Get Adobe Flash player
IDS-ov

IDS-ov "antifašizam" = talijanski fašizam

Na Dan antifašističke borbe, vladajući u Istri, hrvatskim...

Zašto smo se pretvorili u Stupidostan?

Zašto smo se pretvorili u Stupidostan?

Ne zaboravimo da su svi smijenjeni ministri u vrijeme otkrivanja...

U Istri ništa ne smije podsjećati da je tu Hrvatska

U Istri ništa ne smije podsjećati da je tu Hrvatska

Fašisti otvoreno šeću istarskim gradovima zajedno s...

Andrej je oživio Beru i doveo Zokija na Pantovčak

Andrej je oživio Beru i doveo Zokija na Pantovčak

Plenković je previdio da je ljudima svega dosta i, naravno, krivac je...

Davor Krile, opasne laži i Slobodanka

Davor Krile, opasne laži i Slobodanka

Srbi su prvi i jedini 1941. pobili sve svoje Židove i Srbiju Milana Nedića...

 • IDS-ov

  IDS-ov "antifašizam" = talijanski fašizam

  utorak, 30. lipnja 2020. 20:05
 • Zašto smo se pretvorili u Stupidostan?

  Zašto smo se pretvorili u Stupidostan?

  utorak, 30. lipnja 2020. 14:52
 • U Istri ništa ne smije podsjećati da je tu Hrvatska

  U Istri ništa ne smije podsjećati da je tu Hrvatska

  utorak, 30. lipnja 2020. 19:49
 • Andrej je oživio Beru i doveo Zokija na Pantovčak

  Andrej je oživio Beru i doveo Zokija na Pantovčak

  petak, 03. srpnja 2020. 00:00
 • Davor Krile, opasne laži i Slobodanka

  Davor Krile, opasne laži i Slobodanka

  četvrtak, 02. srpnja 2020. 14:12

Kao što je radikalni islam prijetnja Izraelu, isto je tako bošnjački radikalni islam prijetnja cijeloj Europi

 
 
Dva muslimansko-bošnjačka snajperista, oba s ratnim iskustvom iz vremena građansko-vjerskog sukoba etničkog i vjerskog čišćenja u cilju stvaranja čiste muslimanske BiH, zauzetim položajima u beha Predsjedništvu, kojeg također etnički i vjerski čiste od nemuslimana Bošnjaka, između sebe se natječu koji će više ispaliti snajperskih zrna na hrvatski narod. Ništa drugo i ne zanima te profesionalne snajperiste, političke, ratne i obavještajne ubojice, osim broja žrtava. Hrvatski narod kao meta koju su označili, još čak i prije otvorene agresije, tamo u Alijinoj Islamskoj deklaraciji kao ideološko-vjerskom manifestu ratnog zločinca Izetbegovića, i dalje je nezaštićen pred tim, u ratu fizičkim a danas u daytonskom nemiru, političkim muslimansko-bošnjačkim ubojicama.
Slikovni rezultat za 2 snipers muslim army
Političkim nacionalnim i vjerskim izborima u beha Predsjedništvu likvidiraju hrvatskog predstavnika, čime se stabiliziraju na snajperskim položajima, s kojih prate i vide svaku izabranu hrvatsku žrtvu, potežući okidač na svaki njihov politički korak koji ih vodi k jednakosti i ravnopravnosti unutar bošnjačko-hrvatsko-srpske beha zajednice. Poput svih ratnih snajperista, a ova dvojka je s velikim iskustvom, ne spavaju, budni su, i čak kada hrvatska žrtva i miruje oni je prisiljavaju da izađe na nišan, kako im ne bi bilo dosadno čekati. Kako bi opravdali povjerenje muslimansko-bošnjačkih glasača koji su im dali glas i izabrali ih, sad već gotovo etnički čisto muslimansko-bošnjačko beha Predsjedništvo, iskustveni snajperisti proširuju svoj teren i na Hrvatsku, napose na njenu Predsjednicu, koja hrabro, državnički pokazuje i ukazuje svijetu na ozbiljnu opasnost vjerskog islamskog terorizma koji sve deblje i šire pokriva i ukorjenjuje se u bošnjački korpus, kojeg predstavljaju dva političko-vjerska snajperista u dvonacionalno vjerskom beha Predsjedništvu, tri suverena i konstitutivna beha naroda.
 
O, i u BiH ne smije nitko reći istinu, jer za muslimansko-bošnjačke snajperiste istina je samo ono što oni kažu. I kad oni kažu da je taj Alijin amanet Turskoj multi-kulti zajednica, kao teheranizirano Sarajevo, onda je to nedodirljiva istina, i svatko ko bi rekao za BiH i Sarajevo to što jesu, zeleni muslimanski grad i teritorij u kojima Bošnjaci, uz zaštitu uvijek budnih snajperista, prebrojavaju krvna zrnca nemuslimana, zbog čega postaju snajperska meta za odstrjel, zasigurno je sljedeća meta vjerske islamske policije, čuvara islama, vjere koja se i na taj način silom nameće nemuslimanima. Muslimansko-bošnjački snajperisti iz okupiranog beha Predsjedništva suvremeni su kreatori i izvršitelji prisilne islamizacije ostatka beha kršćana. Smeta im stoga kada ta kršćanska „raja" kaže da se beha društvo, ubrzano iranizira, da je zemlja okupirana desetinama tisuća islamskih radikalista, da se grade džamije na hrvatskoj zemlji, da se migrantski isilovci smještaju u okupirana hrvatska sela na granici Hrvatske i Europe.
 
O tim nepobitnim istinama čuvari Islamske revolucije u BiH, dva člana Predsjedništva jedan kao iskusni obavještajac, drugi ništa manje iskusan ratnik u progonu i ubijanju Hrvata, ne daju da se priča, i na svaki njihov spomen, bilo u BiH ili svijetu, iz bošnjačkog Predsjedništva dva snajperista ispale ubojite hitce, iste onakve kakvima su pucali po nemuslimanima, napose po Hrvatima tijekom brutalne agresija stvaranja čisti muslimanskih teritorija u BiH. Nakon što su do ropstva obespravili i porobili hrvatski narod u sad devedeset postotno zelenoj Federaciji, i ojačali s desetcima tisuća najradikalnijih isilovaca, kojima je BiH postala vojarna za obučavanje daljnjeg marširanja na Europu i kršćanstvo, dva muslimansko-bošnjačka snajperista iz beha Predsjedništva isilovski udaraju na Predsjednicu Hrvatske, kako bi je ušutkali u širenju istine o opasnosti radikalnog islama koji se utaborio u BiH, postajući najveća prijetnja Europi.
 
Kao što je radikalni islam prijetnja Izraelu, isto je tako bošnjački radikalni islam prijetnja, ne samo Hrvatima u BiH i Hrvatskoj u čijoj blizini ih snajperisti iz beha Predsjedništva smještaju, već i Europi. Jer svaka prijetnja islamista iz BiH beha Hrvatima i Hrvatskoj, prijetnja je zapravo i EU-u, ali i NATO-u. Ne čuva samo Izrael svijet i Europu od islamskog terorizma, već ih, čak u većoj mjeri zbog punopravnog članstva u tim dvjema globalnim demokratskim asocijacijama, čuva i brane beha Hrvati i Hrvatska. Stoga je njena dužnost, i eurounijsko natovska obveza, ukazivati svijetu na opasnost koja dolazi iz BiH, europskog Irana, koji je zemlju politički i vjerski ideološki okupirao čak više i od Erdogana, kojem je Alija BiH ostavio u amanet. Čak zbog te iranske nadmoći u BiH se širi tursko-iranski sukob utjecaja.
 
Ne zaustavi li svijet i ovu dvojicu muslimansko-bošnjačkih snajperista iz beha Predsjedništva, BiH bi mogla ubrzo biti pretvorena u teren islamskih snajperista, kojih je svakim danom sve više i više. A to je samo jedan u nizu drugi, znak da Bosnom i Hercegovinom vlada militantni islam, iranskih dimenzija, isti onaj koji prijeti uništenjem Izraela kao što bošnjački militantni islamisti prijete uništenjem  hrvatskog naroda, kako u BiH tako i u Hrvatskoj. Da je istina ono što je hrvatska Predsjednica rekla u Izraelu o BiH i njenim radikaliziranim i militantnim muslimanima, koji su prijetnja Europi i slobodnom demokratskom svijetu, ako je to rekla, da su uistinu takvi, da su pod iranskom kontrolom, pokazali su i potvrdili sve to sami njihovi predstavnici, dva člana beha Predsjedništva, Džaferović i Komšić.
 
Radikalno teroristički način reakcije dvojice bošnjačkih snajperista sa zabarikadiranog i osvojenog  položaja u muslimanskom Predsjedništvu zaista potvrđuju, i bez govora hrvatske Predsjednice, da je BiH „nestabilna zemlja koju su preuzeli ljudi povezani s Iranom i terorističkim organizacijama", te kako je ta zemlja uistinu, bez argumenata poricanja „pod kontrolom militantnog islama". Jer ako su tako militantni vođe Bošnjaka muslimana, kao ajatolah u Iranu, onda je u takvim društvima sasvim normalno da je i narod, vjerovati je ne cijeli, isto tako vjerski radikalan, spreman za Velikog Alaha i cijeli svijet uništiti, ako nije pod njihovom kontrolom. Činjenica da u beha Predsjedništvu sjede dva bošnjačka člana, AID-ov obavještajac Džaferović i pripadnik zločinačke muslimanske ABiH sa zlatnim ljiljanom, zbog ubijanja i progona Hrvata, Komšić, potvrđuje ono, što je navodno rekla hrvatska Predsjednica u Izraelu, a ako ona to nije rekla onda su to kazali oni sami, dva bošnjačka snajperista koji komuniciraju na način militantnog islama.
 

Vinko Đotlo

Anketa

Buduća Hrvatska vlada bit će najljevija od 1945. godine. Slažete li se?

Četvrtak, 09/07/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1244 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević