Get Adobe Flash player

Što je prioritetno kod parlamentarnih izbora u Hrvatskoj?

 
 
Udbini političari govorili su o važnosti programa koje će ponuditi stranke na izborima, jer o njima ovisi gospodarski napredak Hrvatske. To je „gusta magla“ za povijesno politički nepismenu raju. To bi trebalo biti tako i to pravilo vrijedi u svim tradicionalno višestranačkim državama Europe. Međutim, Hrvatska se i po tome razlikuje od svih civiliziranih država u Europi. Sve dotle dok su na vlasti velikosrpsko-jugokomunistički detuđmanizatori, nikakvi programi se ne mogu realizirati. Ti isti jugokomunisti, u proteklom mandatu, imali su opširan program 21, kojim su nudili med i mlijeko, a provodili su nenapisanu točku 22., rušenje nacionalnih temelja samostalne Hrvatske i u tome su uspjeli. Dakle, za bilo kakav društveni i gospodarski napredak Hrvatske potrebno je, sa političke scene, maknuti velikosrpsko-komunističko zlo, jer je Hrvatska jedina država u Europi u kojoj su na vlasti recidivi zločinačkog režima.
http://arhiva.alo.rs/resources/img/23-04-2014/home_main/1137014-toma-i-vucic08-ras-foto-oliver-bunic.jpg
Nikad ne zaboravimo - četnici vladaju Hrvatskom
 
Zašto su nam pred izbore iz udbaške kuhinje poručivali da su jednaki SDP i HDZ. Pritom su naglašavali da se ne vraćamo na ideološku propagandu već su nam potrebni razvojni programi koji će Hrvatsku izvući, programi razvoja gospodarstva, proizvodni programi. To pravilo vrijedi za sve nacionalno osviještene narode u tradicionalno višestranačkim državama Europe. U takvim državama je i lijeva i desna politička opcija nacionalno osviještena tako da su i jednima i drugima nacionalni interesi države na prvom mjestu. Hrvatska je formalno višestranačka, ali na vlasti su recidivi jednopartijskog velikosrpsko-komunističkog režima koji Hrvatsku politiku i hrvatsko gospodarsko vuku natrag četničkom vojvodi Tomislavu Nikoliću i Aleksandru Vučiću u balkanski glib u kojem smo bili 45 godine gdje su nas skinuli do gola. U kakav gospodarski glib su nas doveli to nam pokazuje politika iseljavanja hrvatske mladeži, što nam je taj velikosrpski režim pružao od 1945. do 1990. godine.
 
(Svršetak u sljedećem broju)
 

Ivan Runje

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Srijeda, 27/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1308 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević