Get Adobe Flash player

Nazočili ste podmetnutom događaju u režiji sljedbenika komunističke ideologije, prakse i djela

 
 
Otvoreno pismo norveškome veleposlaniku u Hrvatskoj Henriku Ofstadu povodom njegove nazočnosti i obraćanja prilikom osnovanja tzv. antifašističke lige RH
Vaša ekselencijo, g. Ofstad! Poštovani gospodine Veleposlaniče Kraljevine Norveške!
Dana 21. ožujka 2015. godine nazočili ste osnivanju tzv. Antifašističke lige Republike Hrvatske. Ovim putem izražavamo naše nade kako ste bili u zabludi, jer niste znali karakter, ciljeve i dosadašnje djelovanje tzv. antifašista, odnosno komunista koji zlorabe časni naziv antifašist. No, bez obzira na činjenicu Vašeg znanja ili neznanja, smatramo da ste dužni ispriku hrvatskom narodu, a osobito pojedincima i obiteljima koje su trpjele zlostavljanja, pa i ubojstava, nekih nazočnih tzv. antifašista. Ispriku ste dužni zbog iskazane podrške tom skupu, a osobito ste dužni ispriku žrtvama komunističkog terora, čije ideje i djela zastupaju tzv. antifašisti (komunisti koji zlorabe časni naziv antifašist). Ukratko, morali ste znati da se radi o ljudima koji su bili pripadnici i sljedbenici komunističke ideologije, prakse i djela, od kojih je hrvatski narod imao nebrojene žrtve. Dapače, upravo tamo nazočni tzv. antifašisti (istinski komunisti) na sve moguće načine onemogućuju utvrđivanje i prezentiranje objektivne povijesne istine o komunističkim zločinima.
http://www.forskningsradet.no/servlet/Satellite?blobcol=urldata&blobheader=image%2Fjpeg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1274504318986&ssbinary=true
Henrik Ofstad
 
Poštovani gospodine Veleposlaniče. Uvjereni smo da ste vjerovali da prisustvujete i dajete podršku grupaciji koja se zalaže, i koja se zalagala, za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda. Međutim, dovoljno je pogledati promotore „antifašizma“, na koji način će se jasno uvidjeti da se radi o osobama koje su u prošlosti teško kršile osnovna ljudska prava i temeljne slobode pojedinaca i cjelokupnog hrvatskog naroda. Dapače, da je Republika Hrvatska uistinu pravna država, pojedini promotori te ideje bili bi procesuirani zbog zločina tijekom i nakon Drugog svjetskog rata, ali i u razdoblju komunizma. Nekim drugima, nazočnima na tom skupu, sudilo bi se zbog subverzivnog djelovanja protiv Republike Hrvatske, države koja Vam je iskazala svoju dobrodošlicu. Djelatnost pojedinaca protiv hrvatskog naroda, a nakon stvaranja slobodne i demokratske Republike Hrvatske, ni jednog trenutka nije prestala i za tu djelatnost ulažu svoje umne i fizičke napore, čak i u dubokoj starosti. Dovoljna činjenica za Veleposlanika, jedne demokratske, ponosne i slobodne zemlje, je da je dao podršku društvu Josip Broz Tito.
 
Podsjećamo Vas Ekselencijo da je Tito odgovoran za smrt oko 1.000 000 ljudi, među kojima su najbrojniji Hrvati, i da se smatra jednim od 10 najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća. Ovim putem postavljamo pitanja: Zar Kraljevina Norveška podržava diktatore? Zar Kraljevina Norveška podržava totalitarne režime ili je to Vaš osobni stav? Radi li se o nesmotrenosti? Jeste li svjesni razmjera zločina počinjenih pod komunističkom vladavinom? Jeste li svjesni logora protiv političkih neistomišljenika? Jeste li svjesni otimanja privatne imovine, uništavanja kulturnog blaga, zatiranja slobode savjesti, vjere i mišljenja, a što sve krasi Vašu zemlju i pravni poredak u Vašoj zemlji? Ukoliko niste znali, a morali ste znati, dostavit ćemo vam znanstvenu i stručnu literaturu o tim činjenicama.
 
Vaša ekselencijo! Očekujemo da, kao Veleposlanik ugledne zemlje i časnog norveškog naroda, izrazite žaljenje zbog nazočnosti, podrške i obraćanja tom neokomunističkom skupu. Na žalost, svojom nazočnošću produbili ste rane mnogim obiteljima koje su stradale od komunističkog terora. Vašu zemlju smatramo sretnom zbog činjenice da ni jedan trenutak nije potpala pod zločinačku komunističku ruku. Stoga, smatramo da imamo na očekivanja da Vi ne podupirete nastojanja neokomunističkih struktura da nastave sa svojim zločinačkim programima.
U nadi razvijanja dobrih odnosa između naših naroda, srdačno Vas pozdravljamo i očekujemo pojašnjenja i ispriku!
 

Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke

Anketa

Tko je u pravu: Zoran Milanović ili Andrej Plenković?

Ponedjeljak, 19/10/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1594 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević