1386 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević