Get Adobe Flash player
I tamburica će pobijediti u Hrvatskoj

I tamburica će pobijediti u Hrvatskoj

Oštri sukob na hrvatskoj desnici     Ovu...

Jumbo ćirilica - ljepilo za miševe

Jumbo ćirilica - ljepilo za miševe

Delije u Ateni – protivno velikosrpskim svojatanjima hrvatskoga juga...

Tko financira Miroslava Škoru?

Tko financira Miroslava Škoru?

Ivan Vrdoljak, Vladimir Šeks, Vladimir Putin,...

Uništava nas sprega kriminala i pravosuđa

Uništava nas sprega kriminala i pravosuđa

U nas je raspoloživa pljačka potpuno zanemarila potrebu stvaranja novih...

Sve je moguće. Favorita nema!

Sve je moguće. Favorita nema!

Onomu tko nas i našu državu učini normalnim, treba dodijeliti...

 • I tamburica će pobijediti u Hrvatskoj

  I tamburica će pobijediti u Hrvatskoj

  četvrtak, 12. prosinca 2019. 10:24
 • Jumbo ćirilica - ljepilo za miševe

  Jumbo ćirilica - ljepilo za miševe

  četvrtak, 12. prosinca 2019. 10:07
 • Tko financira Miroslava Škoru?

  Tko financira Miroslava Škoru?

  srijeda, 11. prosinca 2019. 17:12
 • Uništava nas sprega kriminala i pravosuđa

  Uništava nas sprega kriminala i pravosuđa

  srijeda, 11. prosinca 2019. 17:01
 • Sve je moguće. Favorita nema!

  Sve je moguće. Favorita nema!

  srijeda, 11. prosinca 2019. 16:57

Vlada u kojoj Pupavac ima udjela, nije vjerodostojna

 
 
Pred više od 40 godina, ruski nobelovac Aleksandar Solženjicin, rekao je da je jadan narod u kojem se pisana riječ raspačava po naredbi onih koji su na vlasti. Žalosno je da se to u Hrvatskoj događalo u vrijeme komunističke diktature, ali je žalosno i sramotno da se u tom pogledu nije mnogo promijenilo nakon hrvatske samostalnosti.
https://i.ytimg.com/vi/WnpqJipyzXI/maxresdefault.jpg
Ivanka Madunić Kuzmanović
 
Čitatelji novina, časopisa, portala i gledatelji televizije, te slušatelji radija, nikad nisu sigurni da će im vijesti biti izvor istine i vjerodostojnosti. Isto tako je s povijesnim knjigama čiji su autori poput Jakovine i Klasića, te filmovi u režijama ljudi kojima Hribar velikodušno daruje novčana sredstva iz oskudnih džepova hrvatskih poreznika i to s ciljem ponižavanja i klevete hrvatskog naroda.
 
Da su zakazale sve moguće vrste medija svjedoče kaplje istine na rijetkim vjerodostojnim medijskim izvorima koji skučeno djeluju i životare na hrvatskom medijskom prostoru. Nisam sigurna je li ijedan medij negdje zapisao, izjavio, ili prikazao da je Solženjicin dao interview američkom časopisu “Time” 1970-ih, u kojem je rekao da je Tito jedan od deset najvećih zločinaca svijeta, na četvrtom mjestu odmah nakon Hitlera, Staljina i Mao tse Tunga.
 
Koliko puta su neke novine, ili bilo koje informativno štivo, TV ili radio, izvijestili o članku koji je tiskan u New York Timesu, 6. V. 1931., u kojem Albert Einstein upozorava svjetsku javnost na zločine koje u Hrvatskoj čini Srbija, te u kojem zahtijeva da svjetske sile spriječe zločine, nazvavši hrvatski narod “highly civilized”? Nisam sigurna jesu li hrvatska sredstva javnog obavještavanja skrenula pozornost domaćoj i svjetskoj javnosti na riječi Einsteina u vrijeme Domovinskog rata. Zašto novinari vodećih novina nisu otkrivali podlo ucjenjivanje i trgovanje foteljama pojedinih stranaka, jer je ta podlost postala modus operandi u slučaju Mosta i Pupovca, kako u prošlim tako i pretprošlim izborima?
 
Tko je financirao Mesića i Most?
 
Zašto se ne kopa po izvorima novca za potrebe predizborne bitke Mosta, a i puno ranije za izvor novca za izbor Stjepana Mesića? Zar javnost ne treba znati tko je dao novac Mostu čije ucjenjivanje vodeće stranke prelazi svako moguće razumno tumačenje. Zar jedna šačica od 13 sabornika može zahtijevati tolike političke ustupke od stranke koja ih ima 61?
 
MOST je pokazao u pretprošlim izborima, a potvrdio nakon prošlih da su oruđe osobnog častohleplja ili pak oruđe onih koji žele propast hrvatske države? Zašto je HINA par dana prije izbora zatajila slučaj supruge ministra Miranda Mrsića, Dijane Šucbah Mrsić, i zašto mediji danomice ne udaraju po Hribaru, Mrsiću i njegovoj supruzi? Isto tako po suprugama Sanadera i Vidoševića koje su morale biti svjesne otkuda dolaze izvori luksuznog života? 
 
Zašto na udarnim vjestima nisu novi dokazi o zloupotrebljavanju položaja, pronevjerama i otimačini osoba iz redova svih stranaka? Zašto se još uvijek dozvoljava nekima koji žive na grbači hrvatskih poreznika da stvaraju “umjetnička djela” koja ne samo da blate hrvatski narod nego su i čista laž? Zašto su u Hrvatskoj miljenici medija osobe poput Šerbedžije, a trebale bi zbog opakih djela i namjera dobiti izgon iz Hrvatske?
 
Zašto u Hrvatskoj ima toliko Benedicta Arnolda, kao sto su Pusićka i njezin brat? Teško je dati odgovor na sva navedena pitanja, ali jedna žalosna činjenica je čista kao kap Gacke vode pri izvoru, mediji u Hrvatskoj djeluju po svojim osobnim protuhrvatskim nagonima ili naređenjima onih koji ih plaćaju. Ista žalosna stvarnost je i među mnogima u akademskim krugovima koji su zanemarili osnovne dužnosti nositelja baklje znanja, znanja natopljenog domoljubljem i vjerodostojnošću. Vrijeme će pokazati hoće li HDZ u novoj vladi provesti svoju misaonu voditeljicu “vjerodostojnost” u vrijeme predizborne bitke za vlast. Pupovac vrši agresiju na hrvatsku suverenost već punih 26 godina, i nova vlada u kojoj Pupavac ima udjela, nije vjerodostojna. E moj narode, e moj rode, što ti osta od krvlju stečene slobode?
 

Ivanka Madunić Kuzmanović, Milwaukee, Wisconsin, SAD

Anketa

Komu ćete dati svoj glas na predsjedničkim izborima?

Subota, 14/12/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1262 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević