Get Adobe Flash player
Opasno traćenje vremena

Opasno traćenje vremena

EU ciljano ispražnjava Hrvatsku za naseljavanje...

Podržali Istanbulsku, podržavaju i

Podržali Istanbulsku, podržavaju i "seljenja"!

Popis HDZ-ovaca koji podržavaju »Globalni sažeti dogovor za sigurna...

Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

Hrvatski sabor najodgovorniji za stanje u...

Političko preživljavanje političkih zvijezda

Političko preživljavanje političkih zvijezda

Ne ostaju i ne opstaju najjači, nego...

Klasić, Stankovićev profesor

Klasić, Stankovićev profesor "istorije"

Suspendiran zbog ljubakanja sa studenticama, a na ispitima pita studente u...

 • Opasno traćenje vremena

  Opasno traćenje vremena

  četvrtak, 15. studenoga 2018. 08:41
 • Podržali Istanbulsku, podržavaju i

  Podržali Istanbulsku, podržavaju i "seljenja"!

  četvrtak, 15. studenoga 2018. 15:48
 • Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

  Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

  srijeda, 14. studenoga 2018. 08:38
 • Političko preživljavanje političkih zvijezda

  Političko preživljavanje političkih zvijezda

  četvrtak, 15. studenoga 2018. 08:34
 • Klasić, Stankovićev profesor

  Klasić, Stankovićev profesor "istorije"

  srijeda, 14. studenoga 2018. 08:33

Od isilizma do haagizma

 
 
Zasigurno da nema takve rane koja čovjeku nanosi smrtne boli kao što je nepravda, budući da je ta bol uzrok svih drugi koje iz nje nastaju. Ako se čovjeka želi ubiti dovoljno mu je nanijeti nepravdu i smrt je brza, da li u obliku ubojstva ili suicida, sasvim je svejedno. Tu metodu ubojstva čovjeka u suvremenom svijetu u detalje je razradio i njome se služio Međunarodni Haaški sud. I na najbrutalniji, na europsko isilovski način pokazao ju je na kraju svog sramotnog dvadeset i četverogodišnjeg rada. Već od samog početka svoga rada služio se nepravdom i kroz cijelo vrijeme postojanja, na leđima europskih, dijelom svjetski, poreznih obveznika, i na naftnim dolarima iz islamskih zemalja, što je bio glavni razlog da radi i sudi nepravedno, po onoj narodnoj "koliko novca toliko i glazbe".
http://www.un.org/News/dh/photos/large/2016/April/ICJ_PHOTO_22-6.jpg
Utonuvši u glib nepravde, opijen mirisom naftnih dolara iz islamskih zemalja, postao je nedodirljiva sveta krava. U četvrt stoljeća sramotnog života izgradio je novu europsku totalitarnu ideologiju "haagizam", koju je po količini nepravde i brutalnostima odnosa prema zatvorenicima gotovo se izjednačio sa isilizmom. Haagizam je naprosto europski isilizam. I nisu slučajno obadvije te svjetske ideologije, gotovo u isto vrijeme i poražene, zbrisane sa lica zemlje. Svijet je uvidio kamo vode, i kakvu moralnu, ekonomsku, ljudsku, slobodarsku, pravednu i istinsku pustoš ostavljaju iza sebe. Nažalost za mnoge žrtve prekasno.
 
Prostori kroz koje su prošli, haagizam kroz dijelove bivše Jugoslavije, napose kroz prostor "Jugoslavije u malom" i isilizam kroz zemlje Bliskog istoka i Bosne i Hercegovine, preorali su nepravdom, mržnjom, lažima, izmišljotinama, i ljudskim žrtvama, u tolikoj mjeri da će trebati stoljeća da se na tim teritorijama izgradi povjerenje, mir, istina, pravda, tolerancija i suživot među narodima koje su do smrti zavadili. Nešto zajedničkog što se primijetilo u njihovom rušilačko ubilačkom djelovanju je nenajavljeni ali vrlo brutalan vođeni rat protiv kršćana, kršćanofobija. Malo je perioda u povijesti svijeta sa tako snažnom, u detalje razrađenom, koordiniranom djelovanju kršćanofobista, kao što je period haagizma i isilizma. Zajedničko tih dviju zloglasnih ideologija je i izvor financiranja, koji je bio u bogatim i vjerski radikaliziranim muslimanskim zemljama crnog zlata. Zapravo crnog terorizma.
 
Vrijeme haagizma za kršćane u današnjoj „Jugoslaviji u malom" pokazalo se tragičnijim i brutalnijim od svih ideologija i okupatora koji su prošli beha prostorima, pa čak i od najzloglasnijeg Osmanskog Carstva. Haagisti su uspjeli ono što nije uspio ni turski osvajač u gotovo polutisućljetnom danku u krvi. Naime haagisti su, po onoj turskoj „kadija te tuži kadija ti sudi“ u nepun četvrt stoljeća sudske okupacije BiH i neviđenog terora nad kršćanima uspjeli kršćane te zemlje pokoriti i poniziti čak i ispod razine obespravljene raje, tovareći im na leđa kolektivni teret odgovornosti, s kaznom doživotnog ropstva, samo za to što su se branili i dijelom obranili od muslimanskih kršćanofobista, preteča isilista i isilizma. Haagisti su kršćanima u Bosni i Hercegovini nepravdom poručili ili prijeđite na islam ili ćete živjeti u ropstvu i poniženju gorem od vremena u kojem ste živjeli pod turskom okupacijom.
 
U takvoj, ne više daytonskoj već haaškoj zemlji bez države, u muslimanskoj agresiji je protjerano oko 200 tisuća katolika  a tijekom četvrtstoljetnog rada haagista obilježenog najvećom povijesnom nepravdom u postojanju suda i sudaca, iscurilo još oko 100 tisuća Hrvata. Haagisti su nepravednom presudom branitelja beha kršćana katolika naređuju da se mora iseliti i onaj ostatak ostataka kršćana i kršćanstva u federalnom dijelu, udruženim zločinačkim pothvatom u srpsko muslimanskim tajnim beogradskim pregovorima, podijeljene BiH. Time su haagisti počinili najveći i najobimniji, najbrutalniji i najsvirepiji sudski zločin etničkog i vjerskog čišćenja kršćana katolika u Europi. Bit će to po reakcijama zastrašenosti katolika Hrvata, veći zločin etničko vjerskog čišćenja i od onog što ga, ljubimci haagista, Muslimani počinili tijekom okupacije hrvatskih prostora u građansko vjerskom beha ratu za teritorij. Haagisti će tom nepravednom presudom federalni beha dio napraviti po uzoru svih islamskih  entiteta, sto posto čisti muslimanski entitetski okvir. Za to im je trebalo, kako bi još više zastrašili Hrvate aktolike i prisilili ih da prihvate islam, da ubiju pred licem cijeloga svijeta generala hrvatske vojne komponente unutar triju beha vojski, Hrvatskog Vijeća Obrane, Slobodana Praljka.
 
Nakon trinaestogodišnjeg psihološko psihičkog ubijanja zatvorenika, što je praksa svih totalitarističkih zločinačkih ideologija, iscrpljivanje, mučenje, torture, poniženja i psihološko ubijanje koje vodi u suicid svakog zatvorenika, uspjevaju ubiti generala, jedne od triju beha vojski, Hrvatskog Vijeća Obrane. Trinaest godina mučenja i poniženja odupire im se general hrvatskobeha vojske i nosi se sa nepravdom misleći da ipak u tom haaškom staljinističkom mraku postoji barem malo svjetlo pravde i istine. No prevario se, jer u toj ideloško haaškoj i vjerskoj muslimanskoj sudskoj kući pravdu i istinu su davno istjerali naftni dolari. I stoga ne uspijeva preživjeti.
 
Na crti obrane istine i pravde ubijaju ga, gle znaka i poruke, sudci za koje se mislilo da će suditi po istini i pravdi. Ubijaju ga haagisti i isilisti. I pokazalo se da su to sudci ne samo ubojice zatvorenika, već i ubojice istine i pravde. Zločin koji je, s obzirom na mjesto i način kojim je čovjek ubijen, veći i brutalniji od svih zločina što ih počinile sve tri međusobno zaraćene beha strane.
 
Haaški zločin etničko vjerskog čišćenja Hrvata katolika Bosnu i Hercegovinu je zauvijek podijelio i na njenom dijelu pod muslimanskom vlasti osigurao mirnu egzistenciju desetcima tisuća isilovaca i stotinu tisuća Bakirovih zelenih beretki, spremni u datom trenutku poput haaških sudaca spustiti beha zastor i izricati nepravedne presude kršćanima kakve su haagisti izrekli hrvatsko katoličkim braniteljima 29. studenog 2017. u sramotnoj kući nepravednog Haaškog suda. I stoga, presude Haaškog suda priznaju i prihvaćaju samo muslimani, isilovci i vehabije, što potvrđuje činjenica da se jedino oni u svijetu vesele tolikoj nepravdi i tolikom sudskom zločinu nad kršćanima.
 

Vinko Đotlo, Švicarska

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Vjerujete li A. Plenkoviću kada kaže da nema opasnosti od tzv. Marakeške deklaracije?

Ponedjeljak, 19/11/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1230 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević