Get Adobe Flash player
Bandić ugostio Arkanova pobočnika

Bandić ugostio Arkanova pobočnika

IDS-ovci ugostili talijanske fašiste u jeku srbijanske agresije na...

Sve što radi Pupovac, određuje Plenković

Sve što radi Pupovac, određuje Plenković

Aktualna Vlada nema izborni i politički legitimitet građana, što...

"Perzijanci tužili hrvatskog Leonidu"

Srpski i crnogorski agresori došli naoružani u Hrvatsku i sada...

(Anti)fašizam živi od proizvodnje ustaša

(Anti)fašizam živi od proizvodnje ustaša

Zašto se snaha Slavena Letice ne preziva Letica ili...

Gazda je u Remetincu, a kada će ostali?

Gazda je u Remetincu, a kada će ostali?

Da su tijela izvršne vlasti radila svoj posao, ne bismo imali...

 • Bandić ugostio Arkanova pobočnika

  Bandić ugostio Arkanova pobočnika

  srijeda, 07. studenoga 2018. 15:23
 • Sve što radi Pupovac, određuje Plenković

  Sve što radi Pupovac, određuje Plenković

  srijeda, 07. studenoga 2018. 15:16
 • "Perzijanci tužili hrvatskog Leonidu"

  srijeda, 07. studenoga 2018. 15:12
 • (Anti)fašizam živi od proizvodnje ustaša

  (Anti)fašizam živi od proizvodnje ustaša

  srijeda, 07. studenoga 2018. 15:08
 • Gazda je u Remetincu, a kada će ostali?

  Gazda je u Remetincu, a kada će ostali?

  četvrtak, 08. studenoga 2018. 14:30

Parlament Federacije BiH preglasao Hrvate, usvojio rezoluciju i na Erdoğanov način dokinuo demokraciju

 
 
Jedni bi rekli za Bosnu i Hercegovinu, odjevenu u luđačku daytonsku košulju, da i ne može drugačije, te bolje joj je biti u tom ruhu koje brojnija dva beha naroda ne daju nikome da ga skine, negoli da se  nakon 25 godina prljanja presvuče u čistu, politički opranu i kroz dijalog, toleranciju i snošljivost, očišćenu odjeću. Ne Bosna i Hercegovina u čistoj, opranoj i snošljivošću ispeglanoj košulji, jer ratnim i daytonskim dobitnicima Srbima i Bošnjacima, haaškim sudcima koji su zaradili na nepravednom i interesnom suđenju, nikako ne odgovara, tako čista i oprana, politički bijela i dotjerana. Stoga ne samo da nastoje zadržati je u toj prljavštini u koju je Richard Holbrooke obukao, Haaški sud je zakopčao, već svakim danom je sve više prljaju, zamazuju, gurajući je u krvave i ljudskim nevinim životima zaprljane ruke suvremenih diktatora ubojica.
http://zik.ua/gallery/top/p/s/psyhiatrychna_likarnia_888.jpg
Srbi joj navlače okupatorsku prljavštinu Vladimira Vladimiroviča Putina, Bošnjaci je kite krvlju nevinih žrtava što ih svaki dan čini najkrvoločniji, najbrutalniji suvremeni ubojica diktator, čovjek koji je pretrpao zatvore u svojoj zemlji političkim neistomišljenicima, samoproglašeni sultan Reçep Tayyip Erdoğan. Haaški je sud nepravdom i crnim naftnim dolarima islamskih zemalja zamazao i sva svjetla najvećoj žrtvi građansko-vjerskog sukoba Hrvatima pogasio da nestanu u srpsko muslimanskom finaliziranju diobe, na Bizant i Orijent, na Putinov i Erdoğanov grunt u Europi. I dok cijeli slobodni  europski svijet osuđuje, s pravom i razlogom, okupatorsku prljavštinu Putina, diktatorsku vladavinu krvi silnog osvajača Erdoğana, u strahu komentiraju i kritiziraju nepravdu haaških Heroda, Srbi su Putinu  sve poslušniji, Bošnjaci Erdoğanu sve bliži, odaniji i vjerniji u tom zločinačkom naumu oživljavanja terorističko genocidnog, brutalno konfesiocidnog Otomanskog Carstva. Ne samo u diktatorskoj Turskoj, već i u Bosni i Hercegovini, planiranom europskom teritoriju iz kojeg se treba krenuti u osvajanje Europe i dokinuća svih njenih stečevina tolerancije, demokracije, suživota i snošljivosti u razlikama.
 
Bosna i Hercegovina stoga već zaudara mirisom uležane žrtve, zbog čega svaki onaj koji joj dođe ili pored nje prolazi čvrsto stišće nos kako ne bi na povratku doma ponio neku, od stotina koje žive u toj zemlji, zatrovanu i teško izliječivu bakteriju. Kako se ne bojati putinovaca koji su pokrili manji beha entitet i time potvrdili da je zaista postao na genocidu, kada u taj Putinovim zidom ograđeni beha teritorij ne može se vratiti niti jedan nesrpski prognanik. Tko se ne boji, i ne bi bojao erdoğanovaca, a beha Federacija ima tisuće i tisuće svojih Erdoğana, Mlaća, Suljagića, Izetbegovića, Halilovića..., ratnih bakterija koje vrlo koordinirano ubacuju, unose i truju do u bolnim mukama umiruću Bosnu i Hercegovinu i šire po Europi.
 
Nema toga u Bosni i Hercegovini koji se ne boji haaških Heroda, jer pred njima može sutra svaki narod morati bježati. Njima treba samo malo više platiti, i oni će suditi po onoj „koliko para toliko muzike“, zapravo koliko dolara toliko i pravde. Velikosrpski secesionisti manji beha entitet toliko su genocidom etnički i vjerski očistili da će za dvadesetak godina biti srpskiji i od same im majke Srbije, što će biti samorazumljivo da se pripoji svom tvorcu Srbiji.
 
Bošnjački radikalni unitaristički erdoğanisti izmijenivši vjersku, kulturnu, civilizacijsku i mentalno političku sliku europske beha Federacije, što je bila i priprema za rat protiv Hrvata, u isilovskom naletu okupiraše Parlament Federacije Bosne i Hercegovine i sa 102 % usvojiše rezoluciju, kojom na Erdoğanov način dokinuše demokraciju, te je kao oružje za porobljavanje i progon Hrvata počeše koristiti. I zaista ga koriste u svakoj prilici i na svakom mjestu gdje se Hrvati pokušaju čuti u zahtjevima za jednakopravnost i ravnopravnost.
 
Haaški Herodi im legaliziraše sve te silne nepravde, i jedino što poslije rada tih Heroda osta je legalizirana nepravda i pokazani način ubijanja osumnjičenika. Ništa se drugo i nije moglo očekivati od Heroda, Herod-Holbookr je na nepravdi ustrojio, priznao i legalizirao genocid, haaški Herodi nepravdu ozakonili i ubijanjem žrtve poručili Srbima i muslimanima da mogu nekažnjeno dovršiti taj prljavi posao, progon i ubijanje Hrvata katolika. Jer niti putinovske Srbe niti erdoğanske Bošnjake ne žulja ta luđačka košulja kao što ih žulja i stišću Hrvati, koju ju je Holbrooke i namijenio za njih. Način na koji će ih se riješiti pokazali su im i u „sudnici“ demonstrirali haaški Herodi.
 

Vinko Đotlo

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Po čijem su nalogu na granici uhićeni i pretraživani Nikola Kajkić i Zorica Gregurić?

Srijeda, 14/11/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 939 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević