Get Adobe Flash player
POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

Riječ "samodopisivanje" sama po sebi najbolje govori kakvo nas...

Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

Sjetite se svih putovanja bivših predsjednika. Osim toga, tko...

Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

Kardinal Stepinac i tadašnja hrvatska država organizirali su...

Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

Oni koji blokiraju proglašenje svetim bl. Stepinca blokiraju i...

Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

Komunistička Partija Jugoslavije donosila je odluke suprotne postojanju i...

 • POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

  POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

  srijeda, 16. rujna 2020. 17:30
 • Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

  Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

  ponedjeljak, 14. rujna 2020. 15:00
 • Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

  Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

  četvrtak, 17. rujna 2020. 18:43
 • Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

  Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

  četvrtak, 17. rujna 2020. 09:45
 • Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

  Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

  četvrtak, 17. rujna 2020. 09:55

Mesut Özil zalaže se za kineske muslimane, a nije ga briga za sve progonjene milijune obespravljenih u Turskoj

 
 
U vremenu vrlo radikalne i razarajuće, ubojite i rušilačke kršćanofobije, koja ima svoje opasne izvore u vjersko nacističko osmanlijskoj suvremenoj ideologiji erdoganizmu, isilovski se napada svaki dio europskog društva i osvaja ga taj diktatorski režim iz Turske, koji je nastavak krvoločnog, genocidno konfesiocidnog osmanizma koji se najbrutalnijim pokazao i dokazao na europskim kršćanskim teritorijem, u Bosni i Hercegovini, i nad njezinim katoličkim vjernicima. Erdoganizam daleko brže osvaja kršćansku Europu i od samog osmanizma, budući da je taj osvajački proces vrlo pomno razrađen u najvišim institucijama turske države, kao nekažnjene nasljednice Osmanlija.
https://pbs.twimg.com/media/CjFwk7BXAAA3uAc.jpg
Na vrlo perfidan način ubacili su svoje ideologe, svakog zanimanja i struke, u kršćanske zemlje, pod različitim nazivima, no najviše onih pod imenom gastarbeiteri i današnjim nazivom migranti. Cijele islamske vojske slile su se i slijevaju u tim osvajačko okupatorskim bujicama, i poplavljuju svaki dio kršćanskih zemalja kroz koje prolaze i u koje se slijevaju. Ono što se u tim bujicama pokazuje najopasnijim za, ne samo sadašnjost već daleko više za budućnost, europskog kršćanskog identiteta je crna i strašna činjenica kako je druga i treća turska generacija, rođena u Europi, čak opasnija za kršćane i kršćanstvo i od njihovih roditelja. Djeca suvremenih kršćanofobista rođena u europskim kršćanskim zemljama uvukla su se, kroz razne nevladine udruge, športske, zelene, humane, u sve dijelove europskog društva, i potkopavaju ga do potpunog identitetskog rasula svim snagama stečenim upravo u tim zemljama rođenja.
 
Najjasniji primjer opasnosti te druge generacije kršćanofobista rođenih u kršćanskim zemljama Europe koje su im pružile ono što u svojim islamskim zemljama ne bi dostigli za nekoliko života, je danas najradikalniji erdoganist, s njemačkim državljanstvom, turskim mentalnim sklopom, osvajačkom politikom prema kršćanima i kršćanstvu, Mesut Özil. Pokazuje se i potvrđuje, vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Sudeći po tom vrlo radikalnom kršćanofobistu, velikom pristalici Erdoğana i ideologiji erdoganizma, u Europi, kao što to potvrđuje i beha slučaj, ni peta ni deseta, ni bilo koja druga muslimanska generacija rođena u europskim kršćanskim zemljama ne će, i ne može, nikada prihvatiti europsku civilizaciju i kulturu, europski mentalni sklop tolerancije i suživota u razlikama. Kao i u Bosni i Hercegovini u kojoj su se rodile desete ili dvadesete generacije Osmanlija i koje ni danas nisu prihvatile europski i bosanskohercegovački kulturni i civilizacijski način života tolerancije i dijaloga u razlikama, tako isto ne će nikada prihvatiti i po njima živjeti niti jedna muslimanska buduća generacija u Europi. A i kako bi današnja, možda i dvadeseta, generacija Osmanlija rođena u Bosni i Hercegovini prihvatila tu zemlju domovinom, sa njenim europskim stečevinama i prepoznatljivostima, kada muslimanski vjerski poglavar u toj zajednici kaže mladima da su njihovi preci Osmanlije, što su i u ratu pjesmama potvrđivali, Turska je naša mati tako je bilo i tako će ostati.
 
To isto i danas diljem svijeta u kojem igra nogomet, a vodi kršćanofobističnu politiku Erdoğana koji mu je kum na vjenčanju, pjeva samo drugom melodijom i nekadašnji njemački nogometaš, druga generacija Turaka u Njemačkoj. Nakon više javnih potpora Erdoğanu i njegovoj radikalnoj politici ucjenjivanja Europe milijunima islamskih ratnika u migrantskoj osvajačkoj bujici, turski Nijemac koji danas igra u Engleskoj, opet umjesto nogometa igra se politike. I to one ratne, prijeteće, nastojeći biti uzor svim muslimanima u svijetu kao što se Erdoğan nametnuo vođom svih muslimana.
 
Stao je turski Nijemac na ajatolin način u obranu muslimana, istih onih koji su poubijali sve kršćane u islamskim zemljama spalili i porušili njihove crkve, a ostatak prisilili da prijeđu na islam, isto onako kako su Osmanlije u prisilnoj islamizaciji činile u Bosni i Hercegovini. Umjesto da brani boje kluba za koji igra, ako i može igrati i politikom se baviti, turski Nijemac, bez provjere stvarnog stanja, pokušava ujediniti u jednu vojsku  islamski svijet u obrani islama. Udario Mesut na erdogansko isilovski način po Kini i njezinoj politici prema muslimanima. Kaže Özil "Spaljuju Kur'ane, zatvaraju džamije, ubijaju vjerske učitelje...", i nadalje citira zeta poslanika Muhammeda koji kaže: "Ako ne možete spriječiti progon, govorite o njemu javno".
 
Govori javno i prijeti taj turski Nijemac o položaju muslimana, ali o daleko brutalnijem spaljivanju biblija, rušenju crkava, ubijanju svećenika i kršćana diljem islamskog svijeta, kao i u njegovoj Turskoj, Özil je zaliveno šutio i šuti, što je znak da podupire taj genocid i konfesiocid, ne samo u muslimanskim zemljama, gdje spada i njegova Turska, već i u Bosni i Hercegovini. Šutio je i šuti kao i njegov kum Erdoğan o osmanlijskim zločinima u Bosni i Hercegovini kada su ubijali bosanske fratre, nabijali ih žive na kolac, potkivali kao konje, na porušenim crkvama gradili i izgradili džamije, koristili pravo prve noći sa kršćankama, prisilno islamizirali u jednom potezu i cijela sela. I za sve te strašne zločine genocida i konfesiocida, za koji je zasigurno čuo i Özil, Turci su još uvijek nekažnjeni.
 
Čuo je turski Nijemac, ili njemački Turčin, i za muslimanske zločine nad katolicima u Bosni i Hercegovini tijekom muslimansko-mudžahedinske agresije, kao prethodnice 11. rujna 2001. zasigurno da zna za kako su Muslimani silovali i zatvarali u konclogore časne sestre i svećenike, rušili i porušili stotine crkava, metcima izrešetali Bibliju i kip Svetog Frane, gučogorski samostan pretvorili u zapovjedni centar zločinačke muslimanske armije. Za tako radikalne kršćanofobiste erdoganovog osmanizma, muslimanski genocid i konfesiocid nad kršćanima diljem svijeta nije muslimanski zločin. Nije kao što nije po Özilovoj politici ni islamski terorizam u Njemačkoj u kojoj je odrastao, i zbog toga ga nikada nije ni na koji način osudio. I dok je gledao i na sve načine podupirao gradnje džamija po Njemačkoj i Europi, šutio je i šutnjom odobravao rušenje crkava u Turskoj i islamskom svijetu općenito.
 
Nisu samo Özil i Erdoğan šutili na islamski genocid i konfesiocid nad kršćanima, šutio je i šuti u strahu pred strašnim islamskim terorizmom, gotovo, cijeli krašćanski svijet. No, sve dotle dok islamski i kršćanski svijet šuti o muslimanskim zločinima genocida i konfesiocida nad kršćanima, muslimani diljem svijeta, poput Özila, šutnjom će sudjelovati u njima, i glasno reagirati na svaki položaj muslimana u svijetu, gdje oni ne vladaju vladavinom kako su Osmanlije vladale pola tisućljeća u Bosni i Hercegovini. Özil je pokazao da ni trideseta ili i starija generacija muslimana u Njemačkoj, nikada ne će prihvatiti i živjeti njemačke norme kulture i civilizacije. Nespojivost islamske i europske civilizacije pokazuje se i u Bosni i Hercegovini. Svojim ponašanjima isključivosti to potvrđuju i Bošnjaci, no ne priznaje svjetska zajednica koja svim silama i nedemokratskim načinima, protiv svih konvencija o ljudskim pravima i slobodama, kršćane katolike gura u bošnjačko hrvatsku federalnu zajednicu, koja je svakim danom sve više slična svim islamskim zemljama u kojima su özilisti i erdoğanisti, izetbegovići, komšići, džaferovići, mlaće… iščupali i spalili svaki trag kršćana i kršćanstva.
 

Vinko Đotlo

Anketa

Vjerujete li da će Vas maske spasiti od zaraze?

Nedjelja, 20/09/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1469 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević