Get Adobe Flash player
Lignja nam mozak friga

Lignja nam mozak friga

Josipović bi trebao znati da su partizani pobili za i nakon Drugoga...

Lakše je izazivati kaos nego graditi odnose!

Lakše je izazivati kaos nego graditi odnose!

Američke intervencije i promašeni ratovi na Istoku stvorili su...

Plenković i HDZ uvjerljivo poraženi i poniženi

Plenković i HDZ uvjerljivo poraženi i poniženi

Plenković na izborima pobijedio Milinovića i izgubio od HDZ-a iz svibnja...

Jedva čekam da SDP dođe na vlast

Jedva čekam da SDP dođe na vlast

Pa da više ne bude korupcije, "ustaša" i...

Papa sluša četničke koljače

Papa sluša četničke koljače

Razočaravajući postupak Petrova...

 • Lignja nam mozak friga

  Lignja nam mozak friga

  srijeda, 20. ožujka 2019. 15:09
 • Lakše je izazivati kaos nego graditi odnose!

  Lakše je izazivati kaos nego graditi odnose!

  srijeda, 20. ožujka 2019. 14:58
 • Plenković i HDZ uvjerljivo poraženi i poniženi

  Plenković i HDZ uvjerljivo poraženi i poniženi

  srijeda, 20. ožujka 2019. 14:55
 • Jedva čekam da SDP dođe na vlast

  Jedva čekam da SDP dođe na vlast

  srijeda, 20. ožujka 2019. 14:50
 • Papa sluša četničke koljače

  Papa sluša četničke koljače

  četvrtak, 21. ožujka 2019. 12:14

Gospodine Sijamhodžiću, vi niste bili narod pod agresijom kada ste činili zločine nad Hrvatima, bili ste narod u agresiji

 
 
Na jednom isilovskom bošnjačkom portalu, koji zbog nacifašističkog pisanja i radikaliziranja beha muslimana ne vrijedi da mu se ime spomene, jer je pun otrova, mržnje prema kršćanima i kršćanstvu u izmišljanju i širenju laži koju ugrađuju u beha temelje, u broju od 30. travnja 2018. u ime beha muslimana izvjesni Sabahudin Sijamhodžić postavio je pitanje: "JESMO LI ZLOČINCI...?". Na svako postavljeno pitanje odgovor je, da jeste bili i ostali, nekažnjeni, zločinci. No, tim pitanjima vjerojatno je nesvjesno, zanesen ljubavi prema svojim zločincima i mržnjom prema kršćanima i kršćanstvu, napose prema bosanskohercegovačkim jednako i pravoslavnima i katolicima, naveo i sve zločine koje je počinio dio njegovog muslimanskog naroda u građansko vjerskom beha sukobu za teritorij. Na kraju opisivanja zločina što ih počinila njihova muslimanska, takozvana ABiH, mudžahedini, vehabije i radikalizirani dio tadašnjih Muslimana, a svi opisani zločini, na tragu osmanlijskih zločina, počinjeni su nad hrvatskim narodom u BiH, Sabahudin daje, naravno očekivani odgovor, "Ne. Nismo (trebali biti zločinci). Nikada!!!". Sam odgovor nismo (trebali biti zločinci) nije oblik kajanja, već priznanje da ste  bili.
https://i.ytimg.com/vi/AI4Wy50Kz7s/maxresdefault.jpg
Sabahudin ef. Sijamhodžić
 
Sabahudin počima svoje pisanje pitanjem:
1. "Jesmo li (trebali biti) zločinci...?"
Niste trebali a bili ste. Odgovor je nedužnih hrvatskih žrtava, djece, starih, žena, invalida, časnih sestara, svećenika, fratara, niste trebali, ali ste bili, na isilovski način brutalni, u čemu su vas na te brutalnosti poticali uzvici „Alah uekber“. Slike etničkih čistih prostora u Lašvanskoj dolini iz koje ste prognali, gotovo sve Hrvate, a prognanim opstruirate i branite i danas svaki povratak, i povratnike ubijate, potvrđuju da ste bili preteče isilovaca i da su ti danas islamski zločinci od vas naučili mržnju, brutalnosti, silovanja, ubijanja... Naravno, nije  cijeli muslimanski narod bio i jest zločinački, nego oni koje pisac teksta zna i pisanjem ih pokušava zaštititi. On ih i ne treba imenovati, hrvatske žrtve ih znaju, jer mnogi su im bili nekada i susjedi.
 
Nadalje pita:
2. "Jesmo li zločinci jer nas naše majke nisu učile da ubijamo i koljemo druge i drugačije"?
Takvo pitanje i dati odgovor je samo po sebi zločin. Koja to majka uči svoju djecu da ubijaju i kolju druge i drugačije. Tko postavlja takvo pitanje zasigurno je izašao iz kuće u kojoj su ga roditelji naučili mržnji, ubijanju i klanju, čime šalje poruku današnjim Muslimankama kako trebaju odgajati djecu. Ako ne svu a zasigurno ono troje od petero koje su rodile na Cerićevu zapovijed kao ratnike za islam i muslimansku Bosnu i Hercegovinu. Po slikama, nažalost, koje godinama svijet gleda u islamskom svijetu, Bliski istok, tu bi se zaista moglo kazati da mnoge muslimanke uče svoju djecu teroru i zločinu. Cijeli je slobodni i civilizirani svijet vidio slike kako muslimanski roditelji opasuju svoju djecu, dječake i sve više djevojčice, eksplozivom i šalju ih uz vjerski blagoslov u terorizam i ubijanje nedužnih civila, svojih vršnjaka, staraca, trudnih žena i gladnih koji čekaju u redu za komad Caritasova kruha. Da se u islamskom svijetu djeca uče teroru, zločinu, ubijanju i klanju pokazuju i slike askera, centara za obuku muslimanske djece po Bosni i Hercegovini, kao i slika djeteta u krvavim rukama sultana Erdoğana koji mu govori da će biti prekriveno zastavom kada pogine za islam. Pa ako beha Muslimane nisu učile majke da budu zločinci, a vjerujem da nisu sve, neka kažu tko ih je tome naučio. Je li to Alija Izetbegović, Atif Dudaković, Halid Genjac, Rasim Delić, Dževad Mlaćo ili mudžahedini ili vehabije. Netko jest, jer ste zadojeni mržnjom prema kršćanima, što je karakteristika svih muslimana svijeta, napose ste mržnjom ispunjeni prema beha katolicima kako bi njihov teritorij osvojili, ubijali ste, isilovski klali svoje hrvatske nevine žrtve, često i na način kako su to činile Osmanlije
 
3. "Jesmo li zločinci što nismo u kumovima, komšijama, učiteljima i profesorima koji nisu 'naše farbe' gledali svoje prve žrtve i da nam njihova smaknuća (po)služe kao inicijacija 'muškosti'"?
Oh, da, da gospodine Sijamhodžiću. Velik i strašan zločin počiniše pripadnici tvog muslimanskog naroda nad Hrvatima katolicima, nad  kumovima, susjedima, učiteljima, profesorima, svećenicima, časnim sestrama, jer su za vas oni druge vjerske farbe. Znate vi kako je to radio Genjac u Travniku, pa valjda ovim pitanjem i prozivate ga. Hodao je on u Travniku od stana do stana, od kuće do kuće i prokazivao mudžahedinima Hrvate, napose one viđenije, profesore, učitelje, te ih slao u konclogor u Gluhoj Bukovici. Sve viđenije Hrvate u Travniku i okoloni prokazao je, izručio mudžahedinima koji su se iživljavali nad njima, u njegovu prisustvu, obešćašćivali ih, trgali križeve s vrata i gazili, nerijetko i pred planerom tih isilovskih zločina Alijom Izetbegovićem koji je redovito posjećivao taj konclogor. Isto to radio je Mlaćo u Bugojnu, Dudaković u Bihaću, Izetbegović u Sarajevu, Halilović u Konjicu i Jablanici, vama poznati zločinci u Fojnici, Kraljevoj Sutsjesci, Križančevu Selu...
 
4. "Jesmo li zločinci jer im nismo srušili crkvu k'o oni nama džamiju? I kapelu... I spomenike na groblju što im nismo polupali i od komada podzidali put"?
Začuđujuće detaljno i hrabro Sijamhodžić opisuje zločine što ih počinio njegov narod nad katoličkim crkvama i svetinjama, svugdje tamo kamo je prošla njegova vjerska muslimanska, takozvana ABiH i mudžahedini. Toliko detaljno da je to najbolji svjedok Međunarodnom sudu za ratne zločine, da pokrenu istrage protiv nekažnjenih muslimanskih zločinaca, barem onih koje poznaje Sijamhodžić. Toliko u detalje opisuje muslimanske zločine nad Hrvatima katolicima i njihovim svetinjama, da čitatelj počne vjerovati kako opisuje zločine koje je sam počinio ili supočinio. Zar se može čovjek tako nisko spustiti i toliku laž širiti, pored toliko srušenih, obešćašćenih, oskrnavljenih katoličkih crkava, samostana, kapela i grobalja. Pa i slijepci su vidjeli crkvu u Dolcu kod Travnika ogoljenu do zidova. Sjećam se mise u toj crkvi odmah po zaustavljanju muslimanske agresije. Zidovi goli, krovu ni traga, prozora ni jednog, ne zna se ni mjesto gdje je bio oltar, niti jedne svete slike. Crnilo u kojem se vidila ta razarajuča muslimanska mržnja prema svemu katoličkom. Plakao je na toj Misi cijeli puk, a oko zidina šetali su pripadnici zločinačke Sijamhodžićeve armije, demonstrirajući silu pobjednika, i zločinca.
 
Samo nekoliko kilometara dalje okupirani Gučogorski samostan muslimanski zlikovci pretvaraju u komandni centar svoje terorističke armije. Kip Svetog Franje u dvorištu samostana, postavljen za 700. godišnjicu franjevštva, isilovci su izrešetali metcima, a Bibliju nisu htjeli do kraja spaliti samo zato da bi Hrvate katolike što više ponizili i zastrašili. Crkvu u Vitezu „nenaoružana" muslimanska armija granatira i oštećuje, kao i onu u Novoj Biloj iako je tada bila u službi bolnice. Crkvu na Putičevu do temelja ruše, a sa groblja u Bandolu odnose nadgrobne ploče za kafiće u Travniku, dok ono u okolini Sarajeva rušite da seoski put, nepotrebno, proširite. I tako redom po okupiranoj i porušenoj Lašvanskoj dolini. Znači, DA, zločinci ste, genocidisti i konfesiocidisti, jer ste rušili crkve, kapele, križeve, groblja i spomenike nad grobljima. Čak i da niste priznali te zločine  mi žrtve to znamo, jer to što ste vi rušili po Bosni to muslimani ruše u svim islamskim zemljama, pa čak i u kršćanskim.
 
5. "Jesmo li zločinci jer nismo napravili bar neku masovnu grobnicu sa tijelima njihovih žena i nejači? Ili, možda, od te jedne, nepostojeće, napravili dvije ili tri sekundarne"?
Nažalost, poslije planskog  rušenja crkava, slijedilo je pravljenje logora za porobljeni hrvatski narod, i Sijamhodžić priznaje i taj zločin, u samom pitanju. Za zločince kakvima se pokazali pripadnici takozvane ABiH, čiji je vrhovni zapovjednik bio Alija Izetbegović, arhitekt svih zločina i konclogora za Hrvate, konclogor u Gluhoj Bukovici nije postojao. I ništa novo kad cijela bošnjačka ratna prošlost i poratna počiva i živi od laži i na laži, a to nije ništa drugo negoli mirnodopski zločin na preživjeloj hrvatskoj žrtvi.
 
Bez obzira što pitanjem i priznaje zločin, ipak ga treba podsjetiti, iako on i njegovi sunarodnjaci i suborci dan danas to ne priznaju, krijući masovne grobnice razasute diljem mudžahedizirane i iranizirane Srednje Bosne. Zna dobro Sijamhodžić za masovnu grobnicu Hrvata iz sela Maljine, kao što za nju zna i travnički zlikovac Genjac. Zato je još uvijek skrivaju i ne žele pokazati njeno mjesto rodbini žrtava kako bi ih dostojno sahranili. Zna i isilovac Mlaćo za masovnu grobnicu bugojanskih Hrvata, ali je isto skriva kao što i general zločinačke ABiH Dudaković skriva grobnicu hrvatskog generala Šantića i njegovih subranitelja koje su mučki ubili, kako to samo muslimanski teroristi čine diljem svijeta.
 
6. "Jesmo li zločinci zato što nismo htjeli prljati ruke krvlju njihove djece, žena i staraca, k'o što su oni svoje uprljali?"
Vi beha muslimani niste uprljali ruke samo krvlju hrvatske djece, već ih prljate i krvlju svoje muslimanske. Nije li zločin djecu obučavati za ubijanje, kako to vi obučavate buduće askere po bosanskim bespućima u koja je zabranjen ulazak svima onima koji ne pripadaju toj zločinačkoj organizaciji. Prljanje ruku krvlju svoje djece ne oslobađa vas od odgovornosti za zločine nad hrvatskom djecom. Svu svoju terorističko kršćanofobističku brutalnost počinjenja zločina pokazali ste upravo na ubijanju nedužne hrvatske djece. Pred očima preživjelih Hrvata Srednje Bosne još uvijek su, i bit će trajno kao znak da nam se to više nikada ne smije ponoviti, slike poubijanih osmero hrvatske djece na viteškom igralištu. Kao što danas isilovci ubijaju kršćansku djecu po europskim gradovima, i vi, „nenaouražani“ zlikovci čekali ste danima da hrvatska djeca izađu iz skloništa poslije dugog vašeg granatiranja i dočekali. Samo što su izašla na sunce uz povike Alah uekber zapucali ste na njih i poubijali ih sve koji se našli u igri.
 
Najdraže vam je, a zna se zbog čega, bilo ubijanje hrvatskog naroda, napose djece, oko Božića i za Božić. I to ste i činili. Četrnaestogodišnja katolička djevojčica je iz progonstva po mraku pred Božić krenula s ocem u svoju kuću da iz nje iznese neke potrepštine za proslavu Božića u izbjeglištvu Srednje Bosne koju ste pretvorili u konclogor za 70 tisuća hrvatskih prognanika. Ni mrak je, a ni njenog oca nije uspio zaštititi od vaših zlikovaca koji su njeno selo držali u okruženju. I samo što su se približili doma i počeli ulaziti u kuću, isilovski ste zapucali, oca joj na licu mjesta ubili a njoj obje noge odbili. Samo hrabrosti pripadnika Hrvatskoga Vijeća Obrane uspijevaju izvući je iz vatre kojom ste tu noć palili njeno selo i sva druga okupirana. Zna i Genjac i svi drugi muslimanski zlikovci za nju, gdje je danas i gdje živi, ali taj zločin nad djecom ne priznajete.
 
Ništa manje brutalan zločin ne počiniste ni nad šesnaestogodišnjakom u selu Miletići kojem ste glavu odrubili i pekli je na šporetu sa kojeg je to dijete do jučer ručak ručavalo. Znate vi i za zločin nad bolesnim dječakom iz Maljina, kojeg ste ubili kad je kao epileptičar počeo vikati a vi ga izrešetali zajedno sa još 36 maljinskih Hrvata. Znate vi puno toga i sve to još uvijek krijete. A na takvoj laži, na takvim zločinima ne gradi se nikakva zajednica, napose ne federalna. I stoga, na svako vaše postavljeno pitanje jesmo li zločinci, odgovor je DA jeste, nažalost još uvijek nekažnjeni.
 
Na početku pisanja Sijamhodžić se pita "Može li narod i zemlja pod agresijom biti zločinački narod?" Gospodine Sijamhodžiću, vi niste bili narod pod agresijom kada ste činili zločine nad Hrvatima, vi ste bili narod u agresiji i zato ste zločinački narod. Vi ste agresiju na hrvatski narod dobro isplanirali, jer ste je započeli kada vas je bilo 20 i više protiv jednog Hrvata. I zato ste zločinački narod.
 

Vinko Đotlo

Komentari   

0 #7 Hasan ce da secka 2018-06-18 11:04
Ako treba, lagat ću za Hrvatsku«, »Mi trebamo govoriti hrvatsku istinu«, dva su od milijun bisera koja su za zakletvu Tuđmanu ispjevale novinarske perjanice devedesetih, udarivši šlagvort koji ne prestaje. Štoviše, ditiramb o laganju kao vrhuncu ljubavne domoljubne lirike doživljava ovih dana vrhunac ne samo u medijskoj euforiji, već i na društvenim mrežama.Tvrdnja kako za Hrvatsku treba lagati ako ju se istinski voli, dovedena je do prijetnji likvidacijama onima koji to ne čine, poput Vesne Pusić ili Gorana Beusa Richembergha, ili pak pribijanjem na stup srama i traženjem sudskog gonjenja bivšeg predsjednika Stjepana Mesića. Kad laž postane istina unatoč sudskoj presudi, u kojoj se izričito kaže da nije usmjerena ni protiv nacije, ni protiv države, već imenom i prezimenom navedenih pojedinaca, onda domaćim izdajnicima kao najopasnijim neprijateljima postaju oni koji na nju ne pristaju.
Citat
0 #6 Hasan ce da secka 2018-06-18 11:03
Stipe Mesić prometnuo se u glavnog krivca jer je Haškom sudu dostavio stenograme razgovora prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana iz kojih se vidi kako ni najmanje nije vjerovao u smisao, opstanak i potrebu BiH.
Citat
0 #5 Ive Katalinić 2018-06-17 10:23
E, Hasane, Hasane... Će da secka, veliš! Sve bi ti to imalo više vrijednosti i uvjerljivosti kada ne bi na kraju spomenuo da je to sve izrekao Stipe Mesić. Osvjedočeni lažljivac, lažljivac poput Dobrice Ćosića. A kada već ideš u polemiku, tada moraš naći protuargumente, a ne služiti se Stipinim lovačkim pričama poslije 1994. kada mu nije uspio državni puč. Ne možeš negirati da je prostor od Vrbasa pa zapadno povijesno tzv. Turska Hrvatska u kojoj danas vladaju Srbi, a ne ni Hrvati, a niti probuđeni Bošnjaci.
Citat
0 #4 Hasan ce da secka 2018-06-17 08:22
1 deo: "To su konstrukcije. Govorio sam ono što je zabeleženo na više mesta u svim mojim svedočenjima pred Haškim sudom. Zašto me ne pitaju o svedočenju u slučaju Slobodana Miloševića i Slavka Dokmanovića? Zašto one koji me napadaju to ne interesuje? U Beogradu sam 1990. razgovarao s Borislavom Jovićem koji je u isto vreme kad i ja bio član Predsedništva SFRJ. Rekao sam mu da bi bilo dobro da zaustavimo “balvan revoluciju”, da sednemo za sto, da pitanja koja moramo razrešiti razrešimo bez oružja jer rešavanje problema balvanima Srbe u Hrvatskoj vodi u samoubistvo.
Citat
0 #3 Hasan ce da secka 2018-06-17 06:26
3 deo Na pitanje da je već u januaru 1991. nakon prvog susreta Tuđmana i Miloševića znao da njih dvojica dogovaraju podelu BiH. Mesić odgovara potvrdno."To je bio predlog Slobodana Miloševića. On nam nije rekao da je to prihvatio već da je to predlog Slobodana Miloševića, ali bilo je očito da je s tim predlogom bio oduševljen. Na drugi sastanak s Miloševićem, Tuđman je otišao u jedno drugo lovište, Tikveš, ali mene više nije zvao na sastanak na kojem je referisao o njemu, tako da ne znam što je na kraju dogovoreno. U svakom slučaju, predlogom Slobodana Miloševića na prvom sastanku o podeli Bosne bio je oduševljen",
Citat
0 #2 Hasan ce da secka 2018-06-17 04:31
4 deo: Tuđman i šef njegovog kabineta Hrvoje Šarinić. Kad su se njih dvojica vratili iz Karađorđeva, sastali smo se s ljudima iz tadašnjeg hrvatskog državnog vrha. Imali smo po stolovima kafu, čaj, neko piće. Tuđman je ušao u sobu i rekao: “Raščistite odmah stolove, Hrvoje, daj karte.” I tada je Tuđman objasnio šta Milošević predlaže. Rekao je da Hrvatskoj predlaže banovinske granice plus Cazin, Kladušu i Bihać. Preneo je što mu je tačno rekao Slobodan Milošević. Rekao je: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”. Upitao sam Tuđmana - a šta kaže Alija? Odgovorio mi je: “Šta ima Alija pitati, kad se hrvatske i srpske škare slože, nema se Alija što pitati”. . Tako je otprilike tekao taj razgovor. Posle toga Tuđman je otišao i na drugi sastanak s Miloševićem".
Citat
0 #1 Hasan ce da secka 2018-06-17 04:23
2 deo Pitao sam ga da li su Srbiji potrebni Srbi u Hrvatskoj. Odgovorio je - ne. Pitao sam ga treba li Srbiji hrvatska teritorija. Odgovorio je - ne treba. A, šta vama treba, pitao sam. Odgovorio je - nama treba 63 odsto Bosne i Hercegovine. To je, rekao mi je, bilo srpsko, jeste srpsko i srpsko mora ostati. Rekao sam - ako je to tako, idemo onda ti, ja, Franjo Tuđman i Slobodan Milošević sesti za sto pa da vidimo o kojim problemima se u Hrvatskoj radi, pa da se oni pokušaju rešiti kroz institucije u Hrvatskoj, bez balvan-revoluci je i oružja. Zvao je Miloševića i on se složio. Odmah sam seo na avion i odleteo u Zagreb jer nisam hteo o tome s Tuđmanom razgovarati telefonom. Preneo sam predlog Tuđmanu i on se složio. Međutim, to je Tuđmanu bio signal da bi bilo dobro da on sedne s Miloševićem i on je zaista za januar 1991. dogovorio njihov susret u Karađorđevu", ispričao je Mesić.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Treba li ministrica Gabrijela Žalac podnijeti ostavku?

Petak, 22/03/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 989 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević