Get Adobe Flash player
Protuhrvatska revizija povijesti

Protuhrvatska revizija povijesti

Optužba za reviziju povijesti reže glavu u...

Tko brani fašizam i tko napada antifašizam?

Tko brani fašizam i tko napada antifašizam?

Hrvatska je vojno pobijedila Srbiju, ali ne i srpski...

Plaćamo da nas blate i vrijeđaju

Plaćamo da nas blate i vrijeđaju

Hrvatske pravosudne institucije...

Hrvatskoj treba »Bijela knjiga«!

Hrvatskoj treba »Bijela knjiga«!

Kratak popis velikosrpskih akcija hrvatskih Srba zadnjih...

Lažno predstavljanje saborskoga zastupnika

Lažno predstavljanje saborskoga zastupnika

Bivši lopov u Samoboru ugostio njemačkog...

 • Protuhrvatska revizija povijesti

  Protuhrvatska revizija povijesti

  četvrtak, 17. siječnja 2019. 18:26
 • Tko brani fašizam i tko napada antifašizam?

  Tko brani fašizam i tko napada antifašizam?

  četvrtak, 17. siječnja 2019. 13:48
 • Plaćamo da nas blate i vrijeđaju

  Plaćamo da nas blate i vrijeđaju

  utorak, 15. siječnja 2019. 17:37
 • Hrvatskoj treba »Bijela knjiga«!

  Hrvatskoj treba »Bijela knjiga«!

  utorak, 15. siječnja 2019. 17:32
 • Lažno predstavljanje saborskoga zastupnika

  Lažno predstavljanje saborskoga zastupnika

  utorak, 15. siječnja 2019. 17:16

Šerijatizirana Bosna i Hercegovina sve više sliči isilovskoj državi na Bliskom istoku

 
 
Bakirova osmanizacija i šerijatizacija Bosne i Hercegovine, napose njenog većeg, federalnog dijela, nije više samo problem hrvatskih žrtava koje su prve na udaru islamskih deklaracijalista, osmanista i šerijatista, već je to problem i velikog broja zemalja Europske unije, koje bi se u širenju ponovnog beha sukoba što ga zaziva, i za koji se priprema, mlađi Izetbegović mogle i same naći ili kao sudionici rata ili kao branitelji svoga naroda. Islamiskim šerijatistima koji sve više osvajaju Bosnu i Hercegovinu i jest cilj zapaliti Europu, uvući je u vjerski sukob, u kojem se oni vide pobjednicima, budući da su velik dio europskih naroda uistinu već i pokorili i stjerali ih u neke suvremene katakombe i arene. Stoga Bakir Erdoğanova politika radikalizma i islamskog terorizma nije problem samo beha Federacije i njenih Hrvata katolika, već i Europe, budući da taj vjerski fundamentalizam vodi u sukob na europskim područjima. Ratnim sukobom Bakir već dugo prijeti, i za taj krvavi scenarij obučava čak i djecu po beha područjima koja su pod njegovom kontrolom. Više ga u mržnji prema beha kršćanima, katolicima, nije briga ni za muslimane Bošnjake koji se ne slažu sa njegovom politikom isključivosti, i rata.
https://www.usnews.com/dims4/USNEWS/b5fd524/2147483647/thumbnail/640x420/quality/85/?url=http%3A%2F%2Fmedia.beam.usnews.com%2F9c%2Fc74d258d7ca1924d96d99bfff49c85%2Ftag%3Areuters.com%2C2018%3Anewsml_LYNXMPEE6I1O9%3A12018-07-19T174334Z_1_LYNXMPEE6I1O9_RTROPTP_3_BOSNIA-ISLAM-WEDDING.JPG
Gdje su danas beha euro muslimani? Nema ih, istrijebila ih i ušutkala, marginalizirala i obespravila, na svakom egzistencijalnom polju, politika Izetbegovića, starijeg i mlađeg. A ti muslimani su bili uistinu za Bosnu i Hercegovinu multinacionalnosti i multikonfesionalnosti, za suživot jednih pokraj drugih, i bez ikakvih veza s turskim okupatorom, i šerijatskim zakonima vladavine. Bili su to pojedinci koji su gradili svoj europski identitet, i Bosnu i Hercegovinu čuvali u Europi gdje joj i jest mjesto. Bio je to dio progresivnog, europskog, muslimanskog naroda kojemu "Turska nikad nije bila mati, i tako treba ostati". Tih beha muslimana više nema, tih istinskih čuvara Bosne i Hercegovine onakve kakva je bila prije krvave okupacije Osmanlija, i njihovog zloglasnog danka u krvi. Sa takvim muslimanima bio je i moguć  suživot tolerancije i mira.
 
Na žalost tih euromuslimana nema u Bosni i Hercegovini. Nestali su ispred radikalno fundamentalizirane isilovske politike šerijatizma koju vodi dvojac Bakir-Erdoğan, i bivši poglavar IZ BiH Mustafa Cerić. Dok je nestalo tih euro muslimana nestalo je i Bosne i Hercegovine. Muslimansko čelnistvo nije izvršilo samo etničko čišćenje Hrvata i Srba već i čišćenje euromuslimana, koji su im bili barijera u procesu radikaliziranja, isiliziranja, osmaniziranja, i na kraju šerijatiziranja Muslimana odnosno Bosne i Hercegovine.
 
Radikalizacija beha muslimana glavni je krivac za raspad Bosne i Hercegovine, i svekoliki njenih pozitivni pomaka poslije građansko vjerskog rata. Sve dok muslimansko čelništvo šerijatizira Bosnu i Hercegovinu u svim njenim dijelovima, ne može se govoriti o njenoj cjelovitosti i održivosti. Više se zemlja ne šerijatizira samo kroz vjerske obrede, načine odijevanja i međusobnog komuniciranja, već Bakir uvodi šerijat i u institucije federacije. Pokušaj pet muslimanskih političkih partija da u federalnom parlamentu mijenjaju izborne zakone kojima bi Hrvate depolitizirali i desuverenizirali, oduzimajući im sva politička, nacionalna i vjerska prava odlučivanja o svojoj sudbini, dosad je najradikalniji bošnjački pokušaj uvođenje šerijata i u politički život Bosne i Hercegovine. Nakon što su šerijatizirali školstvo, sveučilišta gdje učenici i studenti prekidaju nastavu i ispite kako bi se klanjali, javne medije u kojima vrve vjerske arapske i turske riječi, i institucije u kojima se pozdravlja sa "selam alejkum" brakove i vjenčanja, došao je red i na najviše federalne institucije. Šerijatizacija Parlamenta Federacije najrazornije je oružje koje Bošnjaci koriste u nastavku vjerskog rata protiv Hrvata katolika, sada u Federaciji a kasnije i u cijeloj Bosni i Hercegovini.
 
Šerijatizacije beha Federacije zasigurno da ne bi bilo da nije bilo daytonske nepravde na kojoj i (ne)ustrojena Bosna i Hercegovina. Silom su stjerana tri naroda da žive u dva čista nacionalna i vjerska entiteta, srpski i muslimanski, čime je priznat i nagrađen velikosrpski  i velikomuslimanski genocid etnički čistih entiteta. To je bilo dovoljno Muslimanima, danas Bošnjacima, da nastave građansko-vjerski beha sukob etničkog čišćenja, koje se provodi i kroz šerijatizaciju većeg beha dijela. Jedini način da se zaustavi šerijatizacija Bosne i Hercegovine, kao baze radikalnog islama koji prijeti Europi i njenoj budućnosti, je dijelenje Bosne i Hercegovine na tri nacionalna entiteta, srpski, hrvatski i muslimanski, čime bi se smanjio teritorij islamista. Manji teritorij vjerskih ratnika manja i opsanost za druge i drugačije. Pokazala je to i pobjeda Svjetske zajednice nad isilovcima na Bliskom istoku. Šerijatizirana Bosna i Hercegovina sve više sliči isilovskoj državi na Bliskom istoku.
 

Vinko Đotlo

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Tko je Andreju Plenkoviću draži?

Nedjelja, 20/01/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1100 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević