Get Adobe Flash player

Tko je po Hrvatskoj krao, tko ubijao, tko upropaštavao hrvatsko gospodarstvo?

 
 
Po propagandi jugokomunističkih ideologa, koju predvodi HRT, na čelu koje je Titin skojevac Goran Radman, bezbroj puta smo čuli da je HDZ krao i tako upropastio hrvatsko gospodarstvo, a to povezuju sa sudskim procesima koje se danas vode protiv tadašnjeg predsjednika HDZ-a gospodina Ive Sanadera. Međutim, o Sanaderovoj krađi treba odlučiti sud, ali je učinjena ogromna politička šteta HDZ-u jer je tako omogućeno cijeloj antihrvatskoj prokomunističkoj koaliciji da pljuje po HDZ-u kako je upropastio hrvatsko gospodarstvo kao uzrok nezaposlenosti i siromaštva građana Hrvatske. Tom propagandom ujedno se svjesno i planski prikrivaju neopisive materijalne štete, paleži, razaranja, krađe, te zločini i zvjerstva srbočetničkog agresora kojeg u zaštitu stavljaju jugokomunistički ideolozi vlasti u Hrvatskoj. U TV emisiji „Latinica“, kod Latina, 31. 10. 2010., Latin je rekao da je 18. lipnja 2009. Sanader bio pozvan u Brussels, u klub EU predstavnika Pučana, gdje su mu predočeni dokumenti o njegovoj umiješanosti u korupciju i to korupciju koja prelazi granice Hrvatske. Tad mu je naređeno da podnese ostavku, koju je on naprasno podnio 1. srpnja 2009. godine.
http://croative.net/wp-content/uploads/2013/04/f863e4fb1b47b206b2276d9b70a5b183.jpg
Vanja Špiljak
 
Za sve ono za što se Sanader optužuje radi se o osobnoj koristi, a o politici samog Sanadera malo kasnije. Međutim, krađe kao šteta koja se pripisuje Sanaderu, kap je u moru u odnosi na ono što su po Hrvatskoj krali i Hrvatsku upropaštavali sinovi i unučad Titinih visokih državnih dužnosnika, kao i ostala jugokomunistička oligarhija koja je vladala u Hrvatskoj. Mnogi u Hrvatskoj ne znaju da se u Njemačkoj sudi udbašima Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču za ubojstvo hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića koji je raspolagao dokumentima o pljački Hrvatske od strane navedenih Titinih sinova i unučadi. Ubojstvo Đurekovića izvršeno je 28. srpnja 1983., kao jedno je od 69 ubojstava hrvatskih emigranata koja su istražena i dokazana. U ovom konkretnom slučaju, radi se o sinu visokog komunističkog dužnosnika koji danas živi u Švicarskoj u raskošnoj vili, u čijim temeljima su tragovi ovog kaznenog postupka, a dali su i tragovi hrvatske krvi to sud treba dokazati.
 
Ukratko, mogli bi reći da lopovi nemaju ideološku boju, s tim što se za crvene lopove nije smjelo znati da kradu. Doduše, crveni nisu samo crveni po crvenoj zvijezdi petokraki, simbolu komunizma, već su crveni po tragovi krvi hrvatskog naroda. Da bi se i ti tragovi hrvatske krvi prikrili, Ivo Josipović kaže da su crvena zvijezda petokraka i kapa partizanka simbol ljubavi i dobrote. Još jedan dokaz bestidnosti sinova progonitelja i likvidatora hrvatskog naroda. Što god činili, više ne mogu prikriti tragove zločina i zvjerstva nad hrvatskim narodom, iza kojih su ostali neizbrisivi tragovi u 1700 otkrivenih stratišta i grobišta, u kojim leži preko 960.000 kostura Hrvata katolika. 
 
(Nastavak slijedi)
 

Ivan Runje

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Srijeda, 27/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1527 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević