Get Adobe Flash player

Godišnji međunarodni HR forum IEDC-Poslovne škole Bled, od 12. do 13. listopada 2017. godine

 
 
"Jedi, digitaliziraj, voli"
 
Tradicionalni HR forum organiziran od strane IEDC-Bled School of Management održat će se 12. i 13. listopada. Njegova je središnja tema "Suočavanje s digitalizacijom iz perspektive ljudskih potencijala", a sudionici će saznati kakvi su lideri potrebni za budućnost i koji su izazovi rada i učenja u budućnosti. Među govornicima je Reza Moussavian iz Deutsche Telekoma, koji naslovio svoje predavanje "Jedi, digitaliziraj, voli". "Potrebno je odstupiti od utvrđenih recepata i skupiti hrabrost za nove sastojke. Moramo se pridržavati tehnoloških promjena i reći zbogom ostatku prošlosti. Sa strašću moramo podržati digitalnu transformaciju osoblja i poslovanja", objašnjava Mossavian.
http://www.iedc.si/images/default-source/default-album/dr_-niedl_portrait.jpg?sfvrsn=0
Klaus Niedl
 
Profesor Drikus Kriek, prodekan za pedagogiju i izvršni direktor doktorskog studija na IEDC-u i Melanie Seier Larsen, viši principal u Boston Consulting Group i IEDC MBA diplomantica bit će među glavnim govornicima. Prof. Kriek održat će predavanje o razvoju vođa za novo doba, a gđa Seier Larsen će govoriti o budućnosti rada i učenja. Utjecaj digitalnih poslovnih modela na HR funkciju predstavit će g. Gregor Bierent, direktor tvrtke New Frontier Group, Austrija - tvrtka koja vodi transformaciju klijenata u različitim industrijama u digitalno gospodarstvo u regiji Srednje i Istočne Europe i šire. G. Klaus Niedl iz Novomatica će predstaviti primjer kako HR funkcija može poduprijeti digitalizaciju.
 
HR Forum ove godine obećava okupiti mnoge HR menadžere, obrazovne stručnjake i druge menadžere iz 6 država. Program Foruma omogućit će sudionicima da se upoznaju s takvim temama kao što su razvoj lidera za novu eru i izazovi budućeg rada i učenja, digitalni poslovni modeli, njihov utjecaj na funkciju ljudskih resursa i aktivnu ulogu HR-a u pripremanju tvrtki i zaposlenika za digitalnu revoluciju.
 

Iva Eibel, voditeljica korporativnih komunikacija IEDC-Poslovne škole Bled (tel.: +386 (0)4 57 92 524; e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Treba li obustaviti postojeće sudski neutemeljene postupke protiv Zdravka Mamića?

Srijeda, 18/07/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 635 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević