Get Adobe Flash player

Kako Hrvatsku izvući iz velikosrpsko-komunističkoga i ekonomskog gliba

 
 
Svi problemi koji od 2000. godine prate Hrvatsku, mogu se riješiti isključivo na predsjedničkim i parlamentarnim izborima. Naime, svaki dobronamjerni Hrvat, trebao bi se sjetiti da ovu današnju vlast obnašaju oni koji su 1991. bili protiv rušenja Jugoslavije i protiv stvaranja samostalne Hrvatske. Oni su to i dokazali svojim najavljenim programom „detuđmanizacije“ samostalne Hrvatske. To su najviše osjetili hrvatski branitelji na svojoj koži, a ostali narod kroz nezaposlenost i siromaštvo.
http://www.ezadar.hr/repository/image_raw/332857/large/
Predsjednički izbori 11. siječnja 2015., izborom gospođe Kolinde Grabar Kitarović, za predsjednicu stvoreni su preduvjeti da se zaustavi rušenje nacionalnih temelja samostalne Hrvatske stvorene u Domovinskom ratu. Da bi krenuli u obnovu i razvoj hrvatskog gospodarstva, možemo privlačenjem stranih investicija, koje su do sada izostale zbog toga što je Republika Hrvatska, jedina država u demokratskoj Europi, u kojoj su se na vlasti zadržali recidivi komunističkog režima. Dakle, kod parlamentarnih izbora, svaki domoljub koji voli Hrvatsku kao svoju domovinu, trebao bi znati za koga ne smijemo dati svoj glas.
 
Ovdje je važno napomenuti da je jedan od glavnih programa jugo-komunističkih ideologa, oni koji su bili protiv stvaranja samostalne Hrvatske, da sistematski ocrne i obezvrijede prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana, ministra obrane Gojka Šuška i HDZ kao hrvatsku stožernu nacionalnu stranku koju je osnovao Tuđman. Dakle, treba znati da je, uz predsjednika Tuđmana i Gojka Šuška, HDZ-a glavni na udaru te jugo-komunističke mašinerije, jer dok je HDZ-a dotle će biti Tuđmanove Hrvatske.
 
(Nastavak slijedi)
 

Ivan Runje

Anketa

Buduća Hrvatska vlada bit će najljevija od 1945. godine. Slažete li se?

Ponedjeljak, 13/07/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1479 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević