Get Adobe Flash player

IEDC - Poslovna škola Bled u Zagrebu

 
 
IEDC-Poslovna škola Bledorganizira - 20. veljače u 18 sati u hotelu Westin Zagreb, Izidora Kršnjavoga 1. u Zagrebu - događaj »MBA for a Day« koji se sastoji od dva dijela:
- Predavanje prof. Dannyja Szpira, MBA direktora na IEDC - Poslovnoj školi Bled, na temu "Voditeljstvo u praksi" (»Leadership in action«), na kojem će Szpiro govoriti o tomu kako voditelji trebaju stvoriti okruženje u kojem vlada jasna povezanost između vizije, vrijednosti, procesa ocjenjivanja i povratnih informacija. Predavanje će ponuditi praktičan pristup kako voditelji mogu stvoriti sinergiju među svojim timovima i zajedno postići poslovni uspjeh.
Tomislav Čorak, Ivana Gažić, Alen Premužak i Irena Jolić
 
- Održat će se i okrugli stol s diplomantima IEDC-a - alumnija o vođenju u praksi, s komentarima, iskustvima, uzorima i problemima (primjeri iz Hrvatskih pošta, Hrvatskoga telekoma, Zagrebačke burze i Boston Consultinga). Na sjednici koju će povezivati prof. Szpiro sudjelovat će: Tomislav Čorak, Boston Consulting Group, Ivana Gažić, Zagrebačka burza, Alen Premužak, Hrvatska pošta i Irena Jolić, T-Hrvatski Telekom
https://pbs.twimg.com/profile_images/489530807522848768/-RD99mgz_400x400.jpeg
Danny Szpiro
 
Događaj će biti na engleskom jeziku. Nakon događaja bit će omogućen intervju s prof. Szpirom i IEDC alumni - sudionicima okruglog stola. Sve upite iz raznih interesa i sudjelovanja prethodno se mogu javiti na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili na broj telefona +00 386 3160 7406.
 

Alenka Nedelko

Anketa

Buduća Hrvatska vlada bit će najljevija od 1945. godine. Slažete li se?

Četvrtak, 09/07/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1201 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević