Get Adobe Flash player
Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

Komunizam uopće nije pao s padom Berlinskog zida - samo se prebacio u...

Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

Čak je 883.042 birača koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj,...

Kako se dijele

Kako se dijele "ustaške" kune

Na telefonskoj sjednici Srbima dodijeljeno 12 milijuna...

Izdaje naše predizborne

Izdaje naše predizborne

Svaka nova politička garnitura zaposli oko 20.000...

Zločinački karakter propale ideologije

Zločinački karakter propale ideologije

Vinko Puljić: Tko se od zločina ne distancira, taj postaje sudionik i...

 • Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

  Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

  četvrtak, 21. svibnja 2020. 17:14
 • Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

  Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

  srijeda, 20. svibnja 2020. 12:24
 • Kako se dijele

  Kako se dijele "ustaške" kune

  srijeda, 20. svibnja 2020. 19:41
 • Izdaje naše predizborne

  Izdaje naše predizborne

  utorak, 19. svibnja 2020. 13:24
 • Zločinački karakter propale ideologije

  Zločinački karakter propale ideologije

  utorak, 19. svibnja 2020. 13:20

Cilj MOST-a je razdiranje HDZ-a iznutra i onemogućavanje čišćenja Ostojićevih komunističkih recidiva

 
 
Berlinski zid, simbol je zla svjetskih razmjera. Berlinski zid, simbol je komunističkog režima, jednog od tri totalitarna zločinačka režima (nacistički, fašistički i komunistički), koji se počeo rušiti 9. studenog 1989. godine u Istočnoj Njemačkoj. Sve države komunističkog bloka davno su se oslobodile tog zla i krenule u pravcu demokracije, ljudskih sloboda, napretka društva i gospodarstva. Danas vidimo da su se u Republici Hrvatskoj tek 11. rujna 2016., stvorili preduvjeti koji pokazuju svijetlo izlaska iz tunela komunističkog mraka.
http://www.sdlsn.hr/upload/File/sdp_grafiti.jpg
Očito da nam treba povijesni odgovor zašto je Republika Hrvatska, s ogromnim brojem ljudskih žrtava, oko četvrtine Hrvata završilo je u masovnim stratištima, grobištima i križnim putovima bez da je itko za to odgovarao, toliko dugo čekala. Po Aleksandru Rankoviću, od 1945. do 1951. likvidirano je 586.000 narodnih neprijatelja, od čega 500.000 Hrvata katolika. To znači od ukupnog broja likvidiranih oko 85 posto su Hrvati katolici. Po izjavi krčkog biskupa Valtera Župana (15. kolovoza 2007.), Titin režim likvidirao je 1.129.000 narodnih neprijatelja. Po Rankovićevoj formuli, 85 posto su Hrvati.
 
Cijelo XX. stoljeće, od 5. prosinca 1918., kada je izvršen prvi velikosrpsko-orjunaški pokolj nad Hrvatima u Zagrebu, Hrvati su obespravljeni po nacionalnom, kulturnom i ekonomskom pitanju, a Hrvatska sustavno pljačkana. Kako je povijest učiteljica života, Hrvatima su od 1918. do današnjih dana, povijest pisali velikosrpski i jugokomunistički vlastodršci koji su istovremeno provodili svoju komunističku indoktrinaciju. Posljedice te stoljetne indoktrinacije vidimo da su Hrvati jedini narod u demokratskoj Europi koji ne poznaju svoju stvarnu povijest, pa su jedini narod koji je povijesno politički nepismen narod. Posljedice te povijesno političke nepismenosti vidimo na predsjedničkim i parlamentarnim izborima. U nijednoj nacionalno osviještenoj državi Europe ne bi se moglo dogoditi da u tri uzastopna mandata (Stipe Mesić dvaput i Ivo Josipović jednom), budu predsjednici države, ljudi koji ne vole svoju državu, čak su pokazali da ju mrze, (na popisu Hrvatskoga nacionalnog etičkog sudišta – HNES),  proglašeni su kao veleizdajnici hrvatskih nacionalnih interesa.
 
Zoran Milanović kao posljednji komunistički balvan
 
Vidjeli smo da je Zoran Milanović, jedan od ideoloških slijednika komunističkog režima, nadajmo se posljednji, koji je pao na proteklim parlamentarnim izborima. Da njegov pad daje nadu napretku Hrvatske, vidjeli smo i po tome što je Milanović, u svoja crvena kola bez kotača, želio upregnuti poznatog nacionalnog veleizdajnika Stipu Mesića, koji, konačno, na izborima nije prihvaćen od osiromašene raje. To je bitna činjenica koja potvrđuje da je i negdašnjim glavnim rušiteljima Hrvatske došao kraj. Vidimo da nam je i priroda priskočila u pomoć jer je jedan dio njih provela kroz čistilište krematorija, a hrvatskoj osiromašenoj raji tako olakšala prepoznavanje preostalih  oronulih i otrcanih nositelja komunističkog  zla. Da bi sačuvao omiljenu vlast, Milanović je, prije sedam mjeseci, dogovorno sa vođom MOST-a Božom Petrovom, u HDZ ubacio svoju petu kolonu od skupljenih građana i onemogučio da se u Hrvatskom saboru provede bilo kakav prohrvatski program.
 
U tome su djelomično uspjeli, jer je MOST-u bio cilj da HDZ-a iznutra razdire i onemogući čišćenje Ostojićevih komunističkih recidiva i aboliranih četnika kao kočničara hrvatskog napretka. Na taj način produžio je agoniju osam mjeseci, ali dalje nije išlo. Koju ideologiju zastupa MOST to je pokazao Božo Petrov, koji je tražio sastavljanje trodijelne vlade od predstavnika MOST-a, SDP-ove koalicije i HDZ-ove koalicije. Dakle, stvoriti vladu od predstavnika ideoloških recidiva komunističkog režima i HDZ-a koji simbolizira žrtvu tog režima, što je britansko-srpska politika izjednačavanja krivnje žrtve i zločinca, s tezom zaboravimo na prošlost okrenimo se budućnosti.
 
Zaboravimo na stogodišnji progon i obespravljenost Hrvata, zaboravimo na 1700 masovnih stratišta i grobišta, zaboravimo na Hudu jamu sa 3000 tisuće živo zatrpanih, zaboravimo na progon i likvidacije domoljuba po svijetu, zaboravimo na sva zla, pa se odrecimo i prava na obranu pod pozivom Za Dom spremni. Međutim, postoji jedno zlopamtilo, a to je ta nemilosrdna POVIJEST koja ne zaboravlja, koja ne poznaje ni očeve, ni djedovi ni  stričeve već bilježi povijesne događaje.
 
Tako je Hrvatsko nacionalno etičko sudište (HNES), koristeći se povijesnim činjenicama izradilo popis etičkih veleizdajnika hrvatskih nacionalnih interesa. Na tom popisu donesene su etičke osude radi  veleizdaje hrvatskih nacionalnih interesa za devet imena i to:
1. Stipu Mesića, predsjednika RH u dva mandata,
2. Ivu Josipoviča, predsjednika RH u jednom mandatu,
3. Vesnu Pusić, ministricu vanjskih poslova,
4. Milorada Pupovca, saborskog zastupnika,
5. Vesnu Teršelić, predsjednicu Dokumente,
6. Budimira Budu Lončara, ministra vanjskih poslova SFRJ,
7. Zorana Milanovića, predsjednika Vlade RH i predsjednika SDP-a,
8. Carla Bildta, švedskog političara, prijatelja Slobodana Miloševića,
9. Josipa Broza Tita, diktatora, predsjednika SFRJ i komunističke partije.
Po opisanim radnjama na prvom mjestu je Ivo Josipović s 29 navedenih točaka. Iako manji broj opisanih veleizdajničkih radnji ne znači manju štetu po Hrvatsku – izdajnička radnja uvijek je izdajnička. (Vidi knjigu: HNES – Hrvatske veleizdaje).
 
Zrake svijetla zasvjetlile su na parlamentarnim izborima 11. rujna 2016. Povijesno kolo se ipak okreće, iako jako sporo za napaćeni hrvatski narod, ali se kreće. Podsjetimo da je prokomunistička koalicija pod vodstvom Ivice Račana donijela zakon o progonu hrvatskih branitelja – Deklaraciju o suradnji sa sudom u Haagu. Tu antihrvatsku progoniteljsku politiku, uz dva predsjednika Republike Hrvatske (Mesić – Josipović), Zoran Milanović je nastavio čistku prohrvatskih kadrova i detuđmanizaciju Hrvatske, započetio u vrijeme Račanove Vlade.
 
Nadajmo se da je na proteklim parlamentarnim izborima antihrvatskom zlu došao kraj, da će se g. AndrejPlenković uspjeti oduprijetu prokomunističkim igrama Bože Petrova i njegovih uličara i ostalih uličara okupljenih u Živom zidu. Nadajmo se da će podršku dobiti od manjinaca, bez petokolonaša okupljenih oko druga Milorada Pupavca.
 
Kalemljeni SDP-ovac Krešo Beljak
 
Zlatko Tomčić, tadašnji predsjednik HSS-a, koalicijski i ideološki partner Ivice Račana, za trajanja svog mandata, uspio je tadašnji pučki narodnjački demokratski HSS nakalemiti Račanovim prokomunističkim pupovima. Danas vidimo da je kalemljenje donekle uspjelo i napreduje u liku ideološkog skojevca Kreše Beljaka. Po svoj prilici, ako je pao izvorni ideološki komunistički recidiv u liku Zorana Milanovića nije za vjerovati da će izrasla mladica u obliku ideološkog skojevca Kreše Beljaka opstati duže od par mjeseci.
 
Naime, Tomčić kao beogradski đak iskoristio je vrijeme Račanove vladavine i duboko uzdrmao stoljetno stablo HSS-a. Međutim, treba shvatiti da su i tu istjerale nove  mladice koje razvija Marijana Petir i dio napredni članova koji vode stranku u demokratskom pravcu, u okrilje pobjednika gospodina Andrije Plenkovića i HDZ-ove domoljubne koalicije.
 
Koliko komunistička ideologija može zaslijepiti novostvorene skojevce to dobro pokazuje slučaj Kreše Beljaka. Njegov idol Zoran i stranka koju je vodio je pala na koljena, a Zoran se predao i povukao s bojnog polja. Kako vidimo Beljaka je Titina ideologija zaslijepila, ide dalje kao slon u staklarni i udara na stotinjak vjernih članova Tuđmanove samostalne Hrvatske. Tako Beljak cinički poručuje  g.
Plenkoviću da mu čestita na pobjedi i želi mu svu sreću, ali s komunističkom gorčinom u grlu dodaje da će on i njegov HSS biti opozicija kakvu Hrvatska u proteklih 25 godina nije vidjela, prijeti skojevac. Taj ideološki jugokomunistički ideolog išao je bez srama i u katoličko svetište Mariju Bistrici, tamo gdje dolaze Hrvati katolici vjernici, a on, Beljak, ateist i komunist došao je tražiti podršku katolika vjernika. Pravi Zoranov slijednik, jer je i Zoran, kao kameleon mijenjao naziv svoje stranke kako bi se dodvorio hrvatskom katoličkom narodu, ali nije uspjelo.
 
Vidimo da je Beljak sklopio koaliciju sa strankom koja je na parlamentarnim izborima izgubila i kaže onima koje je isključio da ne nose HSS u srcu. On je svojim ponašanjem pokazao da  nosi u srcu crvenu zvijezdu od čijeg sjaja  je oslijepio. Što poručiti novopečenom skojevcu nego „sretno mu bilo“. Beljak očito traži podršku kod par stotina onih koji svaku godinu obilaze Titin Kumrovec, a računa na podršku  nekoliko tisuća Zagrepčana, koji nisu prošli čistilište krematorija i još u Zagrebu čuvaju Trg Maršala Tita.
 

Ivan Runje

Anketa

Oleg Butković veli kako ukidanje plaćanja cestarine na Krčkom mostu nije predizborni trik. Vjerujete li mu?

Ponedjeljak, 25/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1348 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević