Get Adobe Flash player

Veća šteta nego od srpskocrnogorske agresije na Hrvatsku

 
 
Kod vođenja cjelokupne gospodarske politike ova vlast je pridonijela upropaštavanju Hrvatske, što tvrde eminentni ekonomisti. Zoran Milanović  s vladom u četiri godine prouzročio 200 milijardi štete, kaže ekonomski stručnjak Željko Lovrinčević koji je iznio šokantan podatak da je u posljednje četiri godine Hrvatska pretrpjela oko 200 milijardi kuna štete – što je ekvivalent ekonomske štete pretrpljene za vrijeme rata! Lovrinčević ističe kako je to „isključivo posljedica rada Vlade, a ne ekonomske krize“, što je siguran znak da Hrvatsku doista „očekuje nešto gore od bankrota, a to je polagano odumiranje svih slojeva, daljnje iseljavanje i možebitni socijalni nemiri, ako se hitno ne promijeni Vlada koja u šest mjeseci mora riješiti probleme ili to prepustiti nekome iz vana“. Sve to uzrokuje iseljenički val mladih Hrvata. Premijer je, na žalost, produbio  do najopasnijih granica ekonomsku dramu u kojoj ljudi već sada skapavaju od gladi, a pomažu im brojne humanitarne udruge i crkve, pokazavši da nema kulture, sućuti i demokracije, ali je zato tu fascinantno ekonomski nesposobna vlada. (7D 23. I. 2015., str. 33.).
http://direktno.hr/images/cache/700x350/crop/images%7Ccms-image-000003065.jpg
Željko Lovrinčević: Milanović je u četiri godine prouzročio 200 milijardi kuna štete
 
Uz to što je Vlada nesposobna, svoje htijenje za unaprjeđenje gospodarstva Hrvatske pokazali su kada su došli na vlast. S velikom dozom mržnje prema prethodnoj vladi koja je započela gradnju Pelješkog mosta, onu su skakali od veselja kako će obustaviti tu gradnju. Potom su varali narod tražeći varijante povezivanje Dubrovnika s maticom Hrvatskoj preko teritorija Bosne i Hercegovine. Ovaj program upropaštenog hrvatskog gospodarstva i cijele Hrvatske proizveo je oko 20 posto nezaposlenih koji su prisiljeni tražiti kruh u drugim zemljama, kao i za vrijeme velikosrpsko-komunističkog režima. Istovremeno, prema nepotvrđenim podatcima, jer se oni nigdje ne objavljuju, ova vlast je u tom istom razdoblju, zaposlila oko 150.000 svoje djece, unučadi i onih koji slijede tu jugo-komunističku ideologiju koju predvodio ova vlast. Taj podatak odnosi se na područje cijele Hrvatske jer su svojim strankama na terenu da zaposle što više svojih mladi ljudi.
 
(Nastavak slijedi)
 

Ivan Runje

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Nedjelja, 31/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1175 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević