Get Adobe Flash player
Plenkovićev vijenac srama na Tjentištu

Plenkovićev vijenac srama na Tjentištu

Sljedeće godine neka Tomislav Ivić štafetnu palicu preda...

Što danas Hrvate sjedinjuje?

Što danas Hrvate sjedinjuje?

Definicija jednog nacionalnog identiteta negativnim naglašavanjem,...

Faktograf je poticatelj govora mržnje

Faktograf je poticatelj govora mržnje

Pupovčeve velikosrpske Novosti šire najgori govor mržnje protiv...

I ove godine nastavljaju se laži o Jadovnu

I ove godine nastavljaju se laži o Jadovnu

Pupovče, spusti se u Šaranovu Jamu i pobroji virtualne...

Slijednici zločinačkog komunističkog antifašizma

Slijednici zločinačkog komunističkog antifašizma

Partizani su se borili za obnovu Jugoslavije, a ne za slobodnu...

 • Plenkovićev vijenac srama na Tjentištu

  Plenkovićev vijenac srama na Tjentištu

  srijeda, 19. lipnja 2019. 18:53
 • Što danas Hrvate sjedinjuje?

  Što danas Hrvate sjedinjuje?

  srijeda, 19. lipnja 2019. 08:04
 • Faktograf je poticatelj govora mržnje

  Faktograf je poticatelj govora mržnje

  utorak, 18. lipnja 2019. 17:21
 • I ove godine nastavljaju se laži o Jadovnu

  I ove godine nastavljaju se laži o Jadovnu

  srijeda, 19. lipnja 2019. 18:50
 • Slijednici zločinačkog komunističkog antifašizma

  Slijednici zločinačkog komunističkog antifašizma

  utorak, 18. lipnja 2019. 17:13

Mješoviti brakovi za Bošnjake muslimane su – zločin!

 
 
Bošnjaci, najglasniji zagovornici cjelovite Bosne i Hercegovine u njenim nacionalnim i vjerskim razlikama, zapravo su najbrutalnije njene ubojice, upravo zbog te šarolikosti u posebnostima. I nisu Bošnjaci samo ubojice multinacionalne i multireligijske, nacionalno i vjerski, prisilnom turskom islamizacijom pokorenih kršćana, išarane Bosne i Hercegovine, već su to bili u prošlosti i Neopredijeljeni, i Turci, i muslimani, i Muslimani, i beha muslimanski Jugoslaveni. I svi oni koji su pjevali, i pjevaju po zemlji pjesmu Turskoj, "Turska je naša mati tako je bilo i tako će ostati", „Od Tirane pa do Trsta ne će bit ni jednog krsta", "Bliži nam je desetine tisuća daleki Iranac ili Turčin, negoli u susjedstvu Hrvat ili Srbin".
https://i.pinimg.com/originals/dd/b7/6e/ddb76ea49968d4b9131467169b5886e4.jpg
Sve od pada zloglasnog, na žalost za počinjene zločine genocida i konfesiocida još uvijek nekažnjenog otomanskog carstva, njegova naslijednika Turske, u kontinuitetu traje muslimansko ubijanje i rušenje šarene Bosne i Hercegovine, farbajući je svakim danom u sve zeleniju boju. Nikada se taj nacionalno još uvijek samotražeći narod nije odrekao, a još manje osudio turski danak u krvi, čime potvrđuje staru izreku stradalničkog katoličkog naroda u pokorenoj Domovini, "Poturica goru od Turčina". Ovu izreku, ovu beha istinu trebao bi hrvatski narod svaki dan ponavljati i učiti, jer ona je i danas aktualna kao i u prošlosti, koja se vraća na beha prostore.
 
Od svih dosadašnjih ostataka turske prošlosti, od Neopredijeljenih, Turaka, muslimana, Muslimana, beha muslimanskih Jugoslavena, današnji Bošnjaci su najradikalnije, najpodmuklije ubojice Bosne i Hercegovine u njenim posebnostima i razlikama. Dolazak mudžahedina i vehabija u građansko-vjerski beha sukob za teritorij, afganistanizirao je i pakistanizirao, iranizirao i osmanizirao Muslimane, kasnije Bošnjake. Brutalnosti ubijanja i masakriranja, silovanja i progona katolika Hrvata sa svih prostora kojima su prošli ti zlikovci, razotkrio je pravo lice Bošnjaka, i cilj kojem vode Bosnu i Hercegovinu. U nametnutom i nepravednom miru, u kojem vide svoje vrijeme za konačno osvajanje sada većeg a kasnije i manjeg entiteta, zapucali su na sve ono što je Bosnu i Hercegovinu  činilo svjetskim unikatom šarenila crkava, džamija i sinagoga jednih pokraj drugih.
 
Tamo gdje su oskrnavili katoličke crkve u džihad ratu, u daytonskom nemiru nastavljaju dalje sa njihovim rušenjima, Putičevo, Dolac, Guča Gora, Bukovica, svirepim ubojstvima hrvatskih povratnika. Zapjenušeno poput današnjih islamista u Pakistanu koji traže ubojstvo kršćanke Asije Bibi koja je „vrijeđala“ islam, na način što je donosila vodu muslimankama koje su radile na polju, kršćanima se zabranjuje i izgovoriti riječ islam, bošnjački radikalisti upadaju u crkve uz povike Alah uekber, ovo je Turska. Na posebno žestokom udaru pakistaniziranih Bošnjaka našli su se muslimanski miješani brakovi s kršćanima. Rat je nastavljen poslije rata, i to protiv najranjivije kategorije svakog društva napose tako trusnog kakvo je bosanskohercegovačko. Naime, odmah dok se nije ni oružje ohladilo 1996. godine Rijaset Islamske Zajednice u BiH izdaje knjigu pod nazivom "Mješoviti brakovi". Namjena i namjera joj je bila, i jest, marginaliziranje i agresija na djecu rođena u mješovitim brakovima. Ispod svake civilizacijske razine ta djeca su nazivana pogrdnim i uvrijedljivim imenima, duduzima, tokmacima, bezbojnima, kopiladima, djeci koja ne zavrijeđuju mjesto u društvu.
 
Iako je silovanje u civiliziranom i demokratskom svijetu jedan od najtežih i najkažnjivijih zločina, za pisca knjige "Mješoviti brakovi" i Islamsku Zajednicu, djeca iz mješovitih brakova su daleko teži zločini za bošnjačko-muslimansko društvo i u tom kontekstu pišu: „Mada su nam svima ova silovanja teška, nepodnošljiva i neoprostiva, ona su sa stajališta islama lakša i bezbolnija od mješovitih brakova, djece i prijateljstva iz njih”.
 
Za Bošnjake muslimane znači najteža kaznena djela silovanja, bilo u ratu ili miru lakša su i oprostivija od sklapanja mješovitih brakova. Sada biva jasnije zašto u muslimanskom svijetu se gotovo ne kažnjava zločin silovanja, zbog čega je tako na neki način svakodnevna pojava čak i na javnim mjestima i u javnom gradskom prijevozu? Takvo bošnjačko tumačenje, dijelom i opravdavanje napose - jer pisanje dolazi iz vjerskih muslimanskih krugova - a oni su u islamskom svijetu alfa i omega, zločina silovanja razotkriva i sliku budućeg uređenja Bosne i Hercegovine kakvog joj spremaju i sad političkim silovanjem nameću. Ako su mješoviti brakovi za Bošnjake muslimane zločin, a očito da jesu, i to neusporedivo gnjusniji, neprihvatljiviji i od zločina silovanja, kako onda vjerovati u njihovu lažnu politiku moguće održive multinacionalne i multireligiozne Bosne i Hercegovine. Sve više sami otkrivaju svoje opasne namjere kada se na ovakav način bore za cjelovitu multi kulti beha zajednicu.
 
Kakav rezervat su u takvoj zajednici namijenili djeci iz mješanih brakova? Kakav njihovim roditeljima? Etiketirati djecu tako pogrdnim imenima, samo zato što su iz mješovitih brakova, znači nepriznavanje i njihovih roditelja u njihovom nacionalnom i vjerskom identitetu. A to znači da Bošnjaci muslimani priznaju samo čistu muslimansku Bosnu i Hercegovinu, sa čistom islamskom vjerom i za sve što je izvan tih okvira nema mjesta u bošnjačkom beha entitetu. Biti protiv nemuslimana i neislama, pa i na ovakav način marginaliziranja djece iz mješanih brakova, najjača je i nepremostiva podjela Bosne i Hercegovine po nacionalnim i vjerskim granicama. Odnosno to je prijeratna, ratna i poratna muslimansko bošnjačka politika, rat za čistu islamsku beha Džamahiriju. Prije „proizvodnje" te hidrogenske bombe na toj europskoj periferiji potrebno je Bosnu i Hercegovinu mirnim putem podijeliti na nacionalne i vjerske entitete, bošnjački, srpski i hrvatski.
 

Vinko Đotlo

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Za koga ćete glasati na predsjedničkim izborima?

Srijeda, 26/06/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1300 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević