Get Adobe Flash player
Lignja nam mozak friga

Lignja nam mozak friga

Josipović bi trebao znati da su partizani pobili za i nakon Drugoga...

Lakše je izazivati kaos nego graditi odnose!

Lakše je izazivati kaos nego graditi odnose!

Američke intervencije i promašeni ratovi na Istoku stvorili su...

Plenković i HDZ uvjerljivo poraženi i poniženi

Plenković i HDZ uvjerljivo poraženi i poniženi

Plenković na izborima pobijedio Milinovića i izgubio od HDZ-a iz svibnja...

Jedva čekam da SDP dođe na vlast

Jedva čekam da SDP dođe na vlast

Pa da više ne bude korupcije, "ustaša" i...

Papa sluša četničke koljače

Papa sluša četničke koljače

Razočaravajući postupak Petrova...

 • Lignja nam mozak friga

  Lignja nam mozak friga

  srijeda, 20. ožujka 2019. 15:09
 • Lakše je izazivati kaos nego graditi odnose!

  Lakše je izazivati kaos nego graditi odnose!

  srijeda, 20. ožujka 2019. 14:58
 • Plenković i HDZ uvjerljivo poraženi i poniženi

  Plenković i HDZ uvjerljivo poraženi i poniženi

  srijeda, 20. ožujka 2019. 14:55
 • Jedva čekam da SDP dođe na vlast

  Jedva čekam da SDP dođe na vlast

  srijeda, 20. ožujka 2019. 14:50
 • Papa sluša četničke koljače

  Papa sluša četničke koljače

  četvrtak, 21. ožujka 2019. 12:14

Erdoğane, pod čijom će zastavom, bošnjačkom ili turskom, biti pokriveno dijete kad pogine za islam?

 
 
Još jednom je djelomično zaustavljena bošnjačka agresija na Hrvate i njihov teritorij. Naime, povijesnog 19. svibnja 2018., opet se svibanj pokazao tragičnim za hrvatski narod, na Ivan-planini hrvatski narod je uspio, nažalost samo dijelom jer agresija i dalje traje, zaustaviti muslimansko emigramtsku armiju u osvajačkom pohodu na Hercegovinu. Očito da muslimanska agresija na hrvatski narod i njihovu zemlju ne prestaje, i po svemu sudeći ne će ni prestati sve dok ne ostvari ratni cilj izlaska na more.
https://twt-thumbs.washtimes.com/media/image/2014/12/24/addition-mideast-syria-islamic-statejpeg-04cf1_c20-0-537-302_s885x516.jpg?00076bb8ea95a125875a4cf44576127e0e29e438
Kao i u prošlosti turskih osvajačkih nadiranja i ovaj put pred muslimanskog Golijata, vojska, vlast, ministar sigurnosti i gotovo pred sve druge institucije pod bošnjačkom kontrolom, stao je hrvatski David na Ivan-planini, čije ime je uspio u prošlosti Osmanlija, i u današnjosti Bošnjaka, očuvati od osvajanja, i promjena naziva kakve se u zadnje vrijeme nameću svim segmentima društva. Sve se turcizira i arapizira, i nije slučajno iz Sarajeva poslana muslimansko emigrantska vojska baš na Ivan planinu. Cilj im je prodorom prema moru i promjena njenog imena, i da hrvatski narod nije stao i zaustavio okupatore danas bi se, vjerojatno, ta planina zvala „Bakir planina" po organizatoru te okupatorske vojne akcije.
 
Bošnjački unitarizam iz Sarajeva pojačan novom muslimanskom emigrantskom armijom danas je najveća opasnost za opstojnost hrvatskog identiteta u većem beha entitetu. Na tu opasnost, koja se sve više širi  planskom najezdom ratnika s Bliskog istoka, hrvatski narod je već dugo upozoravao, i upozorava, Svjetsku zajednicu kao jamca ravnopravnosti i sigurnosti beha razlika. Nažalost, uvijek se ostajalo oglušeno od tih upozorenja, što je i bio motiv bošnjačkoj strani da pošalje nove arapske  i stare, iz rata svoje provjerene, jurišnike s ciljem konačnog slamanja hrvatskog obrambenog otpora, koji traje sve od muslimanskog uboda noža u leđa hrvatskih branitelja i hrvatskog naroda. Nikako da prestane to muslimansko bošnjačko ubadanje noža u leđa Hrvata, što potvrđuje i ova najnovija otvorena muslimansko emigrantska okupatorska akcija poslana iz Sarajeva. Ne slučajno pokrenuta pred Sultanov upad u Sarajevo.
 
Političko i vojno bošnjačko čelništvo izabralo je to vrijeme s ciljem dodatnog zastrašivanja Hrvata, i minimiziranja otpora, jer u zemlji je Sultan i raja mora trpiti sva poniženja i agresije. Ipak vremena su nešto drugačija, i umjesto da se zastraši napadnuti hrvatski narod zastrašio se Sultan. Pobjegao je pognute glave, ne stigavši ni da jadnom djetetu što mu ga dali u krvave  ruke kaže čijom zastavom, bošnjačkom ili turskom, će biti pokriveno kad pogine za islam. Tim bijegom iz Sarajeva Sultan je pokazao poznatu tursko muslimansku hrabrost, samo onda kada ih 20 ide na jednog protivnika.
 
Vidila se ta hrabrost  i u muslimanskoj agresiji na Hrvate, koju su započeli u Srednjoj Bosni tek onda kada ih se iz svih beha krajeva nakupilo po tridesetak na jednog hrvatskog branitelja. A koliko vjeruju u broj svojih agresora pokazala je i zapovjed bivšeg poglavara IZ BiH Mustafe Cerića izdana Muslimankama da svaka mora roditi najmanje 5 djece, dvoje za sebe a troje za okupatore.
 
Obrana naroda je nepobjediva bez obzira na broj i snagu agresora. Jer, kad agresor krene obrana je obveza i dužnost svakog pojedinca čiji narod je napadnut. Pokazao je to i napadnuti hrvatski narod koji je stao uz svoju policiju na Ivan planini, i zaustavio muslimansko emigrantski pohod izlaska na more, i masakriranje civila kakvo su Muslimani počinili nad Hrvatima Jablanice, Trusine i cijele Srednje Bosne. Na Ivan Planini 19. svibnja 2018. obranjena je Bosna od Turaka, islama i turskog danka u krvi. Tim hrvatskim otporom muslimanskoj agresiji poslana je i poruka ministru sigurnosti da odstupi sa tog mjesta, budući da radi posao po nacionalnom i interesnom ključu, na način da surađujući sa Bošnjacima u Sarajevu štiti svoj srpski narod od mislimanske agresije, usmjeravajući emigrantske okupatore na hrvatski narod i hrvatski teritorij.
 
Ovakve srpsko-bošnjačke, i muslimansko emigrantske, agresije na jedan, hrvatski narod pokazuju svu tragičnost vjerske diobe BiH, koja je daleko dublja i šira negoli je vidljiva iza zidova kojima je skriva muslimansko bošnjački establishment. Potvrdila je to i slika samo jednog bošnjačkog člana Predsjedništva u Sarajevu na prijmu turskog diktatora, koji nezaposlenost u sultaniji riješava na način gradnje zatvora i stotinama tisuća strpanih u te grobove.
 
O Erdoganu najviše je rekao sam Erdogan, ponovivši to i u Sarajevu pozdravljajuči okupljene Turke sačetiri prsta, pozdravom terorističke muslimanske organizacije „Društvo muslimanske braće“. I Bakir Izetbegović je tim pozdravom 2014. pozdravljao okupljene, kako bi se što više udvorio Sultanu, vjerskom diktatoru koji je 1997. godine pjevao pjesmu: „Džamije su naše kasarne, kubeta naši štitovi, munare su naša koplja, a klanjači naši vojnici. Ovo je sveta vojska koja čuva našu vjeru. Allahu ekber, Allahu ekber“. Od tog Sultana, od njegovog sultančića Bakira, i od njihove svete vojske, hrvatski se narod branio 19. svibnja 2018. na Ivan planini. Branio i europski kršćanski identitet, „krst časni i slobodu zlatnu“, u 555-oj godini Ahdname, papirića kojeg je sultan Mehmed II. Osvajač dao bosanskim franjevcima kao znak slobode „sve dok služe meni (Osvajaču) i mojoj zapovijesti budu pokorni“. Toj ahdnami koju je u Sarajevu 2018. napisao sultan Erdogan i sultančić Bakir zajedno s ministrom srpsko bošnjačke bezbjednosti, hrvatski narod je rekao NE.
 

Vinko Đotlo

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Treba li ministrica Gabrijela Žalac podnijeti ostavku?

Petak, 22/03/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1027 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević