Get Adobe Flash player

Iz godine u godinu uvećavali su jasenovačke žrtve

 
 
Za Josipovićevu istinu i pravdu najbolje je izrekao prof. Rade Vukosav (1921. – 2014.). Ovaj Crnogorac na beogradskom fakultetu je u jesen 1972. godine, na satu marksizma o Jasenovcu, govorio da je u jasenovačkom logoru ubijeno 700 tisuća Srba, Židova i Cigana. Druge godine žrtve su se umnožile za sto tisuća, a treće godine brojka je skočila na 900 tisuća. Na kraju stravične priče o grozotama mučenja i ubijanja, točno na Božić 1975. profesor Rade Vukosav slaga: „Čovjek čovjeku treba oprostiti, obitelj obitelji, narod narodu, ali teško je da Srbi oproste Hrvatima za mrtvi grad Jasenovac u kojem leži 900 tisuća pobijenih, 600 tisuća Srba, 100 tisuća Židova, 100 tisuća Cigana, i 100 tisuća drugih naroda, koji su živjeli u zloglasnoj i takozvanoj NDH.“ Dok zvone laži nedavno preminuloga Vukosava, sjetio sam se Antuna Gustava Matoša: „Srbi lažu, to im je od Boga“. Kako Dobrica Ćosić kaže: „Laž je vrlina srpskog naroda“. 
http://www.autonomija.info/wp-content/uploads/2014/08/Rade-Vukosav-50.jpg
Rade Vukosav
 
Josipović i društvo, svaku godinu idu u Jasenovac odavati pijetet žrtvama Jasenovca, gdje su se uvećavali broj žrtava od 700.000 pa do milijun i pol, ovisno o nadahnutom piscu ili političaru, a svojim prisustvom, Ivo i društvo, potvrđivali svoje prihvaćanje lažno optuživanog hrvatskog naroda. Također su svaku godinu dolazili i u Srb na Dan ustanka srpskog naroda, a znajući da se radi o četničkom ustanku protiv hrvatskog naroda i danu masovnih pokolja Hrvata. Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović je povodom otkrivanja "partizanskog" (navodnici stoje iz razloga što se oko tog spomenika dodatno može špekulirati) izjavio, citiram: "Neki od vas nose i kape partizanke. To su lijepe kape, one su poruke ljubavi i mira, poruke da više nikada ne bude zločina, genocida i rata." Ovaj citatu obilježio je cijeli predsjednikov govor. (Dnevnik des 28/07/2010.).
 
Ivo Josipović kada je izabran za predsjednika Republike Hrvatske, u ideološki svojoj Rijeci, izjavio da će se zalagati da cijela Hrvatska zacrveni. Danas vidimo da se sve zapadno od grada Rijeke zacrvenilo, a tu je i sjeverozapadni dio Hrvatske (Podravina, Međimurje i Zagorje) gdje je utjecala indoktrinacija HNS-a na čelu sa Čačićem, te HSS-ova indoktrinacija beogradskog studenta Tomčića koji je oštro slijedio politiku Ivice Račana.
 
(Nastavak slijedi)
 

Ivan Runje

Anketa

Buduća Hrvatska vlada bit će najljevija od 1945. godine. Slažete li se?

Četvrtak, 09/07/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1203 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević