Get Adobe Flash player
Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Primjer Milana Babića je dobar i jedini ispravan put za suživot i...

Karolina Velika!

Karolina Velika!

Vidimo izgrađenu osobu koja njeguje obiteljske vrijednosti i od koje...

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Vraća Hrvatskoj ustav iz 1974., jer vraća Srbe u ustav, i onda će ići...

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS-u je uspjelo što nije ni Benitu...

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Najviše fantazije danas ima u genderističkoj...

 • Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:16
 • Karolina Velika!

  Karolina Velika!

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:09
 • Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 09:32
 • IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:04
 • Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 17:31

U Bosni i Hercegovini nazire se kraj "svemoćne" Europe i još svemoćnije Amerike

 
 
Napadi dvojice bošnjačkih članova u beha Predsjedništvu, Željka Komšića i Šefika Džaferovića, na suverenost i konstitutivnost Hrvata svakim su danom sve jači i brutalniji, vrlo dobro sinkronizirani između sebe i unutar cijelog bošnjačkog korpusa, dijelom i islamskog svijeta. Kad jedan napada drugi planira svoj juriš.
https://static.politico.com/dims4/default/cde9ed0/2147483647/resize/1160x%3E/quality/90/?url=http%3A%2F%2Fs3-origin-images.politico.com%2F2015%2F07%2F01%2F150701_hillary_clinton_richard_holbrooke_gty_1160.jpg
Richard Holbrooke i Hillary Clinton
 
Nezaštićen i obespravljen do granica ropstva u XXI. stoljeću, hrvatski narod laka je žrtva tih nacionalističko vjerskih fundamentalista i sve je bliži dan kada će Hrvati biti stjerani u neke rezervate, poput onih što ih je Holbrookeov narod napravio za okupirane i deteritorijalizirane domicilne i autohtone Indijance. Tu praksu deteritorijaliziranja domicilno autohtonog naroda Holbrooke je pokazao Muslimanima u Daytonu, i zadao je za zadaću Bošnjacima da to isto učine sa domicilno autohtonim Hrvatima u, za Holbrookea tada otkriveni europski teritorij, Bosni i Hercegovini.
 
Uz pomoć vehabija i mudžahedina dobivenu zadaću Bošnjaci uspješno odrađuju. Hrvatski teritoriji, koje im je Holbrooke oteo, danas su podjednako zeleni kao i oni kroz koje je u agresiji prošla njihova muslimansko-mudžahedinska ABiH. Zbog tih vojno zločinačkih uspjeha etničkog i vjerskog čišćenja zloglasne vjerske muslimanske armije, u čijim prvim redovima je bio i njihov zet Željko Komšić, a u tehničkom stroju u Zenici i Šefik Džaferović, koji puno zna a skriva o zločinima nad Hrvatima u Lašvanskoj dolini, Bošnjaci su ih nagradili izborom u to, sad već potpuno čisto bošnjačko muslimansko Predsjedništvo. A kako bi što dublje obespravili Hrvate, i kako bi im zauvijek oteli trinaeststoljetnu domovinu Bosnu, pa čak i one njene dijelove koje su obranili u srpsko muslimanskoj udruženoj agresiji, ne priznaju im ni tu zaslugu, zbog čega čine sve da im i taj obranjeni teritorij okupiraju u miru, i etničko vjerski čistim ga učine kao i sve u ratu osvojene prostore. I ako rat u Bosni i Hercegovini nije bio "naš", muslimanski, kako je govorio Alija Izetbegović, onaj koji je i udario nož u leđa hrvatskom narodu, ipak danas govore: "Mostar su oslobodili i  oslobađali i Armija RBiH, i Bošnjaci i ostali bh. patrioti". „Oslobodili“ su ga i oslobađali vojnici muslimanske ABiH, poput Alijinog sina Bakira skrivajući se u bankovnim trezorima i pod očevim radnim stolom, u uredu kojeg su čuvali mudžahedini i vehabije, zajedno s muslimanskim ratnim zločincima kojima se pokušava, pod pritiskom svjetske zajednice, danas suditi za počinjena ratna i neka poratna zlodjela.
 
Uvijek kada se učini i najmanji korak, pod još manjim pritiskom nekih članica svjetske zajednice, u procesuiranju muslimanskih ratnih zločinaca, Bošnjaci ih pokušavaju braniti riječima kako su samo oni branili BiH, što pak znači da je ta nacionalna i vjerska zajednica Hrvata, Muslimana i Srba, samo bošnjačko-muslimanski entitet. I eto kada su u pitanju strašni muslimansko-mudžahedinski zločini genocida i konfesiocida nad beha kršćanima, tada obranom pokušavaju, pred interesnom Europom i uspijevaju, opravdati strašne  zločine. Ta teorija obrane zločina važi samo za Muslimane, i mudžahedine kao stranu vjersku islamsko terorističku vojsku, a za sve druge, kršćanske, branitelje svoga naroda, teritorija i nacionalno vjerskog identiteta, to ne važi. Svi su oni, kršćani, činili i počinili zločine braneći se od okupatorskih džihadista, domaći i vanjski.
 
Stoga Muslimani i Bošnjaci svaku obranu Hrvata katolika, kao prisilnog federalnog partnera, ne priznaju i svaki obranjeni teritorij i grad radikalno islamiziraju, otimajući im ih kao Mostar i svijetu poručuju, „Oni (Hrvati) su željeli i žele da Mostar bude hrvatski stolni grad. Ja, (Šefik Džaferović), im poručujem da ovo nikad nije bio hrvatski stolni grad i da to nikada neće ni biti". Ali zato jest Sarajevo muslimansko-mudžahedinski stolni grad, kao i Travnik, Bugojno, Zenica, Kakanj i svi drugi beha gradovi koje je osvojijo  i okupirao Džaferović i Komšić, islamski ratnici, današnji kreatori hrvatskog biti ili ne biti, nestati ili ostati u Bosni i Hercegovini.
 
Za Muslimane i Bošnjake, kao i za mudžahedine i vehabije, Arape i Turke, džihadiste i isilovce nema i ne će biti ni zemlje, ni grada, ni televizije, ni škole, ni crkve, hrvatske i katoličke, kao što ih nije bilo ni  u vrijeme turskog zuluma prisilne islamizacije. I ne čudi takvo radikalno fundamentalističko vjersko islamističko ponašanje današnjih Bošnjaka, kada im je "Turska mati tako je bilo i tako će ostati" i kada im je „svaki musliman sa bilo kojeg kraja svijeta bliži“ od susjeda Srbina, ili Hrvata kao žrtve Holbrookeova zločina nazvanog Federacija. Federacija na muslimanski način je zapravo genocidna tvorevina za Hrvate, ništa manja od genocidnog srpskog entiteta, kojeg je genocidista Holbruck  priznao, a sugenocidisti Wolfgang Petritsch, Carl Bildt, Schwarz-Schilling, te napose veliki lažov Paddy Ashdown, legalizirali i učvrstili kao trajni svoj spomenik na Balkanu.
 
U brutalnostima samovolje i laži kakvima je ta grupa mirnodopskih zločinaca protektirala i agresirala i agresira, na hrvatski narod, jednak je genocidno konfesiocidna turskom periodu danka u krvi u petstogodišnjoj okupaciji te kraljevine hrvatskih kraljeva, kada se nije znalo ni za Holbrookeovu Ameriku, ni za fašističko nacističke kolonije koje danas kolonijaliziraju Bosnom i Hercegovinom  i hrvatskim narodom. Bosna i Hercegovina je slika krvavo nepravednog, pristrano interesnog Zapadnog svijeta koji se takvom zločinačkom politikom prema autohtonom hrvatskom narodu, suicidira upravo u Bosni i Hercegovini, gdje se vidi kraj „svemoćne Europe i još svemoćnije Amerike“. Suicidiranje Europe i Amerike opasno je i ubojito  oružje u muslimansko-bošnjačkim krvavim rukama, kojim ubijaju svaki, nacionalni, vjerski, kulturni i civilizacijski hrvatski identitet na toj europskoj periferiji, u kojoj, kako ti džihadisti govore više nema ni jednog grada, sela, teritorija, ni zemlje hrvatske.
 
A kad nema tih jamaca nacionalne i vjerske suverenosti i konstitutivnosti onda nema ni naroda. Za Muslimane, sve od Daytona kada im je darovana federacija, kao Srbima RS, i kada je mirnodopski zločinac Holbrooke Hrvatima oteo zemlju, namijenivši im sudbinu svjetskih lutalica i beskućnika, američkih Indijanaca, na federalnom teritoriju, nije bilo, nema i niti će više ikada biti Hrvata, i njihovih gradova, sela i bilo kojeg drugog znakovlja.
 

Vinko Đotlo

Anketa

A. Plenković i T. Medved dodvoravaju se Srbima. Je li to izdaja?

Subota, 15/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1619 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević