Get Adobe Flash player

U prošloj Vladi u postotku bilo je deset puta više Srba nego što ih ima

 
 
Propaganda je jedno od najuspješnijih sredstava u ratovanju. Naime, ratovanje se u pravilu odvija oružjem i to je vidljivo svima u okruženju, a indoktrinacija i propagandno ratovanje ima isti cilj i istu snagu kao i svako vojno naoružanje, ali ga mnogi ne vide i ne razumiju što je propagandno ratovanje. Ne vide ga svi oni koji su povijesno i politički nepismeni, a hrvatski narod je jedini narod u demokratskoj civiliziranoj Europi koji spada u tu kategoriju povijesno politički nepismenog naroda. Hrvati su ujedno i jedini narodu u demokratskoj Europi koji nema razvijenu nacionalnu svijest da bi znao vrednovati nacionalne vrijednosti Hrvatske, vrijednosti koje čine nacionalni identitet samostalne Hrvatske i hrvatskog naroda. Da je to tako to nam potvrđuje političko i gospodarsko stanje u Hrvatskoj i postojanje komunističke vlasti u Hrvatskoj.
http://www.sdp.hr/media/1343382/ivrac-ra_an.jpg
Hrvatska je na dnu dna što se tiče gospodarstva, a što se tiče političkog stanja to se vidi u neopisivoj razjedinjenosti hrvatskog naroda. Naime, za razliku od nacionalno osviještenih naroda demokratske Europe, u Hrvatskoj postoje dvije suprotstavljene i nespojive ideologije. Jedna je domoljubna nacionalna prohrvatska, a druga je anacionalna, antihrvatska, velikosrpsko komunistička.
 
Svi prisutni problemi posljedica su stogodišnje velikosrpsko-komunističke indoktrinacije hrvatskog naroda. Da se sjetimo činjenice da hrvatski narod od 1918. godine do današnjih dana nije bio u prilici da piše svoju stvarnu povijest, da razvija nacionalnu kulturu, da samostalno razvija gospodarstvo, jer su nam povijest pisali velikosrpsko komunistički vlastodršci, a ujedno sistematski pljačkali Hrvatsku. Istovremeno, u tom režimu, bilo je zabranjeno sve što je u svezi hrvatske kulture i tradicije, a posljedice možemo vidjeti na svakom koraku, ali ih mnogi nisu svjesni i ne prepoznaju to stanje. Za one koji ne razumiju i ne prepoznaju stvarno stanje u kojem se nalazi Hrvatska, treba ponoviti da su nam i današnji školski udžbenici napisani pod vodstvom velikosrpsko komunističkog ideologa, Milanovićevog ministra obrazovanja, Željka Jovanovića, otvorenog mrzitelja svega što je u svezi hrvatskog nacionalnog identiteta. Uz sve to, Jovanović je današnje školske udžbenike nosio u Beograd  četničkom vojvodi Tomislavu Nikolići i Aleksandra Vučiću na verifikaciju. Ako su danas u Srbiji na vlasti dokazani velikosrpsko četnički ideolozi, onda treba samo povezati činjenice da bi shvatili da su na čelu hrvatske vlasti oni koji su uvijek, pa i danas podržavali velikosrpsku politiku, a njihovi očevi su joj vjerno služili kao petokolonaši veleizdajnici.
 
Ako je tako, a činjenice to potvrđuju, jer sve do danas u Hrvatskoj vladi stolovalo je preko 40 posto Srba, a po popisu stanovništva ih je 4,5 posto. Zašto u toj Vladi nema barem 50 posto hrvatskih branitelja koji su stvarali ovu samostalnu Hrvatsku? Umjesto da su u Vladi, oni su na popisu za progon Vesne Teršelič i njezine Documente, a ova Vlada usko surađuje s Teršeličkom i financira njezine aktivnosti. Hrvatski narod trebao konačno shvatiti tko su stogodišnji protivnici i progonitelji hrvatskog naroda i sada, na parlamentarnim izborima, je šansa da se konačno riješimo komunističkih recidiva, kojih se riješila cijela demokratska Europa.
 
(Svršetak)
 

Ivan Runje

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Subota, 30/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1317 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević