Get Adobe Flash player
SPC na čelu noćnih kolona u Crnoj Gori i Srbiji

SPC na čelu noćnih kolona u Crnoj Gori i Srbiji

Srbija ponavlja jogurt i balvan revolucije iz osamdesetih i devedesetih...

Zašto su svi naši športaši domoljubi?

Zašto su svi naši športaši domoljubi?

Nakon svake pobjede slave svi Hrvati koji Hrvatsku osjećaju...

Hrvatskom vladaju pioniri komunizma

Hrvatskom vladaju pioniri komunizma

Hrvati bi morali voljeti Hrvatsku onoliko koliko Slovenci i Srbi žude za...

Lažne Plenkovićeve poruke iz Ludine

Lažne Plenkovićeve poruke iz Ludine

Sve što je predsjednik HDZ-a izrekao u Velikoj Ludini velika je...

Uzrok slučaja Zavadlav je u političarima

Uzrok slučaja Zavadlav je u političarima

Tragedija je posljedak nefunkcioniranja...

 • SPC na čelu noćnih kolona u Crnoj Gori i Srbiji

  SPC na čelu noćnih kolona u Crnoj Gori i Srbiji

  četvrtak, 23. siječnja 2020. 15:12
 • Zašto su svi naši športaši domoljubi?

  Zašto su svi naši športaši domoljubi?

  četvrtak, 23. siječnja 2020. 15:09
 • Hrvatskom vladaju pioniri komunizma

  Hrvatskom vladaju pioniri komunizma

  srijeda, 22. siječnja 2020. 10:52
 • Lažne Plenkovićeve poruke iz Ludine

  Lažne Plenkovićeve poruke iz Ludine

  srijeda, 22. siječnja 2020. 10:45
 • Uzrok slučaja Zavadlav je u političarima

  Uzrok slučaja Zavadlav je u političarima

  srijeda, 22. siječnja 2020. 10:39

Bošnjačka republika unutar beha zajednice moguća je jedino uz srpsku i hrvatsku, a nikako iznad, ili kao jedina

 
 
Na raspadanju Jugoslavije u malom ne potvrđuje se samo njezin DNK s majkom Jugoslavijom, već razlog i vrijeme početka njihova raspada. Scenarij je isti, vidljivo je već sada. Jugoslaviju je započeo rušiti i srušio Kongres KPJ (SKJ), Jugoslaviju u malom do rušenja je zadrmao i počeo zauvijek rušiti 7. Kongres muslimanske političke partije Alije Izetbegovića SDA.
https://balk.hu/wp-content/uploads/2019/09/sda7-kongres.jpg
Uvijek su u prošlosti, a potvrđuje se i u sadašnjosti, diktatori dolazili na vlast, ili brojniji narod porobljavao malobrojniji, partijskim kongresima političkih partija brojnijeg naroda. Ali jednako tako ti partijski kongresi su i rušili tvorevine koje su terorom, zločinom i silom stvarali i na životu održavali. Najbolje to pokazuju, i pravilo potvrđuju, primjeri stvaranja, životarenja i raspadanja Jugoslavije i Jugoslavije u malom. Zbog sličnosti u svemu, napose u političkom DNK, kao jednojajčani blizanci, ne može ni živjeti jedna bez druge. Za poznavatelje tih tvorevina znalo se da nestankom jedne nestaje i druga. I to je nezaustavljiva i neoboriva činjenica. U svim tim sličnostima je i ona da je i u Jugoslaviji i Jugoslaviji u malom, Bosni i Hercegovini, ista žrtva, Hrvati. Bio je to razlog lakog dogovora u Beogradu između Muslimana i Srba o diobi Bosne i Hercegovine. Iza tog beogradskog dogovora koji je u svim dimenzijama zločinački, slijedio je pogrom hrvatskog naroda sa svih beha prostora koje su između se podijelili. I jedan i drugi beha dio ubrzo su postali zatvori za hrvatski narod, tipa Goli otok.
 
Velikosrpski četnici već u ratu uspijevaju svoj dio očistiti ubijanjima i progonima Hrvata i Muslimana, dok velikomuslimanski mudžahedini i vehabije ostatak Bosne i Hercegovine, u ratu i poraću, masovno čiste isilovskim zločinima od Hrvata i Srba. Svakim danom sve radikaliziranije bošnjačko društvo razlog je zabrinutosti, i opravdanog otpora muslimanskom, danas političkom a sutra i oružanom, ratu uništenja beha zajednice i na njenom teritoriju stvaranja islamske republike po uzoru svih muslimanskih republika. Začuđujuće radikalno najavljuju, na 7. Kongresu ratne i poratne, nacionalno muslimanske partije Stranke Demokratske Akcije, ponovno stvaranje republike Bosne i Hercegovine, te jednako tako radikalno rušenje dviju postojećih republika u beha zajednici, Republike Srpske i Hrvatske Republike Herceg Bosna.
 
Obje te nacionalne republike hrvatskog i srpskog naroda puno su starije od nove, na 7. Kongresu muslimansko-bošnjačke partije SDA, najavljene. Iz bošnjačkog najavljivanja muslimanske republike BiH, koja bi obuhvaćala cijelu beha zajednicu, proizlazi neotuđivo pravo hrvatskog naroda da i on povrati svoju republiku Herceg Bosna. To pravo je tim veće i legitimnije budući da oni svojom Republikom Herceg Bosna nikada nisu, ni u pomisli, ni u prošlosti stvaranja kao otpora muslimanskoj agresiji, pokrivali cijelu Bosnu i Hercegovinu i time je otimali Muslimani i Srbima.
 
Razlika između najavljene bošnjačke republike i, u hrvatskom narodu postojeće Hrvatske Republike Herceg-Bosna je u tomu što bošnjačka republika znači uvođenja šerijata na cijelom beha prostoru, a Hrvatska Republika Herceg-Bosna znači uvođenje demokracije i europejstva samo na svom gruntu, dajući pravo i slobodu Bošnjacima i Srbima da svoje feude uređuju po vlastitom viđenju. To je demokracija, s najvišim ljudskim pravima i slobodama, kao i nacionalnim pravima samoodređenja i samoopredjeljenja. Upravo je to jedini lijek za izlječenje beha pacijenta, njegovo ponovno postavljanje na povijesni bosanskohercegovački tronožac, triju nacionalni republika, bošnjačke, hrvatske i srpske.
 
Ništa, osim konfederaliziranja beha zajednice, ne može zaustaviti radikalni bošnjački džihadizam na putu izgradnje muslimanske Bosne i Hercegovine. Proces koji je razrađen u Islamskoj deklaraciji ratnog zločinca Alije Izetbegovića jednako se intenzivno odvija u postdaytonskom periodu kao i u vremenu muslimanske agresije na suvereni i konstitutivni hrvatski narod devedesetih godina Dvadesetog stoljeća. To je dokaz da je Holbrookeovo prisilno uguravanja Hrvata u teritorijalno nerazgraničenu hrvatsko-muslimansku Federaciju, zapravo teški mirnodopski zločin tog američkog tenk pregovarača, koji je svoju nedodirljivu svemoć demonstrirao ispred najmodernijeg američkog oružja za masovno ubijanje.
 
Nepravda i pristranost kojima beha zajednicom vladaju visoki predstavnici, u osobama istrošenih političara i generala, bila je motiv bošnjačkom čelništvu da najavi, opet neku novu Bosnu i Hercegovinu, poslije avnojevske, jugoslavenske, daytonske, sada Bošnjačka Republika Bosna i Herecgovina. Bošnjačka republika unutar beha zajednice moguća je jedino uz srpsku i hrvatsku, a nikako iznad, ili kao jedina.
 

Vinko Đotlo

Anketa

Tko na unutarstranačkim izborima HDZ-a može pobijediti Andreja Plenkovića?

Srijeda, 29/01/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1444 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević