Get Adobe Flash player
Nevjerojatno licemjerstvo Borisa Miletića

Nevjerojatno licemjerstvo Borisa Miletića

Plakati nad Uljanikom je isto kao kada je Neron zapalio Rim, pa optužio...

Jugostatistika demantira srpske laži

Jugostatistika demantira srpske laži

Jugoslavija u Drugom svjetskom ratu izgubila 597.323 osobe, od čega...

Velikosrpska statistika stradanja na koljenima

Velikosrpska statistika stradanja na koljenima

Broj Srba po popisu stanovništva iz 1948. veći za gotovo 700 tisuća...

Etnobiznismen koji mrzi!

Etnobiznismen koji mrzi!

Kada će srpsku manjinu predstavljati oni koji ne mrze...

Diplomatska laž Mate Granića

Diplomatska laž Mate Granića

Sad mi je jasno kako se krivotvori...

 • Nevjerojatno licemjerstvo Borisa Miletića

  Nevjerojatno licemjerstvo Borisa Miletića

  utorak, 14. svibnja 2019. 09:38
 • Jugostatistika demantira srpske laži

  Jugostatistika demantira srpske laži

  utorak, 14. svibnja 2019. 18:07
 • Velikosrpska statistika stradanja na koljenima

  Velikosrpska statistika stradanja na koljenima

  utorak, 14. svibnja 2019. 17:54
 • Etnobiznismen koji mrzi!

  Etnobiznismen koji mrzi!

  utorak, 14. svibnja 2019. 17:41
 • Diplomatska laž Mate Granića

  Diplomatska laž Mate Granića

  četvrtak, 16. svibnja 2019. 08:38

Šerijatizirana Bosna i Hercegovina sve više sliči isilovskoj državi na Bliskom istoku

 
 
Bakirova osmanizacija i šerijatizacija Bosne i Hercegovine, napose njenog većeg, federalnog dijela, nije više samo problem hrvatskih žrtava koje su prve na udaru islamskih deklaracijalista, osmanista i šerijatista, već je to problem i velikog broja zemalja Europske unije, koje bi se u širenju ponovnog beha sukoba što ga zaziva, i za koji se priprema, mlađi Izetbegović mogle i same naći ili kao sudionici rata ili kao branitelji svoga naroda. Islamiskim šerijatistima koji sve više osvajaju Bosnu i Hercegovinu i jest cilj zapaliti Europu, uvući je u vjerski sukob, u kojem se oni vide pobjednicima, budući da su velik dio europskih naroda uistinu već i pokorili i stjerali ih u neke suvremene katakombe i arene. Stoga Bakir Erdoğanova politika radikalizma i islamskog terorizma nije problem samo beha Federacije i njenih Hrvata katolika, već i Europe, budući da taj vjerski fundamentalizam vodi u sukob na europskim područjima. Ratnim sukobom Bakir već dugo prijeti, i za taj krvavi scenarij obučava čak i djecu po beha područjima koja su pod njegovom kontrolom. Više ga u mržnji prema beha kršćanima, katolicima, nije briga ni za muslimane Bošnjake koji se ne slažu sa njegovom politikom isključivosti, i rata.
https://www.usnews.com/dims4/USNEWS/b5fd524/2147483647/thumbnail/640x420/quality/85/?url=http%3A%2F%2Fmedia.beam.usnews.com%2F9c%2Fc74d258d7ca1924d96d99bfff49c85%2Ftag%3Areuters.com%2C2018%3Anewsml_LYNXMPEE6I1O9%3A12018-07-19T174334Z_1_LYNXMPEE6I1O9_RTROPTP_3_BOSNIA-ISLAM-WEDDING.JPG
Gdje su danas beha euro muslimani? Nema ih, istrijebila ih i ušutkala, marginalizirala i obespravila, na svakom egzistencijalnom polju, politika Izetbegovića, starijeg i mlađeg. A ti muslimani su bili uistinu za Bosnu i Hercegovinu multinacionalnosti i multikonfesionalnosti, za suživot jednih pokraj drugih, i bez ikakvih veza s turskim okupatorom, i šerijatskim zakonima vladavine. Bili su to pojedinci koji su gradili svoj europski identitet, i Bosnu i Hercegovinu čuvali u Europi gdje joj i jest mjesto. Bio je to dio progresivnog, europskog, muslimanskog naroda kojemu "Turska nikad nije bila mati, i tako treba ostati". Tih beha muslimana više nema, tih istinskih čuvara Bosne i Hercegovine onakve kakva je bila prije krvave okupacije Osmanlija, i njihovog zloglasnog danka u krvi. Sa takvim muslimanima bio je i moguć  suživot tolerancije i mira.
 
Na žalost tih euromuslimana nema u Bosni i Hercegovini. Nestali su ispred radikalno fundamentalizirane isilovske politike šerijatizma koju vodi dvojac Bakir-Erdoğan, i bivši poglavar IZ BiH Mustafa Cerić. Dok je nestalo tih euro muslimana nestalo je i Bosne i Hercegovine. Muslimansko čelnistvo nije izvršilo samo etničko čišćenje Hrvata i Srba već i čišćenje euromuslimana, koji su im bili barijera u procesu radikaliziranja, isiliziranja, osmaniziranja, i na kraju šerijatiziranja Muslimana odnosno Bosne i Hercegovine.
 
Radikalizacija beha muslimana glavni je krivac za raspad Bosne i Hercegovine, i svekoliki njenih pozitivni pomaka poslije građansko vjerskog rata. Sve dok muslimansko čelništvo šerijatizira Bosnu i Hercegovinu u svim njenim dijelovima, ne može se govoriti o njenoj cjelovitosti i održivosti. Više se zemlja ne šerijatizira samo kroz vjerske obrede, načine odijevanja i međusobnog komuniciranja, već Bakir uvodi šerijat i u institucije federacije. Pokušaj pet muslimanskih političkih partija da u federalnom parlamentu mijenjaju izborne zakone kojima bi Hrvate depolitizirali i desuverenizirali, oduzimajući im sva politička, nacionalna i vjerska prava odlučivanja o svojoj sudbini, dosad je najradikalniji bošnjački pokušaj uvođenje šerijata i u politički život Bosne i Hercegovine. Nakon što su šerijatizirali školstvo, sveučilišta gdje učenici i studenti prekidaju nastavu i ispite kako bi se klanjali, javne medije u kojima vrve vjerske arapske i turske riječi, i institucije u kojima se pozdravlja sa "selam alejkum" brakove i vjenčanja, došao je red i na najviše federalne institucije. Šerijatizacija Parlamenta Federacije najrazornije je oružje koje Bošnjaci koriste u nastavku vjerskog rata protiv Hrvata katolika, sada u Federaciji a kasnije i u cijeloj Bosni i Hercegovini.
 
Šerijatizacije beha Federacije zasigurno da ne bi bilo da nije bilo daytonske nepravde na kojoj i (ne)ustrojena Bosna i Hercegovina. Silom su stjerana tri naroda da žive u dva čista nacionalna i vjerska entiteta, srpski i muslimanski, čime je priznat i nagrađen velikosrpski  i velikomuslimanski genocid etnički čistih entiteta. To je bilo dovoljno Muslimanima, danas Bošnjacima, da nastave građansko-vjerski beha sukob etničkog čišćenja, koje se provodi i kroz šerijatizaciju većeg beha dijela. Jedini način da se zaustavi šerijatizacija Bosne i Hercegovine, kao baze radikalnog islama koji prijeti Europi i njenoj budućnosti, je dijelenje Bosne i Hercegovine na tri nacionalna entiteta, srpski, hrvatski i muslimanski, čime bi se smanjio teritorij islamista. Manji teritorij vjerskih ratnika manja i opsanost za druge i drugačije. Pokazala je to i pobjeda Svjetske zajednice nad isilovcima na Bliskom istoku. Šerijatizirana Bosna i Hercegovina sve više sliči isilovskoj državi na Bliskom istoku.
 

Vinko Đotlo

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Zašto birači HDZ-a, članovi i simpatizeri, ne će u nedjelju dati svoj glas Plenkovićevom HDZ-u?

Četvrtak, 23/05/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1054 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević