Get Adobe Flash player

Proganjaju ga oni koji su 1991. bili protiv stvaranja Hrvatske

 
 
Autohtona – Hrvatska stranka prava ovim putem daje punu podršku generalu Hrvatske vojske Branimiru Glavašu. Branimira Glavaša proganjaju isti oni koji su 1991. godine bili protiv stvaranja Hrvatske. Danas ti mrzitelji Hrvatske žive od Hrvatske i pokušavaju slomiti svakog istinskog dragovoljca Domovinskog rata, svakog onog koji u srcu nosi svoju Domovinu. Branimire izdrži ovaj napad, a dan pobjede se bliži ! – istaknuli su iz Autohtone – Hrvatske stranke prava u priopćenju koje potpisuje predsjednik te stranke Dražen Keleminec.
http://dalje.com/slike/slike_3/r2/g2007/m04/x94137646616983629.jpg
Nezamislivo je danas u Hrvatskoj da komunisti (lažni antifašisti) i četnici oni koji ne podnose Hrvatsku) organiziraju napade na branitelje i 100-postotne invalide Domovinskog rata. Nezamislivo je da imaju sponzora u Vlasti koji im dopuštaju okupljanja bez prijave o javnom okupljanju.
 
Autohtona – Hrvatska stranka prava ovom prilikom poziva sve svoje članove, sve branitelje Domovinskog rata, sve one Hrvatice i Hrvate kojima je u srcu Hrvatska da dođu u subotu 14. 3. 2015. godine u 14 sati u Savsku 66. Pokažimo mrziteljima Hrvatske da Hrvatska živi i živjet će!
Bog i Hrvati!
 

Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone - Hrvatske stranka prava

Anketa

Hoće li predsjednik Vlade A. Plenković, zbog afere Josipe Rimac, prvoga smijeniti ministra Tomislava Ćorića?

Petak, 18/09/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1711 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević