Get Adobe Flash player

I HDZ podržava partizanske laži

 
 
U koju kategoriju staviti gospođu Margaretu Mađarić, saborsku zastupnicu HDZ-a, kada se analiziraju njene izjave o veličini značenja rezultata šumskih junaka iz „Brezovice“.Margareta Mađerić, HDZ, u Brezovici kod Siska: „Nitko ne smije omalovažiti hrabrost, živote i žrtvu koju su tada podnijeli borci za stvaranje današnje slobodne demokratske Hrvatske“. Odgovor daje uredništvo Hrvatskog tjednika 30. lipnja 2016., str. 17.:  „Da HDZ ima prave domoljube na čelu, ova glupaču bi odmah izbacili iz stranke, jer neprijatelje hrvatske države proglašava braniteljima“. Bilo kakv drugi komentar je suvišan.
http://www.braniteljski-portal.hr/var/ezflow_site/storage/images/novosti/drustvo/kako-je-30-prestrasenih-komunista-u-sumi-postalo-prvi-partizanski-odred/159865-1-cro-HR/KAKO-JE-30-PRESTRASENIH-KOMUNISTA-U-SUMI-POSTALO-PRVI-PARTIZANSKI-ODRED_article.jpg
Dokle ćemo slaviti ubojice i ništarije iz šume Brezovica?
 
Međutim, iz komentara HT-a vidimo tko nam u Hrvatskom saboru kroji sudbinu. Ali, ta osoba nije sama sebe tamo dovela već i iza toga netko  stoji, a to su oni koji su sastavljali izborne liste. Dakle, čitanjem izjave g. Mađerić, vidimo lik i djelo sastavljača izbornih lista. Rekli bi „bravo“.Kako se, na vrhu političkih zbivanja u Hrvatskoj, uvijek nađu oni koji ili ne znaju što su to hrvatski nacionalni interesi ili su baš zato postavljeni na razne funkcije gdje se donose bitne odluke o opstojnosti Hrvatske, ili sve to znaju, ali su baš takvi potrebni za realizaciju određene politike. Jasno, traže se oni koji mogu, svjesno ili iz neznanja, provoditi određeni jugokomunistički program detuđmanizacije Hrvatske.
 
Ovih dana mogli smo pročitat u dnevnom tisku, kako je hrvatsko gospodarstvo stiglo na razinu Bugarske i Rumunjske. Ako znamo da su sve države bivšeg komunističkog režima upropaštene, a Hrvatska nije iznimka već jedna od aktivniji u nazadovanju. To je dokaz da recidivi komunističkog režima ne spavaju.
 

Ivan Runje

Anketa

Buduća Hrvatska vlada bit će najljevija od 1945. godine. Slažete li se?

Četvrtak, 09/07/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1273 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević