Get Adobe Flash player
Opasno traćenje vremena

Opasno traćenje vremena

EU ciljano ispražnjava Hrvatsku za naseljavanje...

Podržali Istanbulsku, podržavaju i

Podržali Istanbulsku, podržavaju i "seljenja"!

Popis HDZ-ovaca koji podržavaju »Globalni sažeti dogovor za sigurna...

Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

Hrvatski sabor najodgovorniji za stanje u...

Političko preživljavanje političkih zvijezda

Političko preživljavanje političkih zvijezda

Ne ostaju i ne opstaju najjači, nego...

Klasić, Stankovićev profesor

Klasić, Stankovićev profesor "istorije"

Suspendiran zbog ljubakanja sa studenticama, a na ispitima pita studente u...

 • Opasno traćenje vremena

  Opasno traćenje vremena

  četvrtak, 15. studenoga 2018. 08:41
 • Podržali Istanbulsku, podržavaju i

  Podržali Istanbulsku, podržavaju i "seljenja"!

  četvrtak, 15. studenoga 2018. 15:48
 • Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

  Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

  srijeda, 14. studenoga 2018. 08:38
 • Političko preživljavanje političkih zvijezda

  Političko preživljavanje političkih zvijezda

  četvrtak, 15. studenoga 2018. 08:34
 • Klasić, Stankovićev profesor

  Klasić, Stankovićev profesor "istorije"

  srijeda, 14. studenoga 2018. 08:33

Presuda hrvatskoj šestorci je falsificiranje povijesti

 
 
Na 28. sjednici Skupštine Hercegbosanske županije (HBŽ), većinom glasovna usvojena je Deklaracija o presudi hrvatskoj šestorci u Den Haagu, udruženom zločinačkom pothvatu, brisanju pridjeva hrvatski..., Glasovalo se pojedinačno po klubovima, jer se Klub Bošnjaka pozvao na zaštitu vitalnog nacionalnog interesa...
https://www.hercegovina.info/img/repository/2014/07/web_image/herceg-bosna-zastava_60868125.jpg
Budući da sva tri kluba nisu prihvatila Deklaraciju, njezin tekst bit će poslan na ocjenu ustavnosti Vijeću za zaštitu vitalnih nacionalnih  interesa pri Ustavnom sudu Federacije BiH...
 
Tekst Deklaracije
 
Presuda hrvatskoj šestorci-visokim dužnosncima Hrvatske Republike Herceg-Bosne: Jadranku Prliću, Valentinu Ćoriću, Bruni Stojiću, Milivoju Petkoviću, Berislavu Pušiću i Slobodanu Praljku falsificiranje je povijesti, žrtva se proglasila agresorom.
Za vrijeme izricanja presude hrvatski je general, gospodin Slobodan Praljak, pred kamerama i cijelim svijetom popio otrov uz poklič: „S prijezirom odbacujem Vašu presudu. Slobodan Praljak nije ratni zločinac!“. Bio je to krik čovjeka koji je kao nitko drugi za vrijeme rata štitio civile i pomagao Bošnjacima u najtežim trenutcima, krik dostojanstvenoga generala kojega je svjetska elita odabrala da svojom nepravednom kaznom bude dokaz pravde Haškoga suda.
Mi Hrvati u Bosni i Hercegovini smo naučili na progone, ratove, ponižavanja i pokušaje zatiranja naših osnovnih prava na jezik, kulturu, vjeru i političko udruživanje. Svoju vjeru u temeljna načela demokracije i ljudskih prava, koja uključuju pravo na slobodu političkog mišljenja i življenje vlastitog identiteta, mi smo do sada pokušavali dokazati lojalnim odnosima prema svim drugim narodima, a pogotovu prema Srbima i Bošnjacima.
Nažalost, naše zalaganje za samostalnost BiH kao države i naša obrana vlastitog naroda uz spremnost na dijalog je do sada bila protumačena kao naša slabost, a ne kao jedini put održivosti Bosne i Hercegovine kao države. 
Presude hrvatskoj šestorki su samo pokušaj završetka protuhrvatske i protupravne politike, potpomognute sve jačom težnjom bošnjačkog korpusa u Federaciji da se od Federacije, ako ne i od čitave BiH, stvori bošnjačko islamski kalifat u srcu Europe.
Mi, legitimno izabrani zastupnici hrvatskog naroda ovaj put se ne pozivamo na zasluge hrvatskog naroda u očuvanju Bosne i Hercegovine, jer je očito da smo suočeni s jasnim planom našeg istrjebljenja, a ne s nepoznavanjem činjenica.
·         Politika koju sustavno provode bošnjačke stranke predvođene SDA i postkomunistički projugoslavenski unitaristi je politika zatiranja svega hrvatskoga, od nacionalnog imena u javnim poduzećima, do preglasavanja, nepoštivanja Daytonskog sporazuma, pa do brutalnog progona i zakidanja najosnovnijih nacionalnih prava.
·         Gospodarsko politički nered i geostrateško opredjeljenje prema nositeljima islamističkog novog poretka su dio smišljene strategije koju naivno i djelatno potpomažu EU i njezini predstavnici, pozivajući se na demokratska i humanistička načela, koja za Hrvate u BiH ne vrijede.
·         Politička obespravljenost Hrvata se čini najbržim putem u stvaranju mira na Balkanu, zasnovanog na naivnom vjerovanju da će EU guranjem glave u pijesak i negiranjem nacionalnih prva Hrvata konačno od BiH napraviti stabilnu i demokratsku državu.
·         Ukoliko EU i druge svjetske sile nastave s ovakvom politikom prema Hrvatima u BiH, te ukoliko se nastavi zatiranje naših ljudskih i nacionalnih prava, Bosna i Hercegovina će postati stvarni faktor nestabilnosti, a ne država koja će garantirati slobodu i prava bilo kome, osim Bošnjacima.
Kao izabrani predstavnici hrvatskog naroda i odgovorni građani države BiH, mi pozivamo:
·         predstavnike EU, prije svega Visokog predstavnika, da učine sve kako bi se zaštitila naša prava zapisana u Daytonskom sporazumu
·         predstavnike druga dva naroda, da konačno počnemo rješavati međusobne odnose na načelima ravnopravnosti sva tri naroda
·         posebno pak predstavnike Bošnjaka, da počnu djelovati u interesu države BiH, a ne u interesu vlastitih ideološko vjerskih opredjeljenja.
Mi predstavnici hrvatskog naroda ćemo poduzeti sve legitimne i svjetskim pravilima dopuštene korake u ostvarivanju prava našeg naroda na političku, kulturnu i gospodarsku slobodu unutar države za koju su se naši nepravedno osuđeni vojnici sa svojim narodom borili.
Ta prava nam daje Deklaracija o ljudskim pravima, Daytonski sporazum i svi drugi relevantni politički akti.
Na samom početku osamostaljenja BiH hrvatski narod je stao pred jugoslavensko komunističke tenkove, za vrijeme rata se organizirao i obranio kroz Hrvatsku Zajednicu Herceg Bosnu, a danas će krenuti u borbu za političku i institucionalnu neovisnost i slobodu. 
Pozivamo sve druge hrvatske županije i sve hrvatske predstavnike da se zajednički odupremo pokušaju našeg istrjebljivanja i odlučno počnemo ostvarivati hrvatsko pravo na treći entitet kao jedini pravno politički okvir našeg opstanka. (v.h.)

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Vjerujete li A. Plenkoviću kada kaže da nema opasnosti od tzv. Marakeške deklaracije?

Ponedjeljak, 19/11/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1309 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević