Get Adobe Flash player

Zašto ova vlast nema sredstava za branitelje i druge hrvatske potrebe?

 
 
Kako je Hrvatska opustošena i upropaštena srbočetničkom agresijom, tu se uključila i vlast koja je bila protiv rušenja Jugoslavije i protiv stvaranja samostalne Hrvatske. Ta vlast svojim programom „detuđmanizacije“ Hrvatske, nastavila je vodit politiku suprotnu hrvatskim nacionalnim interesima. Povijest nije zabilježila da pobjednik u ratu financira agresora, a to je ova vlast činila i čini. Ova hrvatska vlast silno su se trudila, na uštrb vlastitog naroda, „obeštetiti“ Srbe koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku, a bili njezini državljani. Isplaćene su im sve plaće kao da su u vrijeme rata bili na svom radnom mjestu i ostali lojalni Hrvatskoj.
http://forum.net.hr/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer.Components.ImageFileViewer/CommunityServer.Discussions.Components.Files.60/5734.crkva_2D00_vidusevac.jpg_2D00_550x0.jpg
Srušena katolička crkva u Viduševcu
 
Onima koji su „samo“ pobjegli iz Hrvatske da bi se poslije vratili, osim zaostalih plaća, dana je i mirovina bez obzira da li su prije rata radili u civilnom sektoru, policiji ili JNA. To je Hrvatsku, zajedno sa obnovljenim srpskim kućama koštalo 7,5 milijardi eura, za toliko je kasnije porastao vanjski dug Hrvatske. Nigdje u svijetu i nikada u povijesti pobjednica u ratu nije tako postupala prema agresoru koji je činio stravične zločine. Samo u RH poginulo je 300 djece, preko 14.000 branitelja. (Knjiga „Vrana“, str. 148.). Sve to dokazuje ideološku poveznicu agresora i ove vlasti, kao i činjenica da ova Vlada u svom sastavu  ima 47% Srba iako u Hrvatskoj imamo 4,5 % Srba. Dakle, praksa je ona koja je bila za vrijeme velikosrpsko-komunističkog režima.
 
(Nastavak slijedi)
 

Ivan Runje

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Srijeda, 03/06/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 888 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević