Get Adobe Flash player
Aktualni Normalni opet nenormalan

Aktualni Normalni opet nenormalan

Neposredni izbor predsjednika RH treba "negdje...

Zbog

Zbog "banalnosti lošeg" birači krivo biraju

Zbilja hrvatskog biračkog tijela u svijetlu filozofije Hannah...

George Soros -

George Soros - "veliki humanist i čovjekoljub"

»Zamišljao sam sebe kao neku vrstu...

Politička trgovina cvjeta

Politička trgovina cvjeta

Kupuje se i prodaje izravno i(li) uz...

Zagrebački dalmatinski Makedonac iz Nigdjezemske

Zagrebački dalmatinski Makedonac iz Nigdjezemske

Je li previše toga znao, ipak je bio dobar i s Bakarićevom...

 • Aktualni Normalni opet nenormalan

  Aktualni Normalni opet nenormalan

  četvrtak, 28. svibnja 2020. 11:54
 • Zbog

  Zbog "banalnosti lošeg" birači krivo biraju

  utorak, 26. svibnja 2020. 13:28
 • George Soros -

  George Soros - "veliki humanist i čovjekoljub"

  četvrtak, 28. svibnja 2020. 11:03
 • Politička trgovina cvjeta

  Politička trgovina cvjeta

  utorak, 26. svibnja 2020. 13:20
 • Zagrebački dalmatinski Makedonac iz Nigdjezemske

  Zagrebački dalmatinski Makedonac iz Nigdjezemske

  četvrtak, 28. svibnja 2020. 10:59

Marina Spasojević: Drago mi je što sam imala priliku biti dio dm-ovog panela i podijeliti svoja iskustva i znanja

 
 
u organizaciji dm-a, 17. siječnja u Zagrebu te 18. siječnja u Splitu, održane su panel rasprave o važnosti uravnotežene prehrane i redovite tjelovježbe te prednostima prirodne kozmetike. O temi kako živjeti zdravije i održivije raspravljale su poznate blogerice Marina Spasojević, poznatija kao Dia Mara, Nastasja Chiara Petrić te Helena Malogorski, a pridružile su im se i Martina Dadić, nutricionistica iz Biotrening Centra te Dora Bučan Nenadić, mag. nutr., predsjednica Hrvatskog zbora nutricionista.
https://www.instore.hr/gallery/thumb/-9/page/1/marker/12715/photo/10788.jpeg
„Drago mi je što sam imala priliku biti dio dm-ovog panela i podijeliti svoja iskustva i znanja o tome koliko je važno čitati deklaracije na proizvodima i informirati se o štetnim sastojcima koje treba izbjegavati. Sve što nanosimo na kožu itekako ima utjecaj na zdravlje jer se sastojci prenose u organizam putem kože. Prirodna kozmetika dobro je rješenje za sve koji žele njegovati svoju kožu proizvodima koji su blagi prema tijelu i okolišu, a dm-ova marka alverde jedna je od mojih omiljenih“, naglasila je popularna beauty blogerica Marina Spasojević, koje se krije iza Instagram profila Dia Mara makeup. Nakon panel rasprave Zagrepčani i Splićani imali su priliku družiti se i savjetovati s Dia Marom u prodavaonicama dm-a.
„Osim redovite tjelovježbe, za zdravlje organizma jako je bitno koju hranu jedemo. Ljudima uvijek preporučujemo prehranu baziranu na namirnicama koje dolaze iz kontroliranog biološkog uzgoja jer takve namirnice imaju veću nutritivnu vrijednost, ne sadrže konvencionalne pesticide ili umjetna gnojiva te nisu podvrgnute genetskoj manipulaciji. Usto, konzumacijom proizvoda iz biološkog uzgoja činimo dobro ne samo sebi, već i okolišu. Zato su i jela koja smo priredili za posjetitelje panela napravljena od namirnica osviještene prehrane koje se mogu pronaći na policama dm-a“ , naglasila je Martina Dadić, nutricionistica iz Biotrening Centra.
 
Zanimljiva i edukativna rasprava o važnosti čitanja deklaracija, prirodnoj kozmetici, osviještenoj prehrani i zdravijem načinu života, održala se u prostorima Cineplexx kina u zagrebačkom i splitskom City Centeru one. Moderator rasprave Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm- naglasio je: „Kupcima u dm-u nudimo raznovrsnu ponudu proizvoda prirodne kozmetike i osviještene prehrane te ih potičemo da usvoje zdrave i održive navike. Veseli me što su nam se pridružile stručnjakinje u području nutricionizma te influencerice kako bi s nama podijelile saznanja koja su stekla dugogodišnjim proučavanjem i korištenjem ekoloških proizvoda.“
Da osviještena prehrana može biti vrlo ukusna, pokazala je Nastasja Chiara Petrić, vlasnica Instagram profila Chiarin tanjurić koja je za ovu priliku priredila ukusne slastice spravljene od proizvoda dmBio, u kojima su mogli uživati svi uzvanici.
 

Anđelka Felja

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Nedjelja, 31/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 946 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević