Get Adobe Flash player

Aktivnosti i rezultati "detuđmanizacije" samostalne Hrvatske

 
 
Jugokomunistički ideolozi koji su 1990./91. bili protiv osamostaljenja Hrvatske od te politike nisu odustali već nas ona prati do današnjih dana u raznim oblicima i posljedicama. Prvo su krenuli u progon onih koji su direktno učestvovali u stvaranju samostalne Hrvatske, a to su hrvatski branitelji s političkim i vojnim vrhom. Za realizaciji tog programa, 14. travnja 2000. godine, donijeli su zakon o progonu hrvatskih branitelja, pod naslovom Deklaracija o suradnji sa sudom u Haagu. Tako su progon hrvatskih branitelja prepustili Tužiteljstvu suda u Den Haagu. Da bi Tužiteljstvo imalo uspjeha u radu oni (Stipe Mesić i kompanija) opskrbljivali su Tužiteljstvo s potrebnom dokumentacijom pa i onom krivotvorenom. Uz to, financirali su sve one pojedince i udruge koje su se uključile u program progona hrvatskih branitelja. Na prvom mjestu to je udruga Dokumenta, na čelu s Vesnom Teršelič, kao ispostavom pročetničke udruge Veritas iz Beograda, na čijem je čelu Savo Štrbac.
http://www.hkv.hr/images/stories/Dado_slike/mesic_racan.jpg
Za branitelje koji nisu obuhvaćeni progonom Tužiteljstva u Den Haagu pobrinuo se Ivica Račan i proveo totalnu LUSTRACIJU svih onih koji su prohrvatski disali. Taj progon hrvatskih branitelja započeo je odmah 2000. godine iza čega su uslijedili šestomjesečni prosvjedi na Markovom trgu, na koje su mnogi branitelji zaboravili. Kako progon i omalovažavanje hrvatskih branitelja traje u kontinuitetu do današnjih dana, pa je 2014./15., uslijedio drugi prosvjed hrvatskih branitelja u Savskoj 66 koji još traje. Unatoč poznatim činjenicama o progonu hrvatskih branitelja i danas ima branitelja koji ne znaju protiv koga su se borili i tko je donio zakon o njihovom progonu pa su i oni u stanju izjaviti da ne znaju za koga će glasovati. To su sve razlozi koji bi hrvatske branitelje trebao ujediniti i da  shvate kako su ugrožene nacionalne vrijednosti za koje su se oni borili a mnogi u toj borbi poginuli. Dakle, bez skidanja s vlasti velikosrpsko – jugokomunističkih ideologa Hrvatska ne može zaustaviti rušenje tekovina Domovinskog rata.
 
(Nastavak slijedi)
 

Ivan Runje

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Srijeda, 27/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1506 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević